Products

Titan LED Linear High Bay Light

Katrangan singkat:

Titan LED linear highbay light bisa digunakake ing gudang, jalur produksi, tani, tanduran, parkir njero ruangan, lan ruang pameran.Iki nambah kinerja biaya lan daya saing ing pasar.Dilengkapi solusi lampu cerdas siji-mandeg lan aplikasi lampu terintegrasi cerdas kanggo mbantu sampeyan ngatasi proyek teknik lan skenario pencahayaan cerdas liyane.

Fitur

1. Kisaran saka 50W-200W

2. Aluminium heatsink

3. Lampu LED

4. Driver Meanwell ELG

5. IP 65

6. Telung Langkah Dimmable

7. Dhukungan telung jam cahya darurat

8. Bisa digunakake minangka lampu pisikultural

Apolo UFO LED High Bay Light1


Detail Produk

Spesifikasi

Ngundhuh

Ringkesan

√ LED Philips Lumileds 3030, 140lm/w, CRI >Ra80.Suhu simpang <65°C

√ Driver LED MeanWell/Inventronics kualitas paling dhuwur, amba AC90V~305V, PF>0.98, THD kurang <9%

√ Disipasi panas modular ultra-tipis njamin umur dawa nganti 62,000+ jam

√ Transmisi cahya saka tutup PC nganti 98%.Sudut sinar asimetris lan simetris 60*90°/70*110° / 70*140°

√ Desain anyar ing tampilan.Instalasi prasaja, gampang disassembly.Wide sawetara saka aplikasi

√ Alloy aluminium 6063-T5 kekuatan dhuwur.Penyemprotan bubuk ruangan lan bahan proteksi UV sing dilapisi, anti karat nyata

√ Desain optik sekunder, anti-silau.Low UGR<20

√ Model dimming Switch/PIR/DALI lan Zigbee kasedhiya

√ CE RoHS ETL FCC lan IK10 disetujoni, garansi 5 taun

√ Digunakake ing lapangan olahraga ruangan, pelabuhan, bengkel, area lampu industri, gudang, pekarangan kapal lan liya-liyane.

Sudut Beam Optik

Optical Beam Angles2

Ndhukung kontrol cerdas, wektu, deteksi gerakan & deteksi awan

Apolo UFO LED High Bay Light4

Cara Instalasi

Optical Beam Angles1

1. Instalasi Langit-langit / Dinding (bisa diputar);

2. Chain hanging gaya Instalasi;

3. kabel input AC sisih;

4. Top kabel input AC;

Aplikasi

Umume kita ing gudang, bengkel, stasiun tol, stasiun bensin, supermarket, ruang pameran, gimnasium, lan tujuan pencahayaan industri lan komersial liyane.

♦ Taman lan Lanskap Lightin

♦ Wit Uplighting

♦ Patung lan Monumen Lampu

♦ Arsitèktur Wall Washing Facade Lighting

♦ Lampu Tiang Bendera

♦ Iluminasi Tandha Gedhe

Optical Beam Angles4
Optical Beam Angles5
Optical Beam Angles6
Optical Beam Angles7

Produksi

Optical Beam Angles16

Packing & Pengiriman

Optical Beam Angles12

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model NO.

    ONOR-LBL-50W

    ONOR-LBL-100W

    ONOR-LBL-150W

    ONOR-LBL-200W

    RKekuwatan

    50W

    100W

    150W

    200W

    LTipe ED

    Lumileds 5050

    CSuhu olor

    2200K-6500K

    WSuhu orking

    - 20 ℃ nganti 45 ℃

    Input Tegangan

    90-305VAC

    Csaiki

    1.0A

    1.5A

    2.0A

    2.5A

    Bem Angle

    30° /60°/90°/120°/80*150°/30*70°/70*110°

    Material

    Aluminium 6063 Body + Lensa PC

    Csertifikat

    CE RoHS

    Ingress Protection Grade

    IP65

    Dimension

    L146 * W108 * H268 mm

    L146 * W108 * H523 mm

    L146 * W108 * H777 mm

    L146 * W108 * H1032 mm

    DModel imming

    0-10V, Zigbee, Dali

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita