Products

Apolo

  • Apolo UFO LED High Bay Light

    Apolo UFO LED High Bay Light

    Teluk dhuwur LED Apolo nduweni teknologi LED output cahya sing super kuat lan dhuwur kanthi irit energi sing luar biasa kanggo ngasilake investasi kanthi cepet.Ditawakake ing distribusi sinar sing sempit lan amba, lan ngirim nganti 36.000 lumen, macem-macem krenjang kanggo macem-macem proyek, produk kasebut bisa kalebu fitur dimming lan dilengkapi sensor gerak.
    Sampurna kanggo bengkel, garasi, gudang, balai, supermarket…

    -LED: Osram

    - Supir: Meanwell

    -0-10 V dimmable

    -Sudut sinar sing bisa diatur, 60 ° / 90 ° / 110 ° ing pilihan

    -Efisiensi Cahya: 155 lm/w

    -CRI>Ra70

    -CCT:3000K-5700K

    Kisaran saka 100W - 240W

    Apolo UFO LED High Bay Light1