Products

MaxPro Mobile Lighting Tower Lampu Sorot LED

Katrangan singkat:

Menara lampu seluler nduweni kaluwihan efisiensi cahya sing dhuwur, umur dawa, tahan suhu dhuwur, bobot entheng, lan gampang digawa.Padha banget ditresnani dening wong.Utamane digunakake ing lampu konstruksi, ngluwari lan relief lan tambang.Saiki, menara lampu seluler utamane dipérang dadi loro manual lan Otomatis, supaya cocog karo aplikasi ing skenario sing beda.Menara cahya seluler nggunakake lampu LED 4 200W, wadhah lampu bisa ngganti sudut proyeksi ing arah vertikal saka 0 ° nganti 90 °;cagak lampu mundhak: 10 meter, munggah wektu: 50S, tiba wektu: 20S;radius jangkoan cahya bisa Nganti 120 meter-150 meter.

Fitur

● Lumileds LUXEON 3030 LED 2D lan 5050 LED opsional

● Suhu Warna 2200-6500k, CRI >74,80,92

● Desain modular, Déwan gampang lan pangopènan

● > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen

● Manajemen termal banget

● Ultra-kurang sorotan lan kedhep

● Zigbee nirkabel, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional

● Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya

● lapisan kelas Marine plus 316 komponen stainless steel kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

● Werna omah: Ireng, Abu-abu, Putih, Perak


Detail Produk

Spesifikasi

Ngundhuh

Ringkesan

600W Outdoor LED High Mast Lighting7

Keperluan daya ultra kurang kanggo panjaluk daya kurang lan daya keluwihan generator sing kasedhiya.Ora kena pengaruh suhu ruangan.

Rating proteksi Ingress IP-66 nyedhiyakake proteksi lengkap saka gangguan banyu lan bledug kanthi resistensi kejut sing dhuwur banget.

Umur 80.000h nganti 100.000h ora mbutuhake panggantos bolam.Langsung on/off tanpa anget utawa re-strike kaping ngenteni.

Suhu warna lan dawa gelombang sing dioptimalake nyedhiyakake cahya sing bisa digunakake tinimbang 4800 watt logam halida.

Cepet copot menara cahya papat bagean ngluwihi nganti 23ft.kira-kira 6 ft ditarik maneh.Arah cahya sing bisa diatur kanthi lengkap.ft.kira-kira 6 ft ditarik maneh.Arah cahya sing bisa diatur kanthi lengkap.

MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight29
MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight1

Sudut Beam Optik

MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight2

Macem-macem Aplikasi lan Dianggo

MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight11

Proyek

MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight25
MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight22

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model NO.

    ONOR-FL-100W

    ONOR-FL-150W ONOR-FL-200W ONOR-FL-240W

    ONOR-FL-300W

    ONOR-FL-400W

    ONOR-FL-480W

    ONOR-FL-600W

    ONOR-FL-800W

    ONOR-FL-960W

    Daya Rated

    100W

    150W

    200W

    240W

    300W

    400W

    480W

    600W

    800W

    960W

    Lumen Output

    15.000lm

    22.500lm

    30.000lm

    36.000lm

    45.000lm

    60.000lm

    72.000lm

    90.000lm

    120.000lm

    144.000lm

    Tegangan Input

    110-277VAC, 480VAC opsional

    Merk Driver

    Inventronics, MeanWell, Philips

    Faktor Daya

    0.98

    Suhu Kerja

    -40°C – +50°C

    Kelas Proteksi

    IP67

    Ketahanan Dampak

    IK10 

    Bahan

    Awak Aluminium, PC kanggo lensa

    ukuran

    195*87*318mm

    269 ​​* 87 * 318 mm

    345*87*318mm

    421*87*318mm

    498*87*318mm

    430*87*590m

    518*87*590m

    606*87*590m

    782*87*590m

    958*87*590m

    Bobot 4KG 5kg 6kg 7 kg 12KG 14KG 15.5KG 18KG 25KG 29KG
    Umur urip

    100.000 jam

    CCT

    2200K, 2700K, 3000K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K

    Sudut Beam

    8°/15°/30°/60°/90°/120°/80*150°

    CRI

    Ra> 74/80/92

    Model Dimming

    1-10V/DMX/DALI/ZIGBEE

    Perawatan lumahing

    Galvanizing kanggo braket, visor, tutup, Sand-blasting kanggo bagean aluminium, Akzo Nobel Powder Coating kanggo Kabeh

    Sambungan Bumi

    Kelas I

    Garansi

    10-Taun ing LED, 5-7 Taun ing Driver

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita