Products

Produk

  • Titan LED Linear High Bay Light

    Titan LED Linear High Bay Light

    Titan LED linear highbay light bisa digunakake ing gudang, jalur produksi, tani, tanduran, parkir njero ruangan, lan ruang pameran.Iki nambah kinerja biaya lan daya saing ing pasar.Dilengkapi solusi lampu cerdas siji-mandeg lan aplikasi lampu terintegrasi cerdas kanggo mbantu sampeyan ngatasi proyek teknik lan skenario pencahayaan cerdas liyane.

    Fitur

    1. Kisaran saka 50W-200W

    2. Aluminium heatsink

    3. Lampu LED

    4. Driver Meanwell ELG

    5. IP 65

    6. Telung Langkah Dimmable

    7. Dhukungan telung jam cahya darurat

    8. Bisa digunakake minangka lampu pisikultural

    Apolo UFO LED High Bay Light1

  • 300W LED Tennis Court Lighting

    Lampu Lapangan Tenis LED 300W

    Lampu Sorot LED Spark minangka lampu sorot tipis sing dirancang kanggo proyek lampu area cilik.Heatsink sing bentuke aerodinamis nyedhiyakake boros panas maksimal nalika nyuda area windage.
    Optik asimetris ngirimake cahya padhang sing tepat ing panggonan sing bener sanajan ing kahanan pemasangan sing ora rata.Output lumen sing dhuwur nyedhiyakake energi nganti 40%.
    Sorotan sing sithik banget lan ora ana lampu tumpahan ndadekake sampurna kanggo proyek lapangan cilik kayata lapangan bal-balan, lapangan tenis, lapangan basket, lapangan dolanan.

    Fitur

    Biaya wiwitan sing murah

    Biaya manajemen energi sing murah

    Gampang instalasi lan pangopènan

    Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas 300W-1000W

  • Spark 100W 200W 300W LED Sports Field Lights

    Spark 100W 200W 300W Lampu Lapangan Olahraga LED

    Lampu ONOR ngembangake lampu olahraga LED seri Spark iki sajrone pengalaman produk 10 taun.
    Ora mung nahan tampilan lampu tradisional, nanging uga ngganti lampu halogen 250W-1000W kanthi ukuran cilik lan distribusi cahya akurat multi-sudut.Utamané cocog kanggo lapangan cilik lan proyèk kutub dhuwur kurang.
    Sorotan ultra-kurang, instalasi sing trep banget, pengalaman visual sing apik, lan distribusi cahya sing sampurna minangka kaluwihan paling gedhe saka lampu sorot iki.

    Fitur

    - Lumileds 5050 Chip, 160lm / w

    - Daya Watt: 100W, 200W, 300W

    - IP67

    - Laporan LM80, ISTMT lan TM21 kasedhiya

    - Sudut Beam: Simetris & Asymmetric kasedhiya

    - garansi 5 taun

    - Sertifikat: CE, RoHS

  • Spark Mobile Lighting Tower LED Portable Light

    Spark Mobile Lighting Tower LED Lampu Portabel

    Spark Mobile Lighting Tower LED Floodlight minangka lampu sorot tipis sing dirancang kanggo proyek lampu area.
    Optik asimetris ngirimake cahya padhang sing tepat ing panggonan sing bener sanajan ing kahanan pemasangan sing ora rata.Output lumen sing dhuwur nyedhiyakake energi nganti 40%.
    Bisa langsung ngganti lampu MH / HID lawas ing menara cahya seluler sing ana tanpa ngganti T-bar ing menara cahya.

