Products

Lampu Industri

  • Titan LED Linear High Bay Light

    Titan LED Linear High Bay Light

    Titan LED linear highbay light bisa digunakake ing gudang, jalur produksi, tani, tanduran, parkir njero ruangan, lan ruang pameran.Iki nambah kinerja biaya lan daya saing ing pasar.Dilengkapi solusi lampu cerdas siji-mandeg lan aplikasi lampu terintegrasi cerdas kanggo mbantu sampeyan ngatasi proyek teknik lan skenario pencahayaan cerdas liyane.

    Fitur

    1. Kisaran saka 50W-200W

    2. Aluminium heatsink

    3. Lampu LED

    4. Driver Meanwell ELG

    5. IP 65

    6. Telung Langkah Dimmable

    7. Dhukungan telung jam cahya darurat

    8. Bisa digunakake minangka lampu pisikultural

    Apolo UFO LED High Bay Light1

  • Apolo UFO LED High Bay Light

    Apolo UFO LED High Bay Light

    Teluk dhuwur LED Apolo nduweni teknologi LED output cahya sing super kuat lan dhuwur kanthi irit energi sing luar biasa kanggo ngasilake investasi kanthi cepet.Ditawakake ing distribusi sinar sing sempit lan amba, lan ngirim nganti 36.000 lumen, macem-macem krenjang kanggo macem-macem proyek, produk kasebut bisa kalebu fitur dimming lan dilengkapi sensor gerak.
    Sampurna kanggo bengkel, garasi, gudang, balai, supermarket…

    -LED: Osram

    - Supir: Meanwell

    -0-10 V dimmable

    -Sudut sinar sing bisa diatur, 60 ° / 90 ° / 110 ° ing pilihan

    -Efisiensi Cahya: 155 lm/w

    -CRI>Ra70

    -CCT:3000K-5700K

    Kisaran saka 100W - 240W

    Apolo UFO LED High Bay Light1