Products

Spark 100W 200W 300W Lampu Lapangan Olahraga LED

Katrangan singkat:

Lampu ONOR ngembangake lampu olahraga LED seri Spark iki sajrone pengalaman produk 10 taun.
Ora mung nahan tampilan lampu tradisional, nanging uga ngganti lampu halogen 250W-1000W kanthi ukuran cilik lan distribusi cahya akurat multi-sudut.Utamané cocog kanggo lapangan cilik lan proyèk kutub dhuwur kurang.
Sorotan ultra-kurang, instalasi sing trep banget, pengalaman visual sing apik, lan distribusi cahya sing sampurna minangka kaluwihan paling gedhe saka lampu sorot iki.

Fitur

- Lumileds 5050 Chip, 160lm / w

- Daya Watt: 100W, 200W, 300W

- IP67

- Laporan LM80, ISTMT lan TM21 kasedhiya

- Sudut Beam: Simetris & Asymmetric kasedhiya

- garansi 5 taun

- Sertifikat: CE, RoHS


Detail Produk

Detail Produk

Ngundhuh

Ringkesan

- Input sudhut 110-480VAC kanthi pilihan driver LED remot.

- Biaya energi sing luwih murah lan nyuda emisi karbon.

- Umur dawa kanthi biaya pangopènan minimal L80B10> 100.000hrs.

- Pilihan kontrol majeng saben luminaire.

- Cocog kanggo mast anyar utawa paling ana / kolom.

- Digawe kanggo lingkungan sing paling angel.

- Ultra kurang glare karo overspill minimal.

- Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model NO.

    ONOR-SP-100

    ONOR-SP-200

    ONOR-SP-300

    Daya Rated

    100W

    200W

    300W

    CRI

    Ra> 74, 80, 90

    CCT

    2200k-6500K

    Lumen Output

    16.000lm

    32.000lm

    48.000lm

    Merk LED Kab

    Philips

    Merk Driver

    Inventronics, MeanWell

    Ukuran Packaging

    389 * 307 * 81 mm

    510 * 415 * 105 mm

    610 * 475 * 125 mm

    NW/GW

    4.1KG / 4.7KG

    6.8KG / 7.2KG

    11KG / 12KG

    Reflektor nanometer nambah output lumen luwih saka 30%.
    Perisai silau sing dibangun kanthi dramatis nyuda silau lan resistensi angin dibandhingake karo tameng njaba.

    Application27

    Driver LED internal, kualitas luwih dijamin.

    Komponen cooling honeycomb aluminium murni nambah umur.

    Application29
    Application8

    Gambar Dimensi

    Product Details5

     

     

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita