Products

Cahya

  • lightwing 200W 400W 600W 800W 1200W 1600W LED Sports Stadium Flood Light

    lightwing 200W 400W 600W 800W 1200W 1600W Lampu Banjir Stadion Olahraga LED

    Lampu sorot LED inovatif sing dirancang kanggo aplikasi lampu stadion olahraga, ndhukung standar penyiaran TV HD kanggo katerangan kabeh lapangan olahraga.Lightwing minangka profil aerodinamis sing digawe saka aluminium kelas laut kanggo umur dawa, panjaluk pangopènan sing sithik.Kanthi standar kinerja cahya sing dhuwur plus pilihan kontrol, lightwing minangka solusi sing cocog kanggo arena Olahraga, Bandara, Pelabuhan lan lingkungan Industri.

    Fitur

    Lumileds 5050 Chip, nganti 160lm / w

    Rendering kontrol dhuwur kanthi nganti 92 CRI

    Opsi wiwitan cepet utawa wiwitan bertahap

    profil aerodinamis karo tokoh windage kurang

    Gampang kanggo nginstal lan fokus

    Desain fleksibel sing cocog kanggo lapangan olahraga, stadion, lampu area, port, gudang, aplikasi industri, lsp…

  • 1200W Football Field LED Flood Light

    1200W Lapangan Bal-balan LED Cahya Banjir

    Lampu banjir LED lapangan bal-balan minangka lampu sorot multifungsi lan inovatif sing digawe kanggo katerangan sing luwih apik.Profil aerodinamis iki digawe nggunakake aluminium kualitas laut.Iku ndadekake cahya kurang pangopènan, awet, lan awet.Nyedhiyakake lampu LED lan solusi cahya sing efisien energi, hemat biaya kanggo arena lan stadion olahraga njero ruangan lan ruangan.

    Fitur

    -Model NO.: LW-1200

    - Lumileds 5050 lan Osram LED, 155-160lm/w

    -CRI>Ra75/80/92.

    -Sudut Beam: 10°/30°/60°/90°/80*150°/Asy 30*110°/Asy 30*90°

    -Philips, MeanWell lan Inventronics LED Drivers, amba AC90V~480V, PF>0.98, THD kurang <9%

    - Cocog kanggo lapangan olahraga, stadion, lampu area, pelabuhan, gudang, aplikasi industri, lsp ...