Solutions

Pandhuan & Solusi Lampu Lapangan Badminton

Badminton minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing saindenging jagad, utamane ing negara-negara Asia kayata Malaysia lan China.Iku game ngendi loro kanggo papat pemain nggunakake raket lan shuttlecock kanggo bat antarane net.Perlengkapan lampu dibutuhake dening lapangan badminton, utamane nalika lapangan badminton njero ruangan.
Sing penting kanggo turnamen bulutangkis duwe lingkungan sing nyaman ing ngendi para pemain bulutangkis rumangsa nyaman kanggo dolanan lan nindakake sing paling apik.Cahya mengaruhi kinerja atlit.Iki minangka faktor eksternal sing paling penting.Kajaba iku, sorotan kudu diminimalisir amarga bisa gampang buta para pemain.Mula, penting banget yen ana konfigurasi lampu sing efisien.Iku bakal njamin keadilan lan kualitas pertandhingan.

soluations28

Keperluan Cahya Kanggo Cahya Lapangan Lapangan Badminton

Nalika main badminton kanggo tujuan hiburan, syarat 200 lux kudu dipenuhi.Udakara 750 nganti 1000 lux dibutuhake ing lapangan badminton profesional.Lampu lapangan badminton LED kudu dianggep kanthi sampurna kanggo mesthekake yen pemain bulutangkis lan penonton olahraga duwe pengalaman ndeleng sing paling apik.Lampu lapangan badminton kudu diatur miturut sinar srengenge alami sing teka ing lapangan.

soluations30
soluations31

Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Ngrancang Lampu Kanggo Lapangan Badminton

Tujuan Desain Lampu

Kondisi sing apik kudu dijaga kanthi instalasi lampu ing lapangan badminton supaya pemain bisa nindakake sing paling apik.Ing ngisor iki sawetara tujuan utama cahya.
• Perlu latar mburi sing cocog
• Rendering werna cocok
• katerangan seragam
• Iluminasi sing cukup
• Watesan saka glare lan kontrol.

soluations32
soluations33

Watesan silau kudu diamati amarga lintasan shuttlecock.Lampu kasebut ora kudu dirancang kanthi cara sing bakal mengaruhi kinerja pemain.Frekuensi dhuwur saka pukulan shuttlecock ndadekake badminton minangka olahraga wajib diiringi cahya sing apik banget.Kajaba iku, shuttlecock wernane putih lan jaring uga cenderung putih, mula iku penting kanggo lapangan bulu tangkis supaya padhang.

soluations34

Lampu Seragam

Cahya sing cukup diwajibake ing lapangan badminton.Sing penting pisanan yaiku lampu LED kudu cukup padhang.Unsur sabanjure sing penting yaiku keseragaman iluminasi.Yen ana cahya sing ora rata, wilayah kasebut bakal dadi padhang utawa surem sing bakal dadi angel kanggo para pemain bulu tangkis.Penonton ing sisih liya uga bakal keganggu amarga cahya sing ora rata.Amarga iki, penting kanggo milih lampu LED sing njamin lampu seragam kayata sing ditawakake Onor Lighting.
Perusahaan nyedhiyakake opsi lampu LED kanthi daya dhuwur.Kanthi Onor Lighting, sampeyan bisa yakin yen lapangan badminton bakal padhang.Mula, para penonton ora bakal ketinggalan apa-apa sing nyenengake sajrone pertandingan bulu tangkis.
Luminance kudu seragam amarga badminton minangka olahraga sing mbutuhake pemain kanggo mirsani shuttlecock saka tingkat lantai nganti ndhuwur.Dhuwur lintasan kudu dipadhangi kanthi bener amarga katerangan sing ora apik bakal nggawe angel kanggo pemain kanggo mencet shuttlecock lan nemtokake ngendi kanggo mencet.

soluations35

Pangopènan

Faktor penting liyane sing kudu dianggep yaiku pangopènan lampu LED.Biasane, lampu LED duwe umur luwih saka 80.000 jam sing tegese luwih saka 27 taun.Beda karo lampu halida logam sing umure mung 5.000 jam, lampu LED menehi nilai gedhe.

Kajaba iku, ora perlu biaya pangopènan utawa ndandani ing wektu sing cendhak.Biasane, biaya pangopènan kanggo lampu LED cenderung cedhak karo nol.Iki nggawe lampu LED dadi investasi sing apik kanggo lapangan badminton.

Sistem Disipasi Panas

Panas minangka masalah utama kanggo lampu LED.Panas banget bisa gampang ngrusak lampu LED ing lapangan badminton.Iki amarga kasunyatan manawa komponen elektronik ing peralatan LED ora nduweni kemampuan kanggo nahan deformasi lan suhu dhuwur.Mulane Onor Lighting minangka pilihan sing paling apik kanggo lapangan badminton.Lampu LED sing ditawakake perusahaan duwe desain unik sing ngidini lampu LED tahan panas lan suhu anget.Mangkono, suhu tetep.

Anti-Glare

Nalika nerangake lampu lapangan badminton, lampu anti-glare iku wajib.LED minangka pilihan sing apik