Products

Lampu Sorot LED Mast Tinggi MaxPro 100W-960W

Katrangan singkat:

Lampu banjir mast LED MaxPro paling anyar kita kanthi dramatis nambah macem-macem produk lampu mast sing wis sukses banget.Ora mung padha bakal nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nginstal fittings, desain anyar kita ngidini kanggo liyane keluwesan carane sampeyan bisa nggunakake cahya kanggo ngirim uniformity luwih lan daya liwat wilayah luwih akeh, kabeh saka unit siji.Gumantung ing aplikasi, kita duwe akeh fitur tambahan sing nggawe kisaran paling apik ing pasar kanggo lampu industri, lampu port, lampu bandara.

Fitur

● Lumileds LUXEON 3030 2D LED lan 5050 LED opsional.

● Suhu Warna 2200-6500k, CRI >74,80,92.

● Desain modular, Déwan gampang lan pangopènan.

● > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen.

● Manajemen termal banget.

● Ultra-kurang sorotan lan kedhep.

● Nirkabel Zigbee, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional.

● Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya.

● lapisan kelas Marine plus 316 komponen stainless steel kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

● Werna omah: Ireng, Abu-abu, Putih, Perak.


Detail Produk

Spesifikasi

Ngundhuh

Ringkesan

600W Outdoor LED High Mast Lighting7

- Daya Watt: 100W, 150W, 200W, 240W, 300W, 400W, 480W, 600W, 800W, 960W

-Efisiensi cahya: 130lm/W, 150lm/W

- 10KV 20KV pangayoman lonjakan

-sudut Beam: Simetris & Asymmetric kasedhiya

-LM80, ISTMT, lan TM21 diuji

-5/7 taun garansi opsional kanggo awak luminer, modul LED lan driver

- Sertifikat: CE, RoHS, SAA, IP67, IK10

Sudut Beam Optik

600W Outdoor LED High Mast Lighting2

Macem-macem Kahanan Instalasi

600W Outdoor LED High Mast Lighting3

Sistem Pendinginan sing apik banget

Desain manajemen termal sing dipatenake lan heatsink sing terintegrasi kanthi lengkap njamin suhu persimpangan sing sithik lan ngoptimalake kinerja boros panas.

600W Outdoor LED High Mast Lighting4

Desain Lampu DIALux Gratis

Desainer lampu sing berpengalaman 8 taun bisa menehi simulasi DIAlux profesional lan solusi lampu LED sing konstruktif.Kita ngerti standar cahya kanggo kabeh aplikasi lan kita peduli karo kabeh proyek sampeyan.Ora preduli kasus sampeyan gedhe utawa cilik, kita mesthi bakal menehi solusi.

600W Outdoor LED High Mast Lighting5

Aplikasi

600W Outdoor LED High Mast Lighting6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model NO.

    ONOR-FL-100W

    ONOR-FL-150W

    ONOR-FL-200W

    ONOR-FL-240W

    ONOR-FL-300W

    ONOR-FL-400W

    ONOR-FL-480W

    ONOR-FL-600W

    ONOR-FL-800W

    ONOR-FL-960W

    Daya Rated

    100W

    150W

    200W

    240W

    300W

    400W

    480W

    600W

    800W

    960W

    Lumen Output

    15.000lm

    22.500lm

    30.000lm

    36.000lm

    45.000lm

    60.000lm

    72.000lm

    90.000lm

    120.000lm

    144.000lm

    Tegangan Input

    110-277VAC, 480VAC opsional

    Merk Driver

    Inventronics, MeanWell, Philips

    Faktor Daya

    0.98

    Suhu Kerja

    -40°C – +50°C

    Kelas Proteksi

    IP67

    Ketahanan Dampak

    IK10

    Bahan

    Awak Aluminium, PC kanggo lensa

    ukuran

    195*87*318mm

    269 ​​* 87 * 318 mm

    345*87*318mm

    421*87*318mm

    498*87*318mm

    430*87*590m

    518*87*590m

    606*87*590m

    782*87*590m

    958*87*590m

    Bobot

    4KG

    5kg

    6kg

    7 kg

    12KG

    14KG

    15.5KG

    18KG

    25KG

    29KG

    Umur urip

    100.000 jam

    CCT

    2200K, 2700K, 3000K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K

    Sudut Beam

    8°/15°/30°/60°/90°/120°/80*150°

    CRI

    Ra> 74/80/92

    Model Dimming

    1-10V/DMX/DALI/ZIGBEE

    Perawatan lumahing

    Galvanizing kanggo braket, visor, tutup, Sand-blasting kanggo bagean aluminium, Akzo Nobel Powder Coating kanggo Kabeh

    Sambungan Bumi

    Kelas I

    Garansi

    10-Taun ing LED, 5-7 Taun ing Driver

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita