About Us

Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Apa iku LED?

LED (Light Emitting Diodes) minangka komponen listrik sing ngowahi listrik dadi cahya.LED diprodhuksi kanthi cara sing padha karo sing digunakake kanggo ngasilake microchip kanggo komputer lan telpon.Mulane, kualitas LED tetep lan konsisten.Degenerasi LED uga luwih murah tinimbang degenerasi bolam lampu sorot konvensional.Mulane LED njamin kualitas cahya sing luwih apik lan konsistensi sajrone wektu sing luwih suwe.

Napa LED luwih efisien tinimbang lampu sorot konvensional?

LED mbutuhake energi sing luwih sithik kanggo ngasilake cahya sing nggawe, ing intine, panyedhiya iluminasi sing luwih efisien energi.Dheweke uga ora mbutuhake wektu kanggo anget utawa adhem.Mulane, LED uga luwih efektif babagan konsumsi energi.LED sing kasedhiya ing komersial saiki duwe efisiensi Lumen / Watt sing bisa dibandhingake karo Lampu Halida Logam.Efisiensi tambahan uga digayuh amarga luminair LED bisa ngarahake cahya menyang papan sing dibutuhake.Iki nyebabake efisiensi lux / watt sing unggul.

Apa sing ndadekake LED beda karo lampu sorot konvensional?

LED luwih fleksibel tinimbang lampu sorot konvensional.LED bisa diuripake lan dipateni minangka asring dibutuhake, tanpa efek negatif ing kekiatan utawa kualitas katerangan.

Kemampuan iki ngidini LED disambungake menyang sistem manajemen kontrol lampu cerdas.Sistem kasebut bisa nyumbang kanggo entuk tabungan tambahan, nyuda polusi cahya lan nambah pengalaman para ahli waris cahya.

Kepiye konsumsi energi LED dibandhingake lampu sorot konvensional?

LED, adoh, luwih unggul dibandhingake lampu sorot konvensional babagan konsumsi energi sing suda.Umume, luminair LED ing aplikasi area gedhe iki nggunakake energi 30% luwih murah tinimbang lampu sorot konvensional.Penghematan tambahan bisa digayuh kanthi nggabungake LED kanthi sistem kontrol lampu cerdas.ONOR ngerti saka pengalaman yen tabungan nganti 80% bisa ditindakake.

Napa lampu LED dianggep beda karo lampu sorot konvensional?

Cahya sing diprodhuksi dening LED luwih putih lan nggawe kesan awan.Iki nyedhiyakake kontras luwih akeh lan ngidini deteksi gerakan lan ambane luwih gampang.Kajaba iku, retensi warna luwih apik karo luminair LED tinimbang lampu sorot konvensional.

Apa luminaire sing padha bisa digunakake kanggo madhangi lapangan olahraga lan area industri?

Lapangan olahraga biasane mbutuhake pencahayaan antara 100 lan 1000 jam saben taun, ing ngendi wilayah industri gedhe kudu dipadhangi kurang luwih 4500 jam saben taun.Bentenane ageng ing jam kobong iki njamin solusi sing digawe khusus sing cocog karo kabutuhan saben industri.Nggunakake luminaire sing padha kanggo madhangi wilayah olahraga lan industri ora bakal menehi katerangan lan daya tahan produk sing dibutuhake.

Apa luminair LED ONOR bisa digunakake ing infrastruktur sing wis ana (mast sing padha, kabel elektrikal?)

Iki mesthi bisa.Iku tansah dianjurake kanggo neliti yen masts isih cukup kuwat.Umume kasus, iki ora dadi masalah.Posisi mast mesthi ora dadi masalah lan ora bakal dadi kabel.Ing cendhak;Luminair LED ONOR minangka solusi sampurna kanggo ndandani luminair Metal Halide sing ana.

Apa bedane antarane nginstal luminair LED ing proyek anyar dibandhingake karo instalasi ing proyek sing wis ana?

Luminer LED mbutuhake kabel sing luwih tipis lan luwih sithik kanggo nyedhiyakake energi kanggo luminer.Iki ngidini investasi ing proyek anyar bisa dikurangi kanthi signifikan.Iku uga menehi luwih keluwesan nalika lampu sorot LED minangka pilihan kanggo nggunakake ing project ana.

Carane beda dhuwur mast bakal mengaruhi peralatan?

Dhuwur mast ora mengaruhi katerangan LED kualitas apik.Luminair bisa ditrapake ing dhuwur mast sing beda-beda, saka 12 nganti 45 meter.Dhuwur mast khas sing digunakake kanggo olahraga yaiku 15 meter.Kanggo wilayah industri, luminair biasane dipasang ing dhuwure nganti 45 meter.

Apa sampeyan butuh luminair LED akeh kanggo nyukupi standar pencahayaan sing dibutuhake karo luminer konvensional?

Thanks kanggo kualitas katerangan sing luwih apik saka luminair LED, asring kurang luminer bakal dibutuhake kanggo madhangi area sing padha miturut standar.

Apa umur lampu sorot LED?

Ana prabédan ing umur needed antarane olahraga lan aplikasi industri.Luminair kanggo aplikasi industri dirancang kanggo umur luwih saka 14 taun.LED lan komponen listrik liyane diterapake ing sangisore titik spesifikasi maksimum kanggo voltase, saiki lan suhu.Mulane, umur komponen kudu nganti 60 000 jam.

Kanggo proyek olahraga, luminair LED dirancang kanggo umur luwih saka 25 taun.

Apa luminair LED ngasilake polusi cahya kaya lampu sorot konvensional?

