Products

Lampu Lapangan Tenis LED 300W

Katrangan singkat:

Lampu Sorot LED Spark minangka lampu sorot tipis sing dirancang kanggo proyek lampu area cilik.Heatsink sing bentuke aerodinamis nyedhiyakake boros panas maksimal nalika nyuda area windage.
Optik asimetris ngirimake cahya padhang sing tepat ing panggonan sing bener sanajan ing kahanan pemasangan sing ora rata.Output lumen sing dhuwur nyedhiyakake energi nganti 40%.
Sorotan sing sithik banget lan ora ana lampu tumpahan ndadekake sampurna kanggo proyek lapangan cilik kayata lapangan bal-balan, lapangan tenis, lapangan basket, lapangan dolanan.

Fitur

Biaya wiwitan sing murah

Biaya manajemen energi sing murah

Gampang instalasi lan pangopènan

Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas 300W-1000W


Detail Produk

Detail Produk

Ngundhuh

Ringkesan

Instalasi gampang prasaja.

16 sudhut beam simetris lan asimetris ing opsi.

LED Philips lan Driver Inventronics.

155 LM/W.

4 mm tutup kaca tempered UV Protected.

CRI> 70 Ra.

CCT kisaran saka 2700K - 6500K.

Proteksi sudhut karet alus.

ngawut-awut Allen kanggo fastening krenjang luwih gampang.

AkzoNobel Interpon Double powder coating.

Ndhukung Kontrol Dali / Zigbee / DMX, kontrol wektu, kontrol rasio cahya lan kontrol RGBW.

Kisaran saka 100W - 300W.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model NO.

    ONOR-SP-100

    ONOR-SP-200

    ONOR-SP-300

    Daya Rated

    100W

    200W

    300W

    CRI

    Ra> 74, 80, 90

    CCT

    2200k-6500K

    Lumen Output

    16.000lm

    32.000lm

    48.000lm

    Merk LED Kab

    Philips

    Merk Driver

    Inventronics, MeanWell

    Ukuran Packaging

    389 * 307 * 81 mm

    510 * 415 * 105 mm

    610 * 475 * 125 mm

    NW/GW

    4.1KG / 4.7KG

    6.8KG / 7.2KG

    11KG / 12KG

     

    Sudut Beam

    1200W Football Field LED Flood Light6

    Aplikasi

    Application4

    Apa iku lightwing?

    Reflektor nanometer nambah output lumen luwih saka 30%.
    Perisai silau sing dibangun kanthi dramatis nyuda silau lan resistensi angin dibandhingake karo tameng njaba.

    Application27

    Driver LED internal, kualitas luwih dijamin.

    Komponen cooling honeycomb aluminium murni nambah umur.

    Application29
    Application8
    Product Details5
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita