Products

Spark

  • 300W LED Tennis Court Lighting

    Lampu Lapangan Tenis LED 300W

    Lampu Sorot LED Spark minangka lampu sorot tipis sing dirancang kanggo proyek lampu area cilik.Heatsink sing bentuke aerodinamis nyedhiyakake boros panas maksimal nalika nyuda area windage.
    Optik asimetris ngirimake cahya padhang sing tepat ing panggonan sing bener sanajan ing kahanan pemasangan sing ora rata.Output lumen sing dhuwur nyedhiyakake energi nganti 40%.
    Sorotan sing sithik banget lan ora ana lampu tumpahan ndadekake sampurna kanggo proyek lapangan cilik kayata lapangan bal-balan, lapangan tenis, lapangan basket, lapangan dolanan.

    Fitur

    Biaya wiwitan sing murah

    Biaya manajemen energi sing murah

    Gampang instalasi lan pangopènan

    Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas 300W-1000W

  • Spark 100W 200W 300W LED Sports Field Lights

    Spark 100W 200W 300W Lampu Lapangan Olahraga LED

    Lampu ONOR ngembangake lampu olahraga LED seri Spark iki sajrone pengalaman produk 10 taun.
    Ora mung nahan tampilan lampu tradisional, nanging uga ngganti lampu halogen 250W-1000W kanthi ukuran cilik lan distribusi cahya akurat multi-sudut.Utamané cocog kanggo lapangan cilik lan proyèk kutub dhuwur kurang.
    Sorotan ultra-kurang, instalasi sing trep banget, pengalaman visual sing apik, lan distribusi cahya sing sampurna minangka kaluwihan paling gedhe saka lampu sorot iki.

    Fitur

    - Lumileds 5050 Chip, 160lm / w

    - Daya Watt: 100W, 200W, 300W

    - IP67

    - Laporan LM80, ISTMT lan TM21 kasedhiya

    - Sudut Beam: Simetris & Asymmetric kasedhiya

    - garansi 5 taun

    - Sertifikat: CE, RoHS