News

Kabar

Kabar

  • Happy mid-Autumn Festival

    Happy Mid-Autumn Festival

    Happy Mid-Autumn Festival!Muga-muga rembulan sing bunder nggawa kulawarga sing bahagia lan masa depan sing sukses.
    Waca liyane
  • Newest Sports Center Lighting Renovation

    Renovasi Lampu Pusat Olahraga Anyar

    We are busying karo ngganti iki luminaires lawas ing Sports Center of Shenzhen Bay.Pusat Olahraga Teluk Shenzhen, dijuluki Spring Cocoon amarga bentuke, minangka stadion serbaguna ing Shenzhen, China.Biasane digunakake kanggo tenis meja, nglangi lan kompetisi bal-balan.St...
    Waca liyane
  • Competitor’s inferior products bring huge losses to our customer

    Produk inferior pesaing nggawa kerugian gedhe kanggo pelanggan

    Atine nalika tim kita ditelpon menyang fasilitas olahraga komunitas lokal sing ngalami masalah karo lampu olahraga "LED paling anyar" sing diwenehake dening kontraktor non-spesialis.Kita kudu nyopot lampu sorot LED iki saka fasilitas bubar sawise mung sawetara ...
    Waca liyane
  • Company Badminton Game

    Game Badminton Perusahaan

    Tim kita duwe pertandhingan badminton sing apik banget ing Pusat Olahraga Teluk Shenzhen dina iki, ing ngendi lampu highbay LED UFO 200W sing luar biasa dipasang ing wulan kepungkur.Cahya super nyaman lan seragam.Thanks kanggo lensa optik kontrol glare lan visor sing dirancang khusus.Wong a...
    Waca liyane
  • Lightning Protection Design of Sports Lighting System

    Desain Proteksi Kilat Sistem Lampu Olahraga

    Kaya proteksi kilat bangunan, proteksi kilat sistem lampu olahraga uga dipérang dadi rong kategori, proteksi kilat eksternal lan langkah-langkah proteksi kilat internal, sing dadi proteksi kilat terpadu lengkap ...
    Waca liyane
  • Fast Service and Support-Free Lighting Design

    Layanan Cepet lan Desain Lampu Gratis Dhukungan

    Desainer lampu sing berpengalaman bisa nggawe simulasi pencahayaan sing sampurna kanthi piranti lunak simulasi pencahayaan canggih kayata DIALux, AGi32 lan Relux miturut syarat lampu lapangan olahraga, lampu stadion, lampu arena, lampu bandara, industri lan ...
    Waca liyane
  • Main electrical parameters, characteristics and protection of modern sports lighting

    Paramèter listrik utama, karakteristik lan proteksi lampu olahraga modern

    Wektu wiwitan: Ana rong jinis wektu wiwitan kanggo peralatan cahya olahraga: wiwitan cepet lan wiwitan telat, sing kudu dipilih kanthi wajar miturut kondisi proyek tartamtu.Multiple arus impuls: Nalika lampu...
    Waca liyane