Solutions

Pandhuan & Solusi Lampu LED Lapangan Hockey

Ice Hockey digunakake kanggo muter njobo mung ing sasi.Iki tegese suhu kudu ngisor nol derajat kanggo para penggemar hoki es kanggo muter hoki es.Nanging, tansah ana rasa wedi marang owah-owahan cuaca ing sembarang wektu.Pertandhingan hoki es kudu ditundha yen suhu mundhak lan luwih saka nol derajat.Iki minangka papan hoki es.Es buatan digunakake ing lapangan hoki es.Hockey es dimainake ing saindenging jagad lan mayoritas turnamen kasebut dianakake ing arena hoki es.Amarga munculé gelanggang hoki es, hoki es bisa dimainaké ing ndonya.Ora preduli ing ngendi wae, amarga rinks hoki es bisa dibangun ing ara-ara samun.Urbanisasi nyebabake tambah akeh gaya urip sing ora aktif lan wong-wong nglawan gaya urip sing ora sehat kanthi olahraga rekreasi.

Kajaba iku, hoki es minangka olahraga sing ndadekke kabeh wong lan ngidini dheweke dadi luwih aktif.Perlengkapan lampu sing tepat kayata lampu LED penting kanggo nambah pengalaman.Lampu LED mbantu ngirit biaya listrik lan ningkatake lingkungan sakabèhé supaya para pemain lan penonton bisa seneng olahraga.Babagan sing apik babagan lampu LED yaiku nyuda polusi cahya ing wilayah sekitar.Masalah utama sing ditindakake dening manajer rink hoki yaiku biaya pangopènan lan energi sing dhuwur.Tetep mbukak gelanggang es bisa larang lan bisa uga ora nguntungake.Nanging, kanthi nggunakake lampu LED, biaya pangopènan lan energi bisa dikurangi kaping pindho.

Hockey Field LED Lighting Guid2

Keperluan Cahya Kanggo Lampu Hockey Pitch

Lampu LED pitch Hockey minangka solusi sing cocog kanggo lampu pitch hoki.Iku mung mbutuhake investasi siji-wektu lan biaya-efektif.Kajaba iku, lampu LED nyedhiyakake kualitas sing luwih dhuwur tinimbang pilihan lampu tradisional.Kaya olahraga liyane, cahya nduweni peran gedhe ing hoki es.Iki nggawe suasana sing dikarepake tanpa penonton lan atlit ora bakal seneng game kasebut.Biasane, gelanggang es ngonsumsi akeh energi lan cahya minangka alasan utama.Lampu LED mbantu nyuda biaya cahya luwih saka setengah.Nanging, kanggo nggawe paling metu saka lampu LED, iku penting kanggo ngerti syarat cahya kanggo cahya Hockey Jarak.Keperluan cahya ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan nggunakake lampu jarak hoki sing cocog.

Hockey Field LED Lighting Guid3

Glare Rating

Glare kudu dikontrol supaya lingkungan nyaman bisa dijaga.Kinerja visual ditingkatake kanthi ngontrol sorotan.Mulane sistem rating glare digunakake.United Glare Rating (UGR) minangka salah sawijining sistem rating glare sing paling efisien.Iki digunakake ing saindenging jagad.UGR wis digawe kanggo ndeleng horisontal kayata ing kasus lampu langit-langit.Ing sisih liya, ing umume kegiatan olahraga, arah tampilan umume munggah.Mulane, lampu hoki es mbutuhake anti-glare.

Hockey Field LED Lighting Guid4

Rating 1K

Uga diarani minangka kode 1K, rating 1K minangka rating perlindungan dampak.Jumlah proteksi sing ditawakake dening perlengkapan cahya diwakili dening digit.Informasi babagan tingkat perlindungan marang erosi.Umur dawa lan kateguhan piranti kasebut diukur kanthi rating 1K.Perlengkapan lampu ing gelanggang hoki es mbutuhake rating 1K amarga wilayah lalu lintas dhuwur.1K HFS wigati kanggo es Hockey minangka iku penting kanggo nandur modal ing cahya tengen.

Keperluan Cahya Kanggo Lampu Hockey Pitch

Ana faktor tartamtu sing kudu dianggep nalika ngrancang lampu kanggo lapangan hoki.Iki bakal mbantu mesthekake yen cahya dirancang kanthi cara sing bisa nggedhekake efek cahya.Faktor ing ngisor iki kudu digatekake.

Iluminasi seragam

Faktor pisanan sing kudu dianggep yaiku katerangan seragam.Cahya kanggo lapangan hoki es kudu dirancang kanthi cara supaya katerangan seragam dijamin.Mesthine ora ana wilayah sing akeh cahya utawa kurang cahya.Keseragaman ing iluminasi penting amarga njamin para atlit bisa nindakake sing paling apik.

Hockey Field LED Lighting Guid5

Suhu Warna

Syarat penting liyane kanggo ngrancang lampu hockey pitch yaiku suhu warna.Iki digunakake kanggo njlèntrèhaké karakteristik saka werna sumber cahya.Cahya kelangan diprodhuksi dening lampu LED lan fluoresensi, lan cahya anget diprodhuksi dening lampu halogen lan sodium.Cahya putih kelangan kasedhiya ing 5000K (biru-putih) lan 3000K (kuning-putih).Cahya awan kasedhiya ing 5000K (biru-putih) lan 6500K (biru padhang).Sanajan ora ana suhu cahya wajib, luwih becik milih cahya awan utawa cahya putih sing adhem amarga duweni efek positif marang produktivitas lan swasana ati.Penting kanggo nimbang apa rink hoki es reflektif lan intensitas cahya.Lantai karet digunakake dening akeh rinks hoki es lan ora reflektif banget.Mula, suhu warna sing luwih dhuwur bisa digunakake.

Indeks Rendering Warna

Keperluan sabanjure kanggo ngrancang lampu jarak hoki es yaiku indeks rendering warna utawa singkatan CRI.Nalika nimbang cahya LED, iku penting kanggo katon ing CRI.CRI digunakake kanggo ngukur carane cahya bisa nggawe obyek katon adhedhasar werna.Tujuan utama CRI yaiku kanggo mbedakake antarane cahya alami lan ora nyata.Kanggo ngetung CRI, sumber cahya dibandhingake karo sumber cahya sing sampurna kayata srengenge.Elinga yen luwih murah CRI, luwih murah kualitas warna saka cahya utawa warna sing katon ora wajar.Nalika nerangake lapangan Hockey, CRI kudu udakara 80 utawa luwih.

Hockey Field LED Lighting Guid6

Efikasi Luminous

Khasiat sing padhang uga kudu dianggep nalika ngrancang lampu LED kanggo lapangan hoki.Iku ngidini siji kanggo nemtokake efficiency saka cahya.Sing luwih efisien cahya, luwih apik asile.Penting kanggo mesthekake yen desain lampu njupuk efektifitas sing padhang.Iki bakal ngidini sampeyan ngrancang lampu lapangan hoki es sing paling efisien.

Pembuangan panas

Faktor penting liyane sing kudu dianggep kanggo ngrancang lampu LED yaiku boros panas.Siji kudu mesthekake yen sistem boros panas efisien kanggo mesthekake yen panas sing diasilake saka peralatan lampu ora mengaruhi peralatan ing jangka panjang amarga bisa nyuda umur lampu kasebut.Sistem pembuangan panas sing efisien bakal ngidini lapangan hoki es bisa digunakake luwih suwe.

Polusi cahya

Polusi cahya minangka masalah serius.Ora kena dianggep enteng.Nalika ngrancang lampu lapangan hoki es, priksa manawa sampeyan bisa ngontrol tumpahan cahya.Kontrol kebocoran cahya sing ora efisien bakal duwe efek sing ala.Kuthah cahya kudu nyingkiri ing kabeh biaya.Iku ora becik kanggo lingkungan lan mengaruhi urip wong ing sekitare.Kajaba iku, lampu tumpahan uga tegese mbuwang listrik lan lampu.

Hockey Field LED Lighting Guid7

Cara Milih Lampu LED Paling Apik Kanggo Lapangan Hockey

Milih lampu LED sing paling apik kanggo lapangan hoki dudu tugas sing gampang.Nanging, nalika sampeyan milih Lampu Onor, sampeyan bisa yakin manawa lampu LED sing sampeyan pilih kanggo lapangan hoki sampeyan bakal dadi kualitas paling dhuwur.Yen sampeyan pengin milih lampu LED sing paling apik kanggo lapangan hoki, mula kudu dipikirake ing ngisor iki.

Hockey Field LED Lighting Guid8

Kualitas

Kualitas minangka barang sing ora bisa ditekan kanthi cukup.Penting kanggo milih lampu LED kanthi kualitas sing paling dhuwur.Sanajan bisa uga tegese investasi luwih akeh, bakal mbayar sampeyan ing jangka panjang.Lampu LED kualitas mbutuhake pangopènan lan panggantos sing kurang.Iki bakal nerjemahake biaya operasional sing luwih murah.Kualitas ora kudu dikompromi.Pilih lampu LED sing berkualitas tinggi kanggo lapangan hoki es amarga bakal tahan luwih suwe lan bakal luwih irit energi.

Hockey Field LED Lighting Guid9

Sistem Optik Efisien

Pilih lampu LED sing nduweni sistem optik sing efisien.Sistem kudu nggunakake macem-macem bayangan kanggo mesthekake yen ora ana kuthah cahya.Lampu LED sing njamin supaya cahya dipandu menyang lokasi sing bener kudu dianggep.Pilih lampu LED sing nggunakake cahya kanthi efektif kira-kira 98 persen utawa luwih.Mung nalika panggunaan cahya maksimal, sampeyan bakal ngerti lampu LED sing kudu dipilih.

Daya tahan

Tansah milih lampu LED sing menehi daya tahan sing luwih dhuwur.Umur lampu LED kudu dianggep supaya bisa milih lampu LED sing paling apik.Akeh wong sing ora nggatekake umur lampu LED lan minangka kesalahan sing bisa larang regane.Minangka cahya Hockey pitch minangka investasi gedhe, penting kanggo entuk investasi sing bener, sepisanan.Ana akeh merek sing nawakake lampu sing mung tahan 2 utawa 3 taun.Penting kanggo milih perusahaan kayata Onor Lighting sing menehi daya tahan maksimal.Pilih lampu sing awet kanggo mesthekake pangopènan lan panggantos biaya minimal.

Hockey Field LED Lighting Guid1

Wektu kirim: Jan-08-2022