Products

1200W Lapangan Bal-balan LED Cahya Banjir

Katrangan singkat:

Lampu banjir LED lapangan bal-balan minangka lampu sorot multifungsi lan inovatif sing digawe kanggo katerangan sing luwih apik.Profil aerodinamis iki digawe nggunakake aluminium kualitas laut.Iku ndadekake cahya kurang pangopènan, awet, lan awet.Nyedhiyakake lampu LED lan solusi cahya sing efisien energi, hemat biaya kanggo arena lan stadion olahraga njero ruangan lan ruangan.

Fitur

-Model NO.: LW-1200

- Lumileds 5050 lan Osram LED, 155-160lm/w

-CRI>Ra75/80/92.

-Sudut Beam: 10°/30°/60°/90°/80*150°/Asy 30*110°/Asy 30*90°

-Philips, MeanWell lan Inventronics LED Drivers, amba AC90V~480V, PF>0.98, THD kurang <9%

- Cocog kanggo lapangan olahraga, stadion, lampu area, pelabuhan, gudang, aplikasi industri, lsp ...


Detail Produk

Spesifikasi

Ngundhuh

Ringkesan

Suhu simpang <69°C.

Transmisi cahya nganti 98%.

Desain unik ing tampilan.Instalasi prasaja, gampang disassembly.

profil aerodinamis karo tokoh windage kurang.

Sorotan kurang kanthi overspill minimal.

Alloy aluminium PURE kekuatan dhuwur.30-50% bobot kurang.

Digawe kanggo lingkungan sing paling angel.

Gampang kanggo nginstal lan fokus.

Penyemprotan bubuk Akzo Nobel njamin rampung anti-karat paling apik nganti 25 taun, AISI304 kanggo kabeh sekrup.

konektor IP68 nang kanggo kabel, luwih aman lan trep kanggo pangopènan.

Model dimming Zigbee Wi-Fi Wireless / DMX512 / DALI kasedhiya.

Werna Housing: RAL9007, Ireng, Putih.

Ndeleng sing paling apik sampeyan bisa

Desain unik iku profil dinamis pisanan sing ngidini kanggo retrofitting kanggo paling kolom cahya ana amarga bobot kurang lan karakteristik windage kurang.

Kanthi standar kinerja cahya sing dhuwur plus pilihan kontrol, lightwing minangka solusi sing cocog kanggo arena Olahraga, Bandara, Pelabuhan lan lingkungan Industri.

1200W Football Field LED Flood Light1

Apa iku lightwing?

Diilhami dening desain pesawat aerodinamis kanggo ngidini aliran udara sing lancar ing profil aluminium sing entheng, menehi katerangan kanthi kinerja dhuwur kanthi gampang.

1200W Football Field LED Flood Light2

Konsep desain inovatif saka lampu sorot cahya iki
njupuk kinerja lampu sorot asimetris menyang sabanjure
tingkat dening kombinasi karo kinerja on-pitch karo
kontrol cahya obtrusive.

modul lightwing iku 45 ° kanggo vertikal, karo ngarep
pasuryan menehi alangi cahya anti obtrusive.
Rintangan iki nyuda sacara dramatis visibilitas sing dipimpin
sumber cahya saka njaba area play

1200W Football Field LED Flood Light3
lightwing's modules are 45° to vertical, with the front3

keuntungan

1200W Football Field LED Flood Light5

- Kualitas output cahya sing dhuwur

- Pangiriman kinerja sing efisien

- Biaya energi sing luwih murah lan nyuda emisi karbon

- Urip dawa kanthi biaya pangopènan minimal.

- Pilihan kontrol majeng saben luminarie.

Cocog kanggo mast anyar utawa paling ana / kolom.

- Digawe kanggo lingkungan sing paling angel.

- glare Low karo overspill minimal.

- Versi bespoke kasedhiya.

Sudut Beam

1200W Football Field LED Flood Light6

Apa kaluwihan saka lightwing?

Saiki nganti daya 1500W gampang ngganti lampu MH/HID konvensional sing digunakake ing stadion sing ana.Retrofit sing nyuda biaya infrastruktur tambahan kanggo nganyarke.

1200W Football Field LED Flood Light7
1200W Football Field LED Flood Light8

98% transparan

3mm ekstra bening kaca hardened dhuwur.Resistance UV nyata lan anti karat sanajan ing lingkungan sing atos banget.
Perlindhungan sing kuat kanggo lensa lan gampang ngresiki bledug.

1200W Football Field LED Flood Light9
1200W Football Field LED Flood Light10
1200W Football Field LED Flood Light11

Aplikasi

1200W Football Field LED Flood Light12

Produksi lan Packaging

1200W Football Field LED Flood Light13

Proyek sing wis kita lakoni

1200W Football Field LED Flood Light14

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • lightwing Mobile Tower LED Floodlight2

    Model NO.

    LW-200

    LW-400

    LW-600

    LW-800

    LW-1200

    LW-1600

    Daya Sistem (watt)

    200

    400

    600

    800

    1200

    1600

    Ganti (MH/HID)

    400W±

    900 W±

    1500W±

    2000W±

    2500W±

    3500W±

    Efisiensi cahya

    160LM/W

    Delivered Lumen (LM)

    32.000lm

    64.000lm

    96.000lm

    128.000lm

    192.000lm

    256.000lm

    Tegangan Input (V)

    AC90-305V, AC347-480V

    Faktor Daya

    0.98

    Suhu Warna (Kelvin)

    3500K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K

    Sudut Beam

    10°, 30°, 60°, 90°, 80*150°, Asy P45 30*110°, Asy P60 30*90°

    CRI

    74/80/92

    Bobot Net (karo driver)

    5.0Kg

    10,5 kg

    14.0kg (Pro)

    12,0kg

    9.0kg (Pro)

    22.0Kg

    25.0Kg (Pro)

    26,0Kg

    33.2Kg (Pro)

    46,0 Kg

    Bobot Net (tanpa driver)

    3,8 Kg

    7,7 kg

    12.0kg (Pro)

    18,0kg

    15.0kg (Pro)

    17,5 Kg

    20.5Kg (Pro)

    22.0Kg

    35.9Kg (Pro)

    39,0 Kg

    EPA/Wilayah Angin (m²)

    0,028

    0.06

    0.03 (Pro)

    0.12

    0.093 (Pro)

    0.16

    0.13 (Pro)

    0.24

    0.21 (Pro)

    0.31

    Suhu operasi ()

    -40 ℃ ~ +55 ℃

    Piranti Proteksi Surge

    20KV

    Ingress Protection

    IP67

    Warna Housing

    RAL9007, Ireng, Putih

    Bahan Hardware

    AISI304 kanggo braket, sekrup, pengikat, gasket (AISI316 kanggo lingkungan sing kasar) Aluminium kanggo kothak driver, visor, AISI304 kanggo pelindung kawat

    Kelas Isolasi Listrik

    I

    Dimming Control (opsional)

    Ngalih, Zigbee Wireless, Dali, DMX

    Perawatan lumahing

    Gavanizing kanggo kurung, visor, tutup, Sand-blasting kanggo bagean aluminium, Akzo Nobel Powder Coating kanggo Kabeh

    Umur sing Dikarepake (jam)

    > 100.000 jam.

    Garansi

    10-Taun ing LED, 7-Taun ing Driver;Garansi Lengkap @ www.onorlighting.com

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita