Case Studies

Studi Kasus

Studi Kasus

  • Football Stadium LED Lighting Installation

    Instalasi Lampu LED Stadion Bola

    Kita nggunakake lampu sorot LED 40pcs 1200w ing kutub 4 * 25m (nalika MUSCO njaluk kutub 40m kanthi 40pcs 1400W) kanggo ngganti lampu HID 2000W.Entuk rata-rata 500lux kanthi luwih saka 0,75 keseragaman.foto liyane bakal teka rauh....
    Waca liyane
  • Football Field LED Lighting Renovation

    Renovasi Lampu LED Lapangan Bola

    Sibuk masang lampu sorot olahraga LED 1200W kanggo stadion bal-balan ing Shenzhen Technician College.Kita menang kanthi desain lampu sing luwih apik, layanan sing luwih fleksibel, wektu timbal sing luwih cepet lan lampu kualitas sing luwih dhuwur.Kanthi 40pcs 1200W lightwing LED olahraga fl ...
    Waca liyane
  • ZheJiang Provincial Sports Games Lighting Renovation

    Renovasi Lampu Olahraga Olahraga Provinsi ZheJiang

    Kita wis nginstal 280pcs 200W / 300W spark series LED olahraga lampu sorot kanggo proyek iki kalebu lapangan tenis ruangan / njero ruangan, lapangan basket lan kolam renang.Kanthi luwih saka 70% hemat energi lan keseragaman super dhuwur, kita wis nampa pujian dhuwur saka contractor a ...
    Waca liyane
  • Football Club Lighting Renovation in Austria

    Renovasi Lampu Klub Sepak Bola ing Austria

    Nginstal lampu sorot olahraga LED lightwing kanggo ST.Klub STEFAN ing Austria.Total 14pcs 1200W + 2pcs 800W + 5pcs 150W lampu sorot LED Apa ing wayah sore ing wayah sore, utawa utamane ing sasi kadhemen lan peteng ing taun-taun pungkasan, latihan ing Rosenthal ...
    Waca liyane
  • WTA 2019 Championship Guangzhou Stop

    WTA 2019 Championship Guangzhou Stop

    Renovasi lampu kanggo Kejuaraan Terbuka WTA Guangzhou 2019.Ing Juli 2019, kita ngrampungake panggantos kabeh lampu lapangan tenis njero ruangan lan ruangan ing Pusat Olahraga Guangzhou.Lampu halogen Philips asli 1000W diganti nganggo lampu LED super padhang 300W, sing...
    Waca liyane