FEEDBACK-BANNER

Umpan Balik Pelanggan

Wiwit diadegake ing taun 2003, perusahaan kasebut wis melu industri lampu LED meh 20 taun.

Kita duwe akeh pelanggan saka macem-macem negara, kayata Irlandia, Jerman, Inggris, Denmark, Prancis, Inggris, Eropa, Timur Tengah lan Afrika, lsp.

ONOR wis melu akeh pameran cahya domestik lan internasional, kayata Hong Kong Fair, Canton Fair, Dubai Lighting Exhibition lan Brazil cahya Exhibition.

Wiwit mlebu pasar lampu olahraga lan lampu kutub dhuwur ing 2013, ONOR wis nyedhiyakake solusi pencahayaan sing ora ana tandhingane kanggo ewonan pengadilan, dermaga, bandara lan liya-liyane,
kayata Stadion Sepak Bola FIFA ing Mauritius, macem-macem papan asal saka Asian Games 2018, Pusat Tenis Nasional Irlandia, Stadion Marseille Prancis, Bandara Bangkok, Stadion Sepak Bola Kenya Bank.

Ing ngisor iki sawetara komentar pelanggan babagan produk lan layanan kita.