optimal tennis court lighting fixture
BANNER1
industrial lighting fixtures
lightwing LED sports floodlight
MaxPro LED High mast floodlight

Mitra sing Bisa Dipercayasaka Olahraga, High Mast lan Industrial LED Lighting

Founded in 2009, wis ing industri cahya LED kanggo liwat 12 taun.
We are anjog dhuwur-mburi olahraga LED lan produsen lampu mast dhuwur lan panyedhiya solusi.
Dina iki, kita duwe luwih saka 3.000 pelanggan lan 20.000 tumbas baleni.
Kanthi kerjasama karo ONOR, sampeyan bakal tansah seneng!

Range ONOR nyakup meh kabeh aplikasi cahya ruangan.
Saka layanan desain lan konsultasi gratis nganti lampu lan instalasi khusus, kita nawakake lampu sing paling canggih kanggo fasilitas sampeyan

Luwih lengkap babagan ONOR LIGHTING
ONOR Factory

PRODUK KAMI

Entuk informasi babagan produk lampu LED paling anyar

Nyedhiyakake Solusi Cahya sing Cocok Kanggo Proyek Sampeyan

  • Sajarah
  • Apa kita bisa kurban

 

Founded in 2009, wis ing industri cahya LED kanggo liwat 12 taun.

We are anjog dhuwur-mburi olahraga LED lan produsen lampu mast dhuwur lan panyedhiya solusi.

Dina iki, kita duwe luwih saka 3.000 pelanggan lan 20.000 tumbas baleni.

Kanthi kerjasama karo ONOR, sampeyan bakal tansah seneng!

 

 

Range ONOR nyakup meh kabeh aplikasi cahya ruangan.

Saka layanan desain lan konsultasi gratis nganti lampu lan instalasi khusus, kita nawakake lampu sing paling canggih kanggo fasilitas sampeyan.

  • Football stadium in lights
  • Headline 1 (1)

Kita Kene Kanggo Nglayani Sampeyan.

  • Simulasi cahya
  • Mast Design & Supply
  • Instalasi

Tim desainer lampu profesional duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing solusi lampu olahraga.

Kita nggunakake piranti lunak desain paling anyar kayata DIALux, Relux lan AGi32.ONOR nyedhiyakake layanan desain lampu gratis.

Kita nyoba sing paling apik kanggo nimbang kabutuhan nyata saben pelanggan lan proyek, kanthi ati-ati milih produk lampu sing cocog, lan ing wektu sing padha njamin kinerja lan kepuasan biaya sing paling apik.

Kabeh desain dirancang miturut standar sing diakoni sacara internasional utawa syarat pelanggan.

More
Lighting Simulation

Kita wis kerja sama karo produsen tiang lampu ndhuwur ing China wiwit taun 2013.

Ora kaya pabrik-pabrik tiang lampu biasa, mitra pole kita duwe standar produksi paling dhuwur lan keahlian tingkat paling dhuwur ing donya.

Profesionalisme lan kerjasama sing paling apik.

Nalika pelanggan liyane isih kepingin weruh apa padha bisa nemokake tiang lampu sing aman lan dipercaya, kita bisa nyedhiyani versi Inggris lengkap gambar desain pole, gambar construction lan kutipan ing paling cendhak siji dina.

Kerjasama tacit lan profesionalisme wis ngirit biaya lan wektu sing ora bisa diukur kanggo para klien.

More
Mast Design & Supply

Lampu ONOR bisa nyedhiyakake layanan sing dibutuhake kanggo para pelanggan, kalebu nyediakake, instalasi lan komisioning tiang lampu, lampu lan aksesoris listrik.Yen sampeyan milih ONOR kanggo rencana instalasi lengkap, sampeyan bisa mesthekake kemajuan Gamelan kabeh project.

Instruksi instalasi lan komisioning lampu, gambar instalasi tiang lampu, diagram listrik, instruksi video, lan sapiturute kabeh layanan rinci sing diwenehake marang para pelanggan babagan instalasi.

Kita setya nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan lan bangga karo kemampuan kanggo nyedhiyakake solusi lampu lengkap.

More
Installation

KASUSpasinaon

pelangganumpan balik

  • Pankaj Chavda<br>Chief Engineer/Bapco
    Pankaj Chavda
    Chief Engineer/Bapco
    Kita wis tuku lampu sorot ONOR kanggo kilang minyak, gudang lan terminal suwene 5 taun berturut-turut.Kualitas sing stabil lan layanan sing apik wis entuk kapercayan lan pujian.
  • Hugo Lasarde<br>Director/Vistas del Pedregal
    Hugo Lasarde
    Direktur / Vistas del Pedregal
    Kita seneng banget bisa kerja karo pabrik sing apik banget.Matur nuwun kanggo nggawa pengalaman cahya LED sing apik kanggo pusat olahraga kita.Saka wiwitan simulasi cahya, desain pole, nganti usulan revisi terus-terusan, kutipan lan pangiriman barang pungkasan, saben langkah wis menehi katentreman atine.Rega sing kompetitif lan kualitas produk kelas siji nggawe wong perusahaan kita kebak pujian!

Entuk kutipan

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

More

paling anyarwarta & blog

More