Solutions

Seaport Wharf Lighting Guide & Solution

Tenis minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing donya.Biasane dimainake ing Amerika Utara lan Eropa, uga ing bagean liya ing jagad iki.Yen sampeyan wis ndeleng pertandhingan tenis, kemungkinan sampeyan bakal weruh lampu LED sing padhang.Ora ana cara sing luwih apik kanggo madhangi pengadilan, banjur nggunakake lampu LED.Kajaba iku, ana akeh pilihan solar.Lampu LED cenderung luwih awet lan mbantu ngirit energi.Iki minangka alternatif populer kanggo lampu halogen utawa halida logam.Kajaba iku, nalika siji ngalih menyang lampu LED, padha bisa nyana tagihan listrik bakal suda luwih saka setengah nalika ngalami padhange luwih.

Energy Savings The main factor4

Teknologi Iluminasi Lampu Mast Tinggi ing Pelabuhan lan Dermaga

Lampu port minangka syarat sing dibutuhake kanggo produksi pelabuhan sing aman lan langkah penting kanggo njamin produksi wengi pelabuhan lan keamanan kapal, kendaraan lan personel.Lampu port utamane kalebu lampu dalan port, lampu pekarangan, lampu mesin port lan liya-liyane.Lampu yard saiki didominasi dening lampu kutub dhuwur, lan luwih akeh nggunakake lampu kutub dhuwur tipe angkat.

Energy Savings The main factor2

Cahya mast dhuwur nuduhake cara cahya ing ngendi sekelompok lampu dipasang ing kutub kanthi dhuwur luwih saka 20 meter kanggo madhangi area sing gedhe.Ngangkat lampu kutub dhuwur nduweni ciri tapak cilik, pangopènan sing trep lan aman, penampilan sing apik, lan biaya sing murah.

Energy Savings The main factor3

Dhuwur lampu mast Dhuwur kanggo lampu port umume 30-40 meter.Ing taun-taun pungkasan, amarga kabutuhan produksi lan keamanan pelabuhan, peralatan ngawasi lan komunikasi wis akeh digunakake.Akeh port sing wis nginstal piranti penyiaran, pemantauan lan komunikasi nirkabel ing fasilitas lampu kutub dhuwur, kanthi nggunakake fasilitas lampu kutub dhuwur.

Masalah sing kudu dipikirake ing desain lan implementasine lampu kutub dhuwur port

1. Desain kudu adhedhasar prinsip safety lan linuwih, teknologi canggih, ekonomi cukup, hemat energi, panggunaan sing trep lan pangopènan sing trep.

2. Miturut syarat yard panyimpenan, milih noto cahya cukup.Umumé, cahya omni-directional digunakake ing yard terminal wadhah;nalika ing terminal kargo akeh, sawetara cahya siji-sisi digunakake, yaiku, Lampu mast dhuwur diselehake ing loro-lorone saka yard.

3. Miturut jinis kargo lan peraturan sing cocog ing pekarangan panyimpenan, kayata "Pencahayaan Pencahayaan lan Metode Pengukuran Port Loading lan Unloading Area".Nemtokake iluminasi sing dibutuhake.Sing luwih dhuwur tingkat bebaya kargo, luwih dhuwur iluminasi sing dibutuhake.Iluminasi bisa ditemtokake kanthi ngrujuk marang standar utawa norma sing cocog miturut kesempatan panggunaan.Pelataran panyimpenan duwe macem-macem jinis barang lan macem-macem lokasi cahya.Iluminasi sing dibutuhake bisa uga beda.Miturut standar sing relevan, illuminance rata-rata ing pekarangan kontainer yaiku 20lx, iluminasi horisontal rata-rata ing lapangan kargo umum yaiku 15 lx, lan illuminance horisontal rata-rata ing pekarangan terminal kargo akeh mung 5 lx.

4. Miturut kondisi alam lokasi geografis pelabuhan, bobot panel lampu lan lampu, kekuatan lan kaku kutub lampu lan pondasi kudu dirancang, lan perhatian khusus kudu dibayar kanggo kecepatan angin maksimal sing dirancang.Ing aplikasi praktis, uga kudu ditemtokake kanthi referensi kanggo kacepetan angin maksimum sapisan ing 50 taun ing data sajarah departemen meteorologi ing ngendi pelabuhan kasebut dumunung.

5. Miturut produksi port lan kabutuhan safety, sampeyan bisa nimbang nginstall piranti ngawasi lan komunikasi ing cagak lampu kutub dhuwur kanggo mesthekake pemanfaatan lengkap fasilitas port lan nyimpen investasi.

6. Pilih lampu kanthi ilmiah.Lampu LED nduweni karakteristik efisiensi dhuwur, hemat energi, umur dawa, ekonomis lan awet.Saiki biasane digunakake ing lampu port.Saiki, kualitas produk LED ing negaraku wis tekan standar internasional.Lampu akeh digunakake ing terminal utama.Nalika milih lampu, saliyane distribusi intensitas cahya lan efisiensi lampu, uga kudu dianggep minangka tahan debu, anti banyu, kejut, kekuatan mekanik, tahan karat, boros panas lan sifat lampu liyane.Umume dibutuhake tingkat proteksi lampu kasebut IP65 utawa ndhuwur, lan kudu ana krenjang kanggo nyetel sudut azimuth.Saiki, sawetara lampu merek ing negara kita wis tekan tingkat merek internasional, lan ekonomis lan praktis, lan duwe rasio rega-kinerja sing luwih apik tinimbang sawetara lampu merek internasional.

Energy Savings The main factor1

Wektu kirim: Jan-08-2022