Luminair LED luwih apik kanggo ngarahake lan nyedhiyakake kurang cahya.Luminair LED uga bisa dikontrol kanthi fleksibel, ngidini manajer fasilitas mateni lampu utawa nyuda intensitas cahya nalika ora mbutuhake katerangan kanthi kualitas dhuwur.Loro-lorone kaluwihan aktif nyumbang kanggo polusi cahya sing kurang.

Apa ana kamungkinan kanggo ngredhakaké bagean tartamtu saka wilayah?

Sistem Manajemen Kontrol Lampu ONOR sing unik ngidini instruksi saben rinci kanggo saben luminer, kalebu tingkat cahya sing dikarepake kanggo wilayah tartamtu.Minangka luminaire LED digawe saka macem-macem jalur kanthi lampu LED, saben jalur bisa dikontrol kanthi individu.Iki ndadekake iku bisa kanggo ngapusi kualitas cahya saka wilayah tartamtu.

Apa kemungkinan luminair LED saiki bisa dianyari ing mangsa ngarep?

Ya, luminer lan kontrol ONOR dirancang kanthi kualitas lan keluwesan.Luminair disambungake kanthi nirkabel menyang kothak kontrol.Protokol (lunak) diarani LEDxLINK.Piranti lunak iki nerjemahake preferensi konsumen, sing diwenehake liwat kothak kontrol, menyang luminer.Kothak kontrol ngemot intelijen kabeh sistem.nganyari piranti lunak bisa dikirim langsung menyang kothak kontrol lan kothak kontrol, ing bali, bakal mesthekake yen kinerja saka

kabeh sistem dianyari.

Kepiye carane ngganti lampu sorot halida logam / HQI?Apa kita butuh aksesoris khusus?

Biasane sampeyan bisa ngganti lampu konvensional langsung nganggo lampu sorot LED.Mung copot lampu lawas lan pasang lampu ing kutub / wadhah.Kita ngrancang krenjang sing kuwat lan luwes kanggo lampu sorot LED sing bisa diinstal ing macem-macem papan.

Suwene umur lampu sorot LED ONOR?Apa tenan bisa tekan 80.000 jam?

Nalika kita ngomong babagan umur LED, nuduhake L70 yaiku nalika pangopènan lumen 70% saka tingkat asli.Umume ora trep kanggo nyoba lampu LED terus-terusan sajrone 80.000 jam.Dadi umume lab bakal nggunakake metode tes tuwa sing cepet kanggo entuk kahanan panyusutan lumen sawise 6000 jam utawa 10000 jam, bebarengan karo pas kurva bosok, kanggo ngevaluasi umur LED.Saiki ana rong standar utama kanggo nguji panyusutan lumen, yaiku LM79 lan LM-80.Nalika laporan tes ketemu standar 80,000 jam, kita bisa nyatakake umur lampu LED nganti 800,00 jam.

Apa suhu persimpangan saka lampu sorot LED ONOR dhuwur?

Umume ing ngisor 70 ℃ prapatan PN amarga chip Lumileds majeng lan struktur sink panas sing sampurna.

Apa bedane utama antarane lampu sorot LED ONOR lan produk liyane?

- Efisiensi cahya lan CRI luwih dhuwur sing tekan 150lm / w lan CRI> Ra83

- Lensa optik canggih lan sudut sinar profesional

- Kinerja boros panas sing luwih apik, suhu permukaan sink panas ing ngisor 75 ℃.Suhu munggah ing 35 ℃.Njamin umur nganti 10 taun

- LED modul unit lan desain sink panas nggawe efek cahya sing sampurna lan kinerja pendinginan sing paling apik

Apa sertifikat ONOR?

CE RoHS SAA C-Tick FCC ETL IP67 IK10

Apa merek chip LED sing sampeyan gunakake kanggo lampu sorot LED daya dhuwur?

Philips Lumileds LUXEON 3030 lan chip 5050, CREE XPE, Osram 3737

Apa merek pembalap LED sing sampeyan gunakake kanggo lampu sorot olahraga LED?

Taiwan MeanWell, Inventronics, Philips

Apa kita bisa duwe conto lampu sorot LED ONOR?

Sampeyan olèh supaya sampel kanggo testing.Mangga kabari No Model lan jumlahe.Biasane, wektu timbal kanggo pesenan sampel yaiku 3-7 dina

Apa sampel gratis?

Nuwun sewu No. Kita bisa nimbang kanggo ngasilake biaya sampel saka pesenan akeh

Apa kita bisa duwe jeneng merek lan LOGO ing lampu LED?

Ya, kita bisa nyedhiyakake percetakan laser lan label OEM kanthi LOGO lan nomer item

Apa sampeyan bisa menehi solusi?

Biasane kita bisa ndhukung simulasi DIALux profesional.Nanging sampeyan kudu menehi katrangan ing ngisor iki:

– Nggambar

- ukuran lapangan

- Jumlah lan dhuwur saka kutub

- Iluminasi rata-rata lan keseragaman sing dibutuhake

- Jarak antarane kutub lan wates

We have a bal-balan / basket / valleyball / baseball / Hockey / tenis / bal-balan / rugby / Kolam renang / badminton hall / stadion hoki es / pelabuhan / pekarangan kontainer / bandara / golf couse ... kudu ugraded karo LED.

Apa lampu sorot LED sampeyan tahan banyu?

ya wis.Iku IP65 lan IP67

Apa syarat pembayaran lan wektu pangiriman ONOR?

T / T lan PayPal.pesenan sampel: 3-5 dina kerja, pesenan resmi: 15-20 dina kerja

Apa suhu warna sampeyan duwe?

Suhu warna 2700-6500k, RGBW kasedhiya

Kita kudu ngganti lampu halida logam 2000W, model apa sing sampeyan saranake?

Lampu sorot LED 800W-1000W kita

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?