    Fitur

    • Range daya: 100W, 200W, 300W

    • Biaya manajemen energi sing murah

    • Gampang instalasi lan pangopènan

    • Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas 300W-1000W

  • MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight

    MaxPro Mobile Lighting Tower Lampu Sorot LED

    Menara lampu seluler nduweni kaluwihan efisiensi cahya sing dhuwur, umur dawa, tahan suhu dhuwur, bobot entheng, lan gampang digawa.Padha banget ditresnani dening wong.Utamane digunakake ing lampu konstruksi, ngluwari lan relief lan tambang.Saiki, menara lampu seluler utamane dipérang dadi loro manual lan Otomatis, supaya cocog karo aplikasi ing skenario sing beda.Menara cahya seluler nggunakake lampu LED 4 200W, wadhah lampu bisa ngganti sudut proyeksi ing arah vertikal saka 0 ° nganti 90 °;cagak lampu mundhak: 10 meter, munggah wektu: 50S, tiba wektu: 20S;radius jangkoan cahya bisa Nganti 120 meter-150 meter.

    Fitur

    ● Lumileds LUXEON 3030 LED 2D lan 5050 LED opsional

    ● Suhu Warna 2200-6500k, CRI >74,80,92

    ● Desain modular, Déwan gampang lan pangopènan

    ● > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen

    ● Manajemen termal banget

    ● Ultra-kurang sorotan lan kedhep

    ● Zigbee nirkabel, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional

    ● Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya

    ● lapisan kelas Marine plus 316 komponen stainless steel kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

    ● Werna omah: Ireng, Abu-abu, Putih, Perak

  • 600W Outdoor LED High Mast Lighting

    600W Outdoor LED High Mast Lighting

    Lampu banjir mast ruangan 600W iki minangka luminer super kanggo madhangi area gedhe saka dhuwur instalasi sing dhuwur, kanggo pelabuhan, bandara, panyimpenan, transportasi, panggunaan pejalan kaki lan safety.Perlengkapan mast dhuwur biasane dipasang ing kutub sing dhuwure 40 kaki nganti 150 kaki, kanthi 4 nganti 16 peralatan ing saben kutub.Lampu ruangan jinis iki biasane digunakake ing kotamadya, pelabuhan, kotamadya, lan parkir stadion gedhe, kayata stadion lan fasilitas olahraga.

    Fitur

    Lumileds LUXEON 3030 2D LED lan 5050 LED opsional

    Suhu Warna 2200-6500k, CRI> 74,80,92

    Desain modular, Déwan lan pangopènan sing gampang

    > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen

    Manajemen termal sing apik banget

    Sorotan ultra-rendah lan bebas kedhip

    Nirkabel Zigbee, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional

    Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya

    Lapisan kelas laut ditambah komponen baja tahan karat 316 kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

    Werna omah: ireng, abu-abu, putih, perak

  • MaxPro 100W-960W High Mast LED Floodlight

    Lampu Sorot LED Mast Tinggi MaxPro 100W-960W

    Lampu banjir mast LED MaxPro paling anyar kita kanthi dramatis nambah macem-macem produk lampu mast sing wis sukses banget.Ora mung padha bakal nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nginstal fittings, desain anyar kita ngidini kanggo liyane keluwesan carane sampeyan bisa nggunakake cahya kanggo ngirim uniformity luwih lan daya liwat wilayah luwih akeh, kabeh saka unit siji.Gumantung ing aplikasi, kita duwe akeh fitur tambahan sing nggawe kisaran paling apik ing pasar kanggo lampu industri, lampu port, lampu bandara.

    Fitur

    ● Lumileds LUXEON 3030 2D LED lan 5050 LED opsional.

    ● Suhu Warna 2200-6500k, CRI >74,80,92.

    ● Desain modular, Déwan gampang lan pangopènan.

    ● > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen.

    ● Manajemen termal banget.

    ● Ultra-kurang sorotan lan kedhep.

    ● Nirkabel Zigbee, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional.

    ● Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya.

    ● lapisan kelas Marine plus 316 komponen stainless steel kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

    ● Werna omah: Ireng, Abu-abu, Putih, Perak.

  • lightwing 200W 400W 600W 800W 1200W 1600W LED Sports Stadium Flood Light

    lightwing 200W 400W 600W 800W 1200W 1600W Lampu Banjir Stadion Olahraga LED

    Lampu sorot LED inovatif sing dirancang kanggo aplikasi lampu stadion olahraga, ndhukung standar penyiaran TV HD kanggo katerangan kabeh lapangan olahraga.Lightwing minangka profil aerodinamis sing digawe saka aluminium kelas laut kanggo umur dawa, panjaluk pangopènan sing sithik.Kanthi standar kinerja cahya sing dhuwur plus pilihan kontrol, lightwing minangka solusi sing cocog kanggo arena Olahraga, Bandara, Pelabuhan lan lingkungan Industri.

    Fitur

    Lumileds 5050 Chip, nganti 160lm / w

    Rendering kontrol dhuwur kanthi nganti 92 CRI

    Opsi wiwitan cepet utawa wiwitan bertahap

    profil aerodinamis karo tokoh windage kurang

    Gampang kanggo nginstal lan fokus

    Desain fleksibel sing cocog kanggo lapangan olahraga, stadion, lampu area, port, gudang, aplikasi industri, lsp…

  • 1200W Football Field LED Flood Light

    1200W Lapangan Bal-balan LED Cahya Banjir

    Lampu banjir LED lapangan bal-balan minangka lampu sorot multifungsi lan inovatif sing digawe kanggo katerangan sing luwih apik.Profil aerodinamis iki digawe nggunakake aluminium kualitas laut.Iku ndadekake cahya kurang pangopènan, awet, lan awet.Nyedhiyakake lampu LED lan solusi cahya sing efisien energi, hemat biaya kanggo arena lan stadion olahraga njero ruangan lan ruangan.

    Fitur

    -Model NO.: LW-1200

    - Lumileds 5050 lan Osram LED, 155-160lm/w

    -CRI>Ra75/80/92.

    -Sudut Beam: 10°/30°/60°/90°/80*150°/Asy 30*110°/Asy 30*90°

    -Philips, MeanWell lan Inventronics LED Drivers, amba AC90V~480V, PF>0.98, THD kurang <9%

    - Cocog kanggo lapangan olahraga, stadion, lampu area, pelabuhan, gudang, aplikasi industri, lsp ...

  • lightwing Mobile Tower LED Floodlight

    Lightwing Mobile Tower Lampu Sorot LED

    Lampu banjir LED menara seluler lightwing banget hotspot lan kompak tinimbang menara lampu konvensional utawa lampu kerja.Cahya sing disebar cocok kanggo ruangan njero ruangan lan acara ruangan, sing dadi solusi sing cocog kanggo aplikasi konstruksi dalan, operasi paving, konstruksi jembatan, konstruksi rel, penggalian, konstruksi pit lan trowongan, asosiasi lingkungan, acara sekolah, kemah, acara olahraga lan pesta. , parkir, set film, parkir, operasi telusuran lan nylametake.

    Fitur

    1. Cepet, lan gampang nyiyapake lan transportasi

    2. Dilengkapi LED 200-800W kanthi 100.000 jam

    3. Efisiensi cahya dhuwur kanthi 160lm / w

    4. Tutup lampu LED digawe saka bahan tahan panas lan banyu

    5. Aluminium alloy lan stainless steel njamin anti-karat

    9. 5-Taun babar pisan winates

  • Apolo UFO LED High Bay Light

    Apolo UFO LED High Bay Light

    Teluk dhuwur LED Apolo nduweni teknologi LED output cahya sing super kuat lan dhuwur kanthi irit energi sing luar biasa kanggo ngasilake investasi kanthi cepet.Ditawakake ing distribusi sinar sing sempit lan amba, lan ngirim nganti 36.000 lumen, macem-macem krenjang kanggo macem-macem proyek, produk kasebut bisa kalebu fitur dimming lan dilengkapi sensor gerak.
    Sampurna kanggo bengkel, garasi, gudang, balai, supermarket…

    -LED: Osram

    - Supir: Meanwell

    -0-10 V dimmable

    -Sudut sinar sing bisa diatur, 60 ° / 90 ° / 110 ° ing pilihan

    -Efisiensi Cahya: 155 lm/w

    -CRI>Ra70

    -CCT:3000K-5700K

    Kisaran saka 100W - 240W

    Apolo UFO LED High Bay Light1