News

Kabar Perusahaan

Kabar Perusahaan

  • Happy mid-Autumn Festival

    Happy Mid-Autumn Festival

    Happy Mid-Autumn Festival!Muga-muga rembulan sing bunder nggawa kulawarga sing bahagia lan masa depan sing sukses.
    Waca liyane
  • Newest Sports Center Lighting Renovation

    Renovasi Lampu Pusat Olahraga Anyar

    We are busying karo ngganti iki luminaires lawas ing Sports Center of Shenzhen Bay.Pusat Olahraga Teluk Shenzhen, dijuluki Spring Cocoon amarga bentuke, minangka stadion serbaguna ing Shenzhen, China.Biasane digunakake kanggo tenis meja, nglangi lan kompetisi bal-balan.St...
    Waca liyane
  • Competitor’s inferior products bring huge losses to our customer

    Produk inferior pesaing nggawa kerugian gedhe kanggo pelanggan

    Atine nalika tim kita ditelpon menyang fasilitas olahraga komunitas lokal sing ngalami masalah karo lampu olahraga "LED paling anyar" sing diwenehake dening kontraktor non-spesialis.Kita kudu nyopot lampu sorot LED iki saka fasilitas bubar sawise mung sawetara ...
    Waca liyane
  • Company Badminton Game

    Game Badminton Perusahaan

    Tim kita duwe pertandhingan badminton sing apik banget ing Pusat Olahraga Teluk Shenzhen dina iki, ing ngendi lampu highbay LED UFO 200W sing luar biasa dipasang ing wulan kepungkur.Cahya super nyaman lan seragam.Thanks kanggo lensa optik kontrol glare lan visor sing dirancang khusus.Wong a...
    Waca liyane
  • Fast Service and Support-Free Lighting Design

    Layanan Cepet lan Desain Lampu Gratis Dhukungan

    Desainer lampu sing berpengalaman bisa nggawe simulasi pencahayaan sing sampurna kanthi piranti lunak simulasi pencahayaan canggih kayata DIALux, AGi32 lan Relux miturut syarat lampu lapangan olahraga, lampu stadion, lampu arena, lampu bandara, industri lan ...
    Waca liyane