Products

lightwing 200W 400W 600W 800W 1200W 1600W Lampu Banjir Stadion Olahraga LED

Katrangan singkat:

Lampu sorot LED inovatif sing dirancang kanggo aplikasi lampu stadion olahraga, ndhukung standar penyiaran TV HD kanggo katerangan kabeh lapangan olahraga.Lightwing minangka profil aerodinamis sing digawe saka aluminium kelas laut kanggo umur dawa, panjaluk pangopènan sing sithik.Kanthi standar kinerja cahya sing dhuwur plus pilihan kontrol, lightwing minangka solusi sing cocog kanggo arena Olahraga, Bandara, Pelabuhan lan lingkungan Industri.

Fitur

Lumileds 5050 Chip, nganti 160lm / w

Rendering kontrol dhuwur kanthi nganti 92 CRI

Opsi wiwitan cepet utawa wiwitan bertahap

profil aerodinamis karo tokoh windage kurang

Gampang kanggo nginstal lan fokus

Desain fleksibel sing cocog kanggo lapangan olahraga, stadion, lampu area, port, gudang, aplikasi industri, lsp…


Detail Produk

Spesifikasi

Ngundhuh

Ringkesan

- Input sudhut 110-480VAC kanthi pilihan driver LED remot

- Lukisan kelas laut Akzo Nobel

- Biaya energi sing luwih murah lan nyuda emisi karbon

- Umur dawa kanthi biaya pangopènan minimal L80B10> 100.000hrs

- Pilihan kontrol majeng saben luminaire

- Cocog kanggo mast anyar utawa paling ana / kolom.

- Digawe kanggo lingkungan sing paling angel

- glare Low karo overspill minimal

- Versi bespoke kasedhiya


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 4

    Model NO.

    LW-200

    LW-400

    LW-600

    LW-800

    LW-1200

    LW-1600

    Daya Sistem (watt)

    200

    400

    600

    800

    1200

    1600

    Ganti (MH/HID)

    400W±

    900 W±

    1500W±

    2000W±

    2500W±

    3500W±

    Efisiensi cahya

    160LM/W

    Delivered Lumen (LM)

    32.000lm

    64.000lm

    96.000lm

    128.000lm

    192.000lm

    256.000lm

    Tegangan Input (V)

    AC90-305V, AC347-480V

    Faktor Daya

    0.98

    Suhu Warna (Kelvin)

    3500K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K

    Sudut Beam

    10°, 30°, 60°, 90°, 80*150°, Asy P45 30*110°, Asy P60 30*90°

    CRI

    74/80/92

    Bobot Net (karo driver)

    5.0Kg

    10.5kg14.0kg (Pro)

    12.0kg9.0kg (Pro)

    22.0Kg25.0Kg(Pro)

    26.0Kg33.2Kg(Pro)

    46,0 Kg

    Bobot Net (tanpa driver)

    3,8 Kg

    7.7kg12.0kg (Pro)

    18.0kg15.0kg (Pro)

    17.5Kg20.5Kg(Pro)

    22.0Kg35.9Kg(Pro)

    39,0 Kg

    EPA/Wilayah Angin (m²)

    0,028

    0.060.03 (Pro)

    0.120.093 (Pro)

    0.160.13 (Pro)

    0.240.21 (Pro)

    0.31

    Suhu Operasi (℃)

    -40 ℃ ~ +55 ℃

    Piranti Proteksi Surge

    20KV

    Ingress Protection

    IP67

    Warna Housing

    RAL9007, Ireng, Putih

    Bahan Hardware

    AISI304 kanggo braket, sekrup, pengikat, gasket (AISI316 kanggo lingkungan sing kasar) Aluminium kanggo kothak driver, visor, AISI304 kanggo pelindung kawat

    Kelas Isolasi Listrik

    I

    Dimming Control (opsional)

    Ngalih, Zigbee Wireless, Dali, DMX

    Perawatan lumahing

    Gavanizing kanggo kurung, visor, tutup, Sand-blasting kanggo bagean aluminium, Akzo Nobel Powder Coating kanggo Kabeh

    Umur sing Dikarepake (jam)

    > 100.000 jam.

    Garansi

    10-Taun ing LED, 7-Taun ing Driver;Garansi Lengkap @ www.onorlighting.com

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita