Solutions

Pandhuan Lampu LED Lapangan Sepakbola & Solusi

Football Field LED Lighting Gu2

Apa sampeyan mikir ngganti lampu tradisional nganggo lampu LED?Bal-balan minangka olahraga populer sing dimainake ing saindenging jagad.Ana wektu nalika bal-balan mung dimainake ing njaba ruangan.Ing jaman saiki, iki minangka olahraga sing dimainake sedina muput, ing njaba lan ing njero ruangan.

Nalika nerangake cahya, nduweni peran gedhe, utamane kanggo stadion njero ruangan.Lampu LED sing apik bakal njaga kabeh wong kanthi madhangi stadion kanthi bener.Iki uga duwe pengaruh langsung marang kinerja para pemain.Iku mbantu nambah sesanti pemain lan penonton.Yen cahya iku atos kanggo wong-wong mau, iku bakal ngalangi saka kinerja apik.

Football Field LED Lighting Gu3

Amarga saben olahraga duwe syarat sing beda-beda, ora ana jinis desain lampu sing cocog karo saben stadion.Iki minangka alesan sampeyan kudu fokus ing syarat cahya nalika tuku lampu LED.Ana macem-macem jinis lampu LED, dadi tugas sing tantangan lan nggegirisi kanggo tuku lampu LED sing tepat kanggo stadion bal-balan.

Ing kirim iki, kita wis nggawe pandhuan lengkap kanggo lampu LED lapangan bal-balan.Delengen!

Apa Lampu Lapangan Sepak Bola?

Lampu sing digunakake ing lapangan bal-balan yaiku lampu daya dhuwur, nduweni daya sing cukup kanggo madhangi kabeh stadion.Cahya sing apik bakal nyebarake cahya ing stadion bal-balan kanthi apik.Biasane, stadion bal-balan duwe lampu ing sisih loro.
Ora preduli sepira gedhe utawa cilik stadion, jinis lampu sing tepat penting.Stadion sing surem bakal nambah visi, penonton, lan pemain.Bal kasebut kudu gampang katon kanggo kabeh wong.

Football Field LED Lighting Gu4

Keperluan Cahya kanggo Lapangan Bal-balan

Sadurunge ngganti lampu tradisional kanggo stadion bal-balan, ana akeh perkara sing kudu difokusake.

Football Field LED Lighting Gu5

1. Daya Lampu LED

Syarat pisanan sing kudu sampeyan fokusake yaiku kekuwatan lampu LED sing dibutuhake.Supaya luwih ngerti babagan daya sing dibutuhake, deleng conto iki.Ukuran lapangan bal-balan 105 x 68 m.Total area lapangan bisa mbutuhake 2.000 lux.Iki tegese total lumen sing dibutuhake yaiku 7.140 x 2000 = 14.280.000.Efisiensi cahya rata-rata saka lampu LED yaiku 140 lm/W.Watt minimal sing dibutuhake yaiku 14.280.000 / 140 = 102.000 watt.

2. Tingkat padhang

Salah sawijining faktor sing paling penting kanggo ditimbang yaiku tingkat padhang.Cahya lapangan bal-balan mbutuhake luminance vertikal lan horisontal.Luminance vertikal migunani kanggo potret pemain.Ing sisih liya, luminance horisontal bakal nutupi lapangan bal-balan.
Disaranake yen stadion bal-balan kudu duwe 1500 lux kanggo vertikal nalika 2000 lux kanggo horisontal.

Football Field LED Lighting Gu6

3. Kompatibilitas Siaran TV

Kita urip ing jaman digital ing ngendi siaran TV 4K minangka norma.Kanggo ngidini produksi video lan foto kanthi kualitas dhuwur, lampu LED kudu nyedhiyakake luminance vertikal lan seragam sing apik.Sampeyan uga mbutuhake sampeyan gaweyan kanggo nyuda sorotan lampu.Iki minangka alesan kenapa lampu LED minangka pilihan sing apik.
Umume lampu LED duwe optik anti-silau sing bakal ngilangi perasaan sing nggumunake lan kedhip.Kanthi nggunakake tutup lensa khusus lan lapisan, tingkat padhange bisa maintained ing wektu sing padha, sorotan bayangan wis suda.

Football Field LED Lighting Gu7

4. Keseragaman Cahya

Miturut panguwasa UEFA, lampu lapangan bal-balan kudu seragam antarane 0,5 nganti 0,7.Distribusi cahya seragam diukur liwat skala saka 0 nganti 1. Faktor iki nduweni peran kritis kanggo nemtokake cahya ing stadion bal-balan.Iku amarga cahya ora rata bakal mengaruhi mripat saka penonton lan pemain.Amarga titik cahya iku persegi dowo utawa bunder, bakal ana tumpang tindih ing wilayah tartamtu lan sawetara wilayah ora bakal tumpang tindih.Kanggo nyedhiyakake lampu LED sing seragam, kudu kurang daya lan sudut sinar sing luwih cilik.Sampeyan malah bisa nggunakake desain asimetris sing bakal nambah distribusi cahya.

Football Field LED Lighting Gu8

5. Masalah Polusi

Cahya sing apik kanggo lapangan bal-balan ngirim ora nyebabake polusi cahya.Iki amarga bocor cahya duwe pengaruh langsung ing wilayah tetanggan.Cahya lemah ing stadion kudu antara 25 nganti 30 lux.
Ing Onor Lighting, sampeyan bisa nemokake kabeh jinis lampu LED kalebu lampu kanggo Olimpiade lan Liga Premier.

Football Field LED Lighting Gu9

6. Dhuwur Payon

Syarat liyane kanggo lampu stadion yaiku dhuwure atap stadion.Dhuwuré kudu saka 30 nganti 50 meter.Kanggo entuk cahya sing paling apik, mundhut luminance kudu minimal.Bab sing penting kanggo elinga yaiku mundhut cahya ora bisa dihindari.100% saka sinar cahya ora digambarake ing lapangan bal-balan.Saklawasé, 30% kasebar ing tlatah sakubengé.
Kanggo ngatasi masalah iki, ana rong cara sing gampang.Sampeyan bisa nggunakake optik sing luwih apik lan nambah lampu liyane.Contone, sampeyan kudu duwe 10.000 watt kanggo madhangi stadion.Iki tegese sampeyan kudu duwe 12.000 nganti 13.000 watt kanggo entuk asil sing paling apik.

7. Umure

Umur lampu kudu dawa amarga lampu bakal diuripake paling sethithik 8 jam saben dina.Lampu LED minangka pilihan sing luwih apik amarga duwe rentang rata-rata 80.000 jam.Kajaba iku, bisa tahan nganti 25 taun kanthi perawatan kurang nganti nol.
Onor Lighting nyedhiyakake solusi pencahayaan sing sampurna kanggo kabeh jinis stadion.Kabeh lampu LED duwe kualitas paling apik sing tahan suwe.

Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Ngrancang Lampu kanggo Lapangan Bal-balan

Tanpa mangu-mangu, cahya sing apik iku penting kanggo ngetokake potensial lampu stadion.Sampeyan ora bisa mung kanthi acak nyelehake kutub lampu ing lapangan.ana sawetara faktor sing perlu kanggo nimbang.Ing ngisor iki sawetara faktor sing paling penting.

1. Ukuran Stadion Sepakbola

Kanggo nduwe cahya stadion sing akurat, sampeyan kudu duwe tata letak stadion lan kutub.Iki minangka sebab kenapa model 3D stadion digawe.Sampeyan kudu ngelingi informasi liyane sing sampeyan duwe, sing luwih tepat rencana cahya bakal.

Biasane, stadion iki nduweni pengaturan lampu gendheng meh 6-pole, 4-pole, utawa bunder.Umume, dhuwure kutub mast beda-beda gumantung saka 30 nganti 50 meter.Nalika nerangake instalasi, ukuran stadion nduweni peran penting.Lampu dipasang ing stadion sing cocog karo kutub lampu 3D.

2. Milih Lampu Stadion LED Tengen

Kanggo madhangi stadion kanggo Liga Premier, UFEA, utawa game profesional apa wae, sampeyan butuh lampu LED sing akeh banget.Nggunakake setelan utawa tata letak sing padha ora dianjurake kanggo macem-macem proyek.Iki amarga jarak horisontal antarane kutub lan lapangan, syarat lux, lan dhuwur kutub beda.Iki minangka alesan kenapa saben stadion duwe setelan cahya sing beda-beda.
Lampu Onor minangka pakar lampu LED sing apik sing bakal mbantu sampeyan milih kombinasi sudut sinar sing cocog lan kekuwatan lampu LED.

3. Nguji Cahya

Kanggo nambah keseragaman cahya, lampu bakal diputer nggunakake piranti lunak.Sudut proyeksi saben cahya diatur kanggo ngoptimalake keseragaman lan padhang.

4. Laporan Photometric

Sawise pangaturan rampung, laporan fotometrik digawe kanthi luminair lan optik sing kasedhiya.Berkas DIALux iki ngemot isoline, rendering warna palsu, lan grafik nilai.Iki mbantu nyedhiyakake cahya sing rata lan akurat kanggo stadion.

Football Field LED Lighting Gu11

Kepiye Pilih Lampu LED Paling Apik kanggo Stadion Bal-balan?

Ana akeh faktor sing kudu ditimbang nalika milih lampu LED sing bener.Deleng sawetara faktor sing paling penting.

1. Efikasi Luminous

Salah sawijining perkara pisanan sing kudu digatekake yaiku khasiat cahya.Lampu LED minangka lampu sing berkualitas lan tahan lama sing bakal nyuda biaya pangopènan.Padha bisa nggunakake kurang jumlah lan kurang daya cahya.

2. Fitur Ani-glare

Ora akeh wong fokus ing fitur iki.Glare nyebabake rasa ora nyaman, pemain, lan penonton.Iki compromises sesanti lan muter kabisan pamuter.Kanggo ndeleng kabeh kanthi jelas, sampeyan kudu njupuk lampu LED kanthi lensa anti-silau.

3. Suhu werna

Bab liya sing kudu ditimbang yaiku suhu warna.Suhu warna umum sing dibutuhake kanggo stadion bal-balan yaiku 4000K.Nanging, biasane suhu warna 5000K nganti 6000K kanggo menehi padhang lan katerangan sing luwih apik.

4. Properti tahan banyu

Lampu LED kudu anti banyu lan duwe rating IP65.Iki amarga sampeyan bakal bisa nggunakake cahya ing ngendi wae sing disenengi, ing njaba lan ing njero ruangan.

5. Bocor panas

Lampu LED minangka pilihan sing luwih apik kanggo lampu lapangan bal-balan amarga ora bakal nahan panas ing njero.Yen panas tetep, umur bisa kena pengaruh lan nambah risiko kacilakan.
Pungkasane, lampu lapangan bal-balan minangka aspek penting sing kudu direncanakake kanthi teliti.Muga-muga pandhuan iki bakal mbantu sampeyan milih lampu LED sing cocog.Yen sampeyan isih duwe masalah, Onor Lighting kasedhiya kanggo mbantu sampeyan.Kita duwe tim profesional sing duwe pengalaman lan bakat sing bakal ngupayakake upaya sing paling apik kanggo mbantu sampeyan ngrancang lampu kanthi bener.

Standar cahya

Standar cahya nuduhake standar nasional JGJ153-2016, lan syarat cahya kanggo lapangan bal-balan minangka nderek:

Lapangan Sepakbola Indoor

Football Field LED Lighting Gu12

Lapangan Bola Luar

Football Field LED Lighting Gu13

Atur Lampu

Kualitas cahya lapangan bal-balan utamané gumantung ing katerangan rata-rata lan katerangan seragam lapangan bal-balan uga kontrol sorotan saka lampu.Lampu bal-balan ngirim ora mung nyukupi syarat iluminasi pemain, nanging uga nyukupi kabutuhan penonton.

Football Field LED Lighting Gu14

Lapangan bal-balan njaba

1. Cara cahya umum tanpa syarat relay TV kaya ing ngisor iki:

a.Tata letak papat sudhut

Nalika papat sudhut lapangan disusun, amba ing antarane garis saka ngisor kutub cahya menyang titik tengah saka sideline lapangan lan sideline saka lapangan ngirim ora kurang saka 5 °, lan amba antarane sudhut. baris saka ngisor kutub cahya kanggo midpoint saka garis ngisor lan garis ngisor ngirim ora kurang saka 10 °, dhuwur lampu kudu gawe marem sing amba antarane baris saka tengah moto cahya kanggo tengah. saka ajang lan bidang ajang ngirim ora kurang saka 25 °.

Football Field LED Lighting Gu15

b.Susunan sisih

Football Field LED Lighting Gu16

Nalika dekorasi loro-lorone lapangan, lampu ora kudu disusun ing 10 kisaran saka titik tengah goal ing sadawane garis ngisor, jarak antarane ngisor cagak lampu lan garis sisih lapangan ngirim ora kurang saka 5 meter, lan dhuwur lampu kudu ketemu Sudut sing kalebu ing antarane garis vertikal antarane lampu lan garis tengah lapangan lan bidang lapangan ora kurang saka 25 kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki:

Football Field LED Lighting Gu17

2. Kanggo stadion bal-balan kanthi syarat siaran TV, cara cahya utamane nduweni tujuwan ing ngisor iki:

a.Nalika nggunakake tata letak ing loro-lorone saka ajang

Nalika lampu disusun ing loro-lorone, lampu kasebut ora kudu disusun ing jarak 15 ° saka titik tengah gawang ing garis ngisor.

Football Field LED Lighting Gu18

b.Nalika papat sudhut situs wis disusun.

Nalika noto papat-sudut diadopsi, Angle klebu antarane baris saka ngisor cagak lampu kanggo midpoint saka baris sisih lapangan lan baris sisih lapangan ngirim ora kurang saka 5 °, lan Sudut klebu antarane baris. saka ngisor kutub lampu menyang titik tengah garis sisih lapangan lan garis ngisor kudu ora kurang saka 15 °.Dhuwur lampu kudu ketemu Sudut sing kalebu ing antarane garis saka tengah kutub cahya menyang tengah lapangan lan bidang lapangan, sing kudu ora kurang saka 25 °.

Football Field LED Lighting Gu19

c.Nalika tata campuran diadopsi, posisi lan dhuwur lampu kudu nyukupi syarat-syarat tata letak loro-lorone lan tata letak papat pojok.

d.Ing kasus liyane, susunan cagak lampu ora bakal ngalangi tampilan penonton.

Lapangan bal-balan njero ruangan

Lapangan bal-balan ing njero ruangan umume digunakake kanggo latihan lan hiburan.Lapangan basket njero ruangan bisa nggunakake cara cahya ing ngisor iki:

Football Field LED Lighting Gu20

1. tata letak ndhuwur

Iku mung cocok kanggo pemandangan kurang dikarepake.Luminaire ndhuwur bakal nyebabake glare kanggo atlit.Kanggo sing dikarepake dhuwur, luwih becik nggunakake loro-lorone.

2. Instalasi tembok sisih

Tembok sisih kudu dipasang kanthi lampu sorot, sing bisa nyedhiyakake katerangan vertikal sing luwih apik, nanging sudut proyeksi lampu kasebut ora luwih saka 65 °.

3. Instalasi campuran

Lampu kasebut disusun kanthi kombinasi instalasi ndhuwur lan instalasi tembok sisih.

Pilihan Lampu Sorot Sepakbola LED

Pilihan lampu lapangan bal-balan ruangan kudu nimbang posisi instalasi, sudut sinar lampu, lan koefisien tahan angin saka lampu kasebut.Lampu banjir LED Huitianxia, ​​sumber cahya nganggo merek impor asli, lan wangun sing apik lan loman bakal nggawe kabeh lapangan olahraga katon luwih dhuwur.Lampu energi anyar Huapu bisa dibandhingake karo lampu khusus papan latihan tim bal-balan nasional.Sawise desain optik profesional, Beam cahya akurat, sing ningkatake pemanfaatan lampu kasebut.Lampu-lampu dipasang ing sakubenge venue tanpa glare lan glare, supaya para atlit bisa main level sing luwih apik ing game kasebut.

Football Field LED Lighting Gu1

Wektu kirim: Jan-08-2022