Solutions

Pandhuan Lampu LED Lapangan Baseball & Solusi

Nalika nerangake lapangan baseball, ora ana cara sing luwih apik kanggo madhangi tinimbang nginstal lampu LED.Olahraga profesional mbutuhake cahya sing padhang lan mulane lampu LED populer banget.Ngarsane wis akeh banget ing taun-taun pungkasan.Lampu LED dikenalake ing 2015 menyang mangkuk NFL.Ing taun sing padha, baseball uga ngetutake.Salah sawijining stadion pisanan sing dipadhangi lampu LED yaiku Petco Park ing San Diego kaya sing dilaporake majalah LED.

Papan dolanan sing padhang banget dibutuhake kanggo pertandhingan liga baseball.Ana perlu kanggo paling 1000lux kanggo outfield lan 1500lux kanggo infield.Ing tangan liyane, yen siji mbandhingaké cahya parking, bisa katon sing cahya mung mrodhuksi nang endi wae watara 30 kanggo 50lux.A showroom mobil utawa department store bakal nggunakake mung 100 kanggo 200lux kanggo cahya toko.Mula, malah toko eceran nggunakake padhange luwih sithik dibandhingake karo lapangan baseball.Lampu stadion LED minangka solusi kanggo lampu acara olahraga.Ana tren ing antarane organisasi olahraga kaya Liga Premier lan FIFA nggunakake lampu stadion LED.Akeh stadion lan acara organisasi olahraga kasebut lan liyane nggunakake lampu stadion LED kanggo madhangi stadion.Alesan konco popularitas saka cahya LED iku ngidini atlit kanggo muter sing paling apik lan atlit duwe luwih kasempatan menang.Kanggo spekulator, lampu LED mesthekake yen dheweke seneng pengalaman visual sing apik banget.Kajaba iku, lampu stadion LED uga mbantu ngedongkrak penjualan tiket amarga wong entuk dhuwit luwih akeh.

Baseball Field LED Lighting Gu4

1. Requirements cahya Kanggo Baseball Field Lighting

Tingkat Padhang Standar Kanggo Lapangan Baseball

Tingkat padhange standar kanggo lapangan baseball gumantung saka tujuan pertandhingan kasebut.Syarat infield luwih saka outfield.Ing ngisor iki minangka syarat lapangan baseball internasional gumantung saka tujuane.
• Rekreasi: Syarat outfield 200lux lan syarat infield 300lux
• Game Amatir: Syarat outfield 300lux lan syarat infield 500lux
• Game Umum: Syarat outfield 700lux lan syarat infield 1000lux
• Game Profesional: Syarat outfield yaiku 1000lux lan syarat infield yaiku 1500lux

Baseball Field LED Lighting Gu5

Desain Lampu Lapangan Baseball

Supaya para atlit bisa nindakake sing paling apik lan para spekulan seneng banget nonton game kasebut, fenomena glare kudu diminimalisir.Nalika nerangake cahya lapangan baseball, tata letak biasane dipérang dadi outfield lan infield.Keseragaman pencahayaan penting kanggo desain sing efektif.Tombol kanggo desain lapangan baseball sing efektif yaiku posisi menara cahya kanthi cara supaya cahya ora ngganggu pandelengan pemain nalika gerakan ing lapangan, nyekel utawa bat.

Baseball Field LED Lighting Gu6

Dhuwur Instalasi Perlengkapan Lampu

Nalika ngrancang lampu lapangan baseball, dhuwur instalasi kudu dianggep.Cahya kudu dipanggonke kanthi cara supaya ora ana sorotan sing dialami para atlit ing lapangan.Garis pandang penonton lan atlit kudu digatekake.Mula, desain lampu kudu digawe kanthi cara sing amba lan dhuwur instalasi ngidini para atlit lan penonton bisa ndeleng lapangan baseball kanthi gampang.

Baseball Field LED Lighting Gu7

Desain Lampu Kanggo Pertandingan Internasional

Bayangan atlit lan keseragaman stadion kudu dadi fokus desain lampu.Kajaba iku, fasilitas stadion baseball kudu katon ing saindhenging pertandhingan.Desain cahya lapangan baseball kudu dipérang dadi outfield lan infield.Infield mbutuhake katerangan luwih akeh tinimbang outfield.Desain iluminasi permukaan vertikal penting banget amarga bola-bola kasebut bakal katon ing stadion.

Baseball Field LED Lighting Gu8

Desain Lampu Kanggo Broadcasting

Baseball minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing Amerika Serikat.Iki minangka olahraga kanthi kacepetan dhuwur lan mulane lampu sing sampurna dibutuhake supaya pertandhingan kasebut disiarkan langsung.Desain cahya kudu njupuk menyang akun kamera penyiaran.Cara paling apik kanggo mesthekake yen desain cahya cocog kanggo siaran yaiku kanthi mriksa lokasi kamera.

