Products

600W Outdoor LED High Mast Lighting

Katrangan singkat:

Lampu banjir mast ruangan 600W iki minangka luminer super kanggo madhangi area gedhe saka dhuwur instalasi sing dhuwur, kanggo pelabuhan, bandara, panyimpenan, transportasi, panggunaan pejalan kaki lan safety.Perlengkapan mast dhuwur biasane dipasang ing kutub sing dhuwure 40 kaki nganti 150 kaki, kanthi 4 nganti 16 peralatan ing saben kutub.Lampu ruangan jinis iki biasane digunakake ing kotamadya, pelabuhan, kotamadya, lan parkir stadion gedhe, kayata stadion lan fasilitas olahraga.

Fitur

Lumileds LUXEON 3030 2D LED lan 5050 LED opsional

Suhu Warna 2200-6500k, CRI> 74,80,92

Desain modular, Déwan lan pangopènan sing gampang

> 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen

Manajemen termal sing apik banget

Sorotan ultra-rendah lan bebas kedhip

Nirkabel Zigbee, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional

Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya

Lapisan kelas laut ditambah komponen baja tahan karat 316 kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

Werna omah: ireng, abu-abu, putih, perak


Detail Produk

Spesifikasi

Ngundhuh

Ringkesan

Cahya mast dhuwur yaiku kutub dhuwur kanthi lampu sing dipasang ing sisih ndhuwur ngarah menyang lemah, biasane nanging ora digunakake kanggo madhangi dalan gedhe utawa lapangan rekreasi.Iki digunakake ing situs sing mbutuhake cahya ing wilayah sing amba.Kutub sing dipasang cahya umume paling sethithik 30 m (98 kaki) dhuwur (ing dhuwur iki diarani sistem pencahayaan konvensional), dene cahya kasebut kalebu cincin luminer sing ngubengi kutub kanthi siji utawa sawetara lampu mandiri. perlengkapan sing dipasang ing sakubenge.Umume unit duwe lampu papat, enem utawa wolung ing dering, kanthi lampu telu, lima, sepuluh, rolas lan nembelas digunakake ing kasus sing luwih langka.Nalika lampu mast sing paling dhuwur yaiku sodium tekanan dhuwur, jinis liyane kayata uap merkuri, halida logam lan LED, uga wis digunakake.Sawetara unit duwe lampu sing diubengi dening tameng bunder kanggo nyegah utawa nyuda polusi cahya utawa pelanggaran cahya sing mengaruhi tetanggan sing cedhak karo dalan gedhe.Maintenance saka sistem iki rampung dening Mudhunake ring luminaire saka sirah mast kanggo basa nggunakake winch lan motor kanggo lemah utawa ing dhuwur diakses dening Picker Cherry lan dumunung ing wilayah kanggo ngidini akses luwih gampang tanpa disrupting lalu lintas.

600W Outdoor LED High Mast Lighting7

- Daya Input: 600W

-Efisiensi cahya: 130lm/W, 150lm/W

- 10KV 20KV pangayoman lonjakan

-sudut Beam: Simetris & Asymmetric kasedhiya

-LM80, ISTMT, lan TM21 diuji

-5/7 taun garansi opsional kanggo awak luminer, modul LED lan driver

- Sertifikat: CE, RoHS, SAA, IP67, IK10

Sudut Beam Optik

600W Outdoor LED High Mast Lighting2

Macem-macem Kahanan Instalasi

600W Outdoor LED High Mast Lighting3

Sistem Pendinginan sing apik banget

Desain manajemen termal sing dipatenake lan heatsink sing terintegrasi kanthi lengkap njamin suhu persimpangan sing sithik lan ngoptimalake kinerja boros panas.

600W Outdoor LED High Mast Lighting4

Desain Lampu DIALux Gratis

Desainer lampu sing berpengalaman 8 taun bisa menehi simulasi DIAlux profesional lan solusi lampu LED sing konstruktif.Kita ngerti standar cahya kanggo kabeh aplikasi lan kita peduli karo kabeh proyek sampeyan.Ora preduli kasus sampeyan gedhe utawa cilik, kita mesthi bakal menehi solusi.

600W Outdoor LED High Mast Lighting5

Aplikasi

600W Outdoor LED High Mast Lighting6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model NO.

    ONOR-FL-600W

    Daya Rated

    600W

    Lumen Output

    90.000lm

    Tegangan Input

    110-277VAC, 480VAC opsional

    Merk Driver

    Inventronics, MeanWell, Philips

    Faktor Daya

    0.98

    Suhu Kerja

    -40°C – +50°C

    Kelas Proteksi

    IP67

    Ketahanan Dampak

    IK10

    Bahan

    Awak Aluminium, PC kanggo lensa

    ukuran

    606*87*590m

    Bobot

    18KG

    Umur urip

    100.000 jam

    CCT

    2200K, 2700K, 3000K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K

    Sudut Beam

    8°/15°/30°/60°/90°/120°/80*150°

    CRI

    Ra> 74/80/92

    Model Dimming

    1-10V/DMX/DALI/ZIGBEE

    Perawatan lumahing

    Galvanizing kanggo braket, visor, tutup, Sand-blasting kanggo bagean aluminium, Akzo Nobel Powder Coating kanggo Kabeh

    Sambungan Bumi

    Kelas I

    Garansi

     
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita