Products

MaxPro

  • 600W Outdoor LED High Mast Lighting

    600W Outdoor LED High Mast Lighting

    Lampu banjir mast ruangan 600W iki minangka luminer super kanggo madhangi area gedhe saka dhuwur instalasi sing dhuwur, kanggo pelabuhan, bandara, panyimpenan, transportasi, panggunaan pejalan kaki lan safety.Perlengkapan mast dhuwur biasane dipasang ing kutub sing dhuwure 40 kaki nganti 150 kaki, kanthi 4 nganti 16 peralatan ing saben kutub.Lampu ruangan jinis iki biasane digunakake ing kotamadya, pelabuhan, kotamadya, lan parkir stadion gedhe, kayata stadion lan fasilitas olahraga.

    Fitur

    Lumileds LUXEON 3030 2D LED lan 5050 LED opsional

    Suhu Warna 2200-6500k, CRI> 74,80,92

    Desain modular, Déwan lan pangopènan sing gampang

    > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen

    Manajemen termal sing apik banget

    Sorotan ultra-rendah lan bebas kedhip

    Nirkabel Zigbee, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional

    Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya

    Lapisan kelas laut ditambah komponen baja tahan karat 316 kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

    Werna omah: ireng, abu-abu, putih, perak

  • MaxPro 100W-960W High Mast LED Floodlight

    Lampu Sorot LED Mast Tinggi MaxPro 100W-960W

    Lampu banjir mast LED MaxPro paling anyar kita kanthi dramatis nambah macem-macem produk lampu mast sing wis sukses banget.Ora mung padha bakal nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nginstal fittings, desain anyar kita ngidini kanggo liyane keluwesan carane sampeyan bisa nggunakake cahya kanggo ngirim uniformity luwih lan daya liwat wilayah luwih akeh, kabeh saka unit siji.Gumantung ing aplikasi, kita duwe akeh fitur tambahan sing nggawe kisaran paling apik ing pasar kanggo lampu industri, lampu port, lampu bandara.

    Fitur

    ● Lumileds LUXEON 3030 2D LED lan 5050 LED opsional.

    ● Suhu Warna 2200-6500k, CRI >74,80,92.

    ● Desain modular, Déwan gampang lan pangopènan.

    ● > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen.

    ● Manajemen termal banget.

    ● Ultra-kurang sorotan lan kedhep.

    ● Nirkabel Zigbee, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional.

    ● Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya.

    ● lapisan kelas Marine plus 316 komponen stainless steel kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

    ● Werna omah: Ireng, Abu-abu, Putih, Perak.