Solutions

Pandhuan Lampu LED Lapangan Rugby & Solusi

Rugby minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing donya, utamane ing Afrika Kidul, Australia, Selandia Baru, Inggris, lan Amerika Serikat.Iki diputer ing meh kabeh bagean ing ndonya.Liga Rugby ditayangke ing televisi lan disiarkan sacara internasional.Cahya wigati kanggo rugby.Lapangan rugby mbutuhake cahya sing paling apik lan mulane lampu LED biasane digunakake kanggo madhangi lapangan rugby.

Rugby bisa diputer ing tingkat amatir, tingkat klub, tingkat rekreasi, utawa tingkat profesional.Cahya sing cukup kudu dipesthekake yen wong ngarep-arep bisa seneng pertandingan rugby sing apik banget.Lampu LED minangka jawaban kanggo kabutuhan lampu rugby.Duwe umur dawa 80.000 jam.Kajaba iku, lampu LED luwih awet tinimbang lampu HPS utawa HID, lan halida logam.Lapangan rugby uga rawan karo kahanan cuaca sing kasar lan mulane lampu LED biasane digunakake.Apa ana badai utawa mung udan, lampu LED bakal nggawe lapangan rugby padhang.Lampu LED kualitas apik banget bisa digunakake ing suhu sing sithik kayata -40 derajat uga.Lampu LED dikenal kanthi versatility.

Rugby Field LED Lighting Guide2

Requirement cahya kanggo Rugby Field Lighting

Nalika nerangake cahya lapangan rugby, ana syarat cahya tartamtu sing kudu ditindakake.Umume, disaranake supaya lampu LED kudu seragam lan padhang.Nawakake akeh keuntungan.Amarga ana macem-macem jinis pilihan lampu LED, penting kanggo nemtokake lampu LED sing kudu dipilih.Obstruksi visual kudu diminimalisir supaya para atlit lan penonton bisa seneng turnamen kasebut.Ing ngisor iki bakal ngidini siji kanggo nyukupi syarat cahya kanggo lapangan rugby.

Rugby Field LED Lighting Guide3

Ukuran Lapangan

Nalika fokus ing syarat cahya, ukuran lapangan kudu dianggep.Kanthi ngerti ukuran lapangan sing tepat, siji bakal bisa nemtokake cahya sing cocog kanggo lapangan rugby.Ana macem-macem jinis lapangan rugby lan mulane, ukuran lapangan beda-beda gumantung saka tujuane.

Rugby Field LED Lighting Guide4
Rugby Field LED Lighting Guide5

Keseragaman lan Padhang

Kanggo nyukupi syarat cahya kanggo lapangan rugby, keseragaman iluminasi lan padhang kudu dianggep.Yen lapangan rugby darmabakti kanggo panggunaan komersial lan rekreasi umum, tingkat padhange bisa ing ngendi wae antarane 250 lan 300 lux.Jumlah total lumens sing dibutuhake bisa gampang diwilang kanthi nambahake tingkat padhang karo area lapangan.Contone, yen lapangan ambane 120 meter lan dawane 70 meter, mula lumen sing dibutuhake kanggo lapangan rugby bisa diitung.Kanggo nemtokake jumlah lumen sing dibutuhake, 250 lux bakal dikali 120 meter lan 70 meter.Padhang sing dibutuhake bakal padha karo 2.100.000 lux.Elinga yen tingkat padhang sing luwih gedhe bakal dibutuhake kanggo pertandhingan profesional lan kanthi mangkono, 500 lux cukup kanggo pertandhingan kasebut.
Syarat cahya sabanjure yaiku keseragaman.Lapangan olahraga kayata lapangan rugby kudu nduweni keseragaman cahya paling sethithik 0,6.Kanggo entuk keseragaman iluminasi sing dikarepake, sudut sinar lampu LED lan daya individu bakal dianggep.Lapangan rugby sing nduweni iluminasi seragam bakal ngalami kinerja atlet sing luwih apik.

Rugby Field LED Lighting Guide6

Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Ngrancang Lampu Kanggo Lapangan Rugby

Perhatian gedhe dibutuhake nalika ngrancang lampu kanggo lapangan rugby.Penting kanggo mesthekake yen ora ana bayangan sing digambarake ing lapangan.Desain lan panggonan lampu LED lan reflektor kudu ditindakake kanthi cara supaya bisa nyuda bayangan.Desain nduweni peran gedhe ing efektifitas lampu LED.Penting kanggo nggawe desain lampu LED kanthi bener nalika sepisanan.Onor Lighting nawakake solusi voltase dhuwur sing paling dhuwur.Tegangan standar sing dibutuhake kanggo lapangan rugby yaiku 100 nganti 277 V. Kanggo tegangan dhuwur sing dibutuhake, 280 nganti 480 V cocok.Faktor ing ngisor iki kudu dianggep nalika ngrancang lampu kanggo lapangan rugby.

Rugby Field LED Lighting Guide7

Daya Dhuwur

Lapangan rugby mbutuhake daya dhuwur kira-kira 130.000 lumen lan liya-liyane.Lapangan olahraga kudu padhang nggunakake optik lan lampu LED daya dhuwur.Cara paling apik kanggo ngrancang lampu LED yaiku nggawe model kanggo nemtokake jinis optik sing bakal menehi asil sing paling apik.

Efikasi Luminous

Faktor utama sing kudu dianggep nalika ngrancang lampu LED yaiku khasiat sing padhang.Gampang diitung kanthi mbagi lumen kanthi watt sing dibutuhake.Kanthi mbandhingake khasiat sing padhang, desain sing cocog bisa digawe.Lumen nduweni peran gedhe lan kudu dianggep.Rating khasiat cahya sing dhuwur bakal ngidini pamilik lapangan rugby entuk manfaat saka biaya energi lan pangopènan sing luwih murah.Kajaba iku, lampu LED kudu diganti kurang asring.

Sudut Beam

Sudut sinar minangka faktor penting liyane sing kudu dianggep amarga ndhikte distribusi cahya.Katerangan ing lemah bakal rada kurang yen keseragaman cahya dhuwur banget lan amba sinar amba.Nanging, keseragaman cahya cenderung kurang nalika sudut pancaran sempit amarga bakal akeh titik peteng sanajan tingkat padhange sing dhuwur.
Penting kanggo milih lampu kanthi sudut sinar sing tepat kanggo mesthekake tingkat padhang lan keseragaman cahya optimal.Analisis fotometri bakal migunani nalika ngrancang lampu LED kanggo lapangan rugby.

Rugby Field LED Lighting Guide8

Pembuangan panas

Faktor penting liyane sing mengaruhi desain lampu LED yaiku sistem disipasi panas.Panas bisa gampang mlebu menyang peralatan LED lan bisa ngrusak amarga overheating.Nalika ngrancang lampu LED, priksa manawa aluminium murni digunakake amarga menehi konduktivitas panas sing paling apik.Kualitas aluminium sing luwih dhuwur, tingkat konduktivitas sing luwih apik bisa dialami.Sistem pembuangan panas sing efisien bakal mbantu njamin ventilasi udara sing cukup.Mesthi ana papan sing cukup ing antarane saben baris chip LED.Iki bakal ngidini panas ditransfer saka peralatan menyang lingkungan.Kajaba iku, sistem disipasi panas kudu kandhel lan gedhe.

Indeks Rendering Warna

CRI utawa indeks rendering warna minangka faktor penting sing kudu dianggep nalika ngrancang lampu LED.Iku ngukur carane werna katon dibandhingake karo sumber cahya tartamtu.Iki nemtokake cara obyek katon.

Minangka aturan jempol, luwih dhuwur CRI, luwih apik werna katon ing mata manungsa.CRI 70 lan ndhuwur cukup kanggo lapangan rugby.Onor Lighting nawakake lampu LED sing duwe CRI 70 lan liyane.

Glare Rating

Desain lampu olahraga kudu njupuk rating sorotan saka lampu LED.Sorotan sing akeh banget bisa nyebabake para pemain rugby bisa nindakake sing paling apik lan para penonton bakal angel konsentrasi ing pertandingan kasebut.

Sesanti obyek lan rincian uga bakal rusak amarga sorotan.Pramila penting kanggo mesthekake yen lampu LED cocog karo standar rating glare sing disetel dening dewan rugby.Kajaba iku, silau uga nyuda iluminasi kanggo sawetara bagean ing lapangan rugby.Onor Lighting nawakake lampu LED sing nggunakake lensa maju kanggo mesthekake yen ana bocor cahya sing kurang lan sinar cahya fokus.

Rugby Field LED Lighting Guide9

Suhu Warna

Pungkasan, nalika ngrancang lampu LED, suhu warna uga kudu dianggep.Suhu warna sing dibutuhake kanggo cahya lapangan rugby kira-kira 4000K.Mripat kita bisa gampang adaptasi karo suhu warna sing beda.Nanging, suhu warna sing cocog penting kanggo mesthekake yen warna sing bener ditampilake ing kabeh kamulyan.Salajengipun, elinga yen suhu warna mengaruhi desain lampu LED.

Cara Milih Lampu LED Paling Apik kanggo Lapangan Rugby

Lapangan rugby mung mbutuhake lampu LED sing tepat.Iki bisa dadi angel kanggo milih lampu LED sing paling apik kanggo lapangan rugby.Ana faktor tartamtu sing kudu dianggep kanggo nemtokake lampu LED sing paling apik.

Rugby Field LED Lighting Guide10

Ngirit energi

Faktor utama sing mbedakake lampu LED paling apik saka lampu LED rata-rata yaiku hemat energi.Iku faktor paling penting kang siji kudu katon ing.Minangka biaya listrik kathah ing mburi sing luwih dhuwur kanggo paling olahraga kalebu rugby, iku wigati kanggo mesthekake yen mung lampu LED paling apik dipilih kang kurban energi maksimum.Onor Lighting nyedhiyakake lampu LED sing ngidini sampeyan ngirit energi nganti 70 persen.

Daya tahan

Kekiatan kudu ora dilalekake.Nalika milih lampu LED lapangan rugby, pilih uga sing menehi daya tahan sing paling murah amarga bakal nyuda biaya pangopènan lan panggantos.Kajaba iku, lampu LED sing tahan lama bisa digunakake sajrone jam sing luwih suwe dibandhingake karo pilihan lampu liyane.Iki ndadekake lampu LED awet pilihan sampurna kanggo rugby.Kanggo nemtokake daya tahan, tansah goleki jumlah jam sing bakal digunakake lampu LED.

Rugby Field LED Lighting Guide1

Wektu kirim: Jan-08-2022