Products

Titan

  • Titan LED Linear High Bay Light

    Titan LED Linear High Bay Light

    Titan LED linear highbay light bisa digunakake ing gudang, jalur produksi, tani, tanduran, parkir njero ruangan, lan ruang pameran.Iki nambah kinerja biaya lan daya saing ing pasar.Dilengkapi solusi lampu cerdas siji-mandeg lan aplikasi lampu terintegrasi cerdas kanggo mbantu sampeyan ngatasi proyek teknik lan skenario pencahayaan cerdas liyane.

    Fitur

    1. Kisaran saka 50W-200W

    2. Aluminium heatsink

    3. Lampu LED

    4. Driver Meanwell ELG

    5. IP 65

    6. Telung Langkah Dimmable

    7. Dhukungan telung jam cahya darurat

    8. Bisa digunakake minangka lampu pisikultural

    Apolo UFO LED High Bay Light1