Products

Cahya Olahraga

  • 300W LED Tennis Court Lighting

    Lampu Lapangan Tenis LED 300W

    Lampu Sorot LED Spark minangka lampu sorot tipis sing dirancang kanggo proyek lampu area cilik.Heatsink sing bentuke aerodinamis nyedhiyakake boros panas maksimal nalika nyuda area windage.
    Optik asimetris ngirimake cahya padhang sing tepat ing panggonan sing bener sanajan ing kahanan pemasangan sing ora rata.Output lumen sing dhuwur nyedhiyakake energi nganti 40%.
    Sorotan sing sithik banget lan ora ana lampu tumpahan ndadekake sampurna kanggo proyek lapangan cilik kayata lapangan bal-balan, lapangan tenis, lapangan basket, lapangan dolanan.

    Fitur

    Biaya wiwitan sing murah

    Biaya manajemen energi sing murah

    Gampang instalasi lan pangopènan

    Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas 300W-1000W

  • Spark 100W 200W 300W LED Sports Field Lights

    Spark 100W 200W 300W Lampu Lapangan Olahraga LED

    Lampu ONOR ngembangake lampu olahraga LED seri Spark iki sajrone pengalaman produk 10 taun.
    Ora mung nahan tampilan lampu tradisional, nanging uga ngganti lampu halogen 250W-1000W kanthi ukuran cilik lan distribusi cahya akurat multi-sudut.Utamané cocog kanggo lapangan cilik lan proyèk kutub dhuwur kurang.
    Sorotan ultra-kurang, instalasi sing trep banget, pengalaman visual sing apik, lan distribusi cahya sing sampurna minangka kaluwihan paling gedhe saka lampu sorot iki.

    Fitur

    - Lumileds 5050 Chip, 160lm / w

    - Daya Watt: 100W, 200W, 300W

    - IP67

    - Laporan LM80, ISTMT lan TM21 kasedhiya

    - Sudut Beam: Simetris & Asymmetric kasedhiya

    - garansi 5 taun

    - Sertifikat: CE, RoHS

  • lightwing 200W 400W 600W 800W 1200W 1600W LED Sports Stadium Flood Light

    lightwing 200W 400W 600W 800W 1200W 1600W Lampu Banjir Stadion Olahraga LED

    Lampu sorot LED inovatif sing dirancang kanggo aplikasi lampu stadion olahraga, ndhukung standar penyiaran TV HD kanggo katerangan kabeh lapangan olahraga.Lightwing minangka profil aerodinamis sing digawe saka aluminium kelas laut kanggo umur dawa, panjaluk pangopènan sing sithik.Kanthi standar kinerja cahya sing dhuwur plus pilihan kontrol, lightwing minangka solusi sing cocog kanggo arena Olahraga, Bandara, Pelabuhan lan lingkungan Industri.

    Fitur

    Lumileds 5050 Chip, nganti 160lm / w

    Rendering kontrol dhuwur kanthi nganti 92 CRI

    Opsi wiwitan cepet utawa wiwitan bertahap

    profil aerodinamis karo tokoh windage kurang

    Gampang kanggo nginstal lan fokus

    Desain fleksibel sing cocog kanggo lapangan olahraga, stadion, lampu area, port, gudang, aplikasi industri, lsp…

  • 1200W Football Field LED Flood Light

    1200W Lapangan Bal-balan LED Cahya Banjir

    Lampu banjir LED lapangan bal-balan minangka lampu sorot multifungsi lan inovatif sing digawe kanggo katerangan sing luwih apik.Profil aerodinamis iki digawe nggunakake aluminium kualitas laut.Iku ndadekake cahya kurang pangopènan, awet, lan awet.Nyedhiyakake lampu LED lan solusi cahya sing efisien energi, hemat biaya kanggo arena lan stadion olahraga njero ruangan lan ruangan.

    Fitur

    -Model NO.: LW-1200

    - Lumileds 5050 lan Osram LED, 155-160lm/w

    -CRI>Ra75/80/92.

    -Sudut Beam: 10°/30°/60°/90°/80*150°/Asy 30*110°/Asy 30*90°

    -Philips, MeanWell lan Inventronics LED Drivers, amba AC90V~480V, PF>0.98, THD kurang <9%

    - Cocog kanggo lapangan olahraga, stadion, lampu area, pelabuhan, gudang, aplikasi industri, lsp ...