Baseball Field LED Lighting Gu9

Desain Sing Nyilikake Polusi Cahya

Dampak saka cahya metu kudu diminimalisir.Kanggo nindakake iki, desain lampu kudu digawe kanthi cara sing ora mbuwang cahya sing ora perlu.Kajaba iku, cahya ngirim ora mengaruhi wilayah omah, sopir, utawa pejalan kaki sing ana ing njaba lapangan baseball.Kanggo nyilikake polusi cahya, cahya outflow kudu diwilang lan cahya kudu didesain ulang kanggo njaga cahya sing paling akeh.Iki bakal nyuda outflow cahya.

Baseball Field LED Lighting Gu8

2. Faktor Desain Lampu Kanggo Lapangan Baseball

Ana faktor tartamtu sing kudu dianggep nalika ngrancang lampu kanggo lapangan baseball.Faktor-faktor kasebut bakal mbantu menehi ide babagan biaya ngrancang lampu kasebut.Sinau luwih lengkap babagan biaya bakal mbantu sampeyan mesthekake yen sampeyan nyukupi anggaran.Biaya pengiriman, biaya instalasi, lan uga biaya listrik kudu digatekake.Faktor ing ngisor iki bakal menehi ide sing luwih apik.

Baseball Field LED Lighting Gu3

Sertifikat Asal

Donya wis dadi desa global.Lampu LED bisa diekspor saka meh kabeh bagean ing donya.China lan EU minangka produsen lampu LED paling gedhe.Sinau luwih lengkap babagan sertifikat asal bakal ngidini sampeyan ngerti apa sing bakal dikarepake babagan biaya lan kualitas.Rata-rata, biaya lampu saka pabrikan China kanggo kabeh lapangan baseball ana ing ngendi wae sekitar USD 40,000 nganti USD 90,000.Ing tangan liyane, yen siji tuku saka Amérika Lor utawa pasar Eropah, biaya bakal 3 kaping luwih.

Jinis Lampu

Ana macem-macem jinis lampu.Penting kanggo ngerti jinis cahya sing dibutuhake amarga saben jinis cahya duwe fitur sing beda.Elinga yen lampu tradisional luwih terjangkau dibandhingake karo pasangan LED.Kajaba iku, ngganti lampu sing ana bisa uga larang.Nanging, siji kudu ngerti yen ing rata-rata lampu LED duwe umur sing 10 kaping luwih dibandhingake lampu tradisional.Salajengipun, penghematan biaya saka lampu LED uga kudu dianggep.

Biaya mlaku

Kanthi lampu LED, pangurangan biaya listrik dijamin.Siji bisa kanthi gampang nyana nganti 70 persen penghematan biaya ing tagihan listrik.

3. Cara Pilih Lampu LED Paling Apik Kanggo Lapangan Baseball

Ana faktor tartamtu sing kudu dianggep kanggo nemtokake lampu LED sing paling apik kanggo lapangan baseball.Onor Lighting minangka pilihan populer.

Sistem pendinginan

Salah sawijining faktor sing kudu dianggep yaiku suhu.Iku mungsuh sembarang jinis lampu LED.Kripik LED bisa rusak amarga krungu sing terus-terusan lan kuwat.Malah bisa nyebabake nyuda urip layanan utawa padhang.Pilih lampu LED sing nduweni sistem pendinginan lan desain konveksi udara kayata sing diwenehake dening Onor Lighting.

Desain Optik

Desain optik kudu dirancang kanthi cara supaya lampu LED bisa nyilikake sorotan lan cahya tumpahan.Onor Lighting dikenal kanggo intensitas cahya tengah ditingkatake lan cahya ampas suda.

Polusi cahya

Polusi cahya minangka masalah serius.Lokasi stadion kudu digatekake.Ing jaman saiki, malah ana undang-undang sing ngurusi polusi cahya.Mulane sampeyan kudu milih lampu LED sing bisa ngatasi polusi cahya.Lampu Onor minangka pilihan populer amarga lampu LED dilengkapi tutup anti tumpahan lan bisa ngontrol tumpahan kanthi efektif.Mangkono, polusi cahya nyingkiri.Kajaba iku, tutup anti-tumpahan mbantu mesthekake yen tingkat panggunaan cahya maksimal.Mulane, lapangan baseball entuk manfaat saka katerangan maksimal lan kurang polusi cahya ing lingkungan tetanggan.Opsi silau paling apik diwenehake dening Onor Lighting.

Baseball Field LED Lighting Gu1

Flicker-Free

Lampu LED kudu bebas kedhip kanggo mesthekake yen lapangan baseball tansah disedhiyakake cahya.Onor Lighting dikenal kanthi lampu LED tanpa kelip-kelip.Iku becik kanggo kamera gerakan alon lan kamera kacepetan dhuwur.Salajengipun, lampu tanpa kelip-kelip mbantu mesthekake yen atlit terus nindakake sing paling apik.

Baseball Field LED Lighting Gu2

Biaya Pangopènan Minimal

Priksa manawa sampeyan nggoleki lampu LED sing duwe garansi dawa.Onor Lighting dikenal kanggo lampu LED garansi dawa.Kajaba iku, mayoritas lampu LED sing ditawakake Onor Lighting cenderung tahan suwe.Biaya pangopènan sing luwih murah kudu dikarepake nalika milih Lampu Onor.Perusahaan iki darmabakti kanggo nyukupi kabutuhan baseball minangka olahraga.


Wektu kirim: Jan-08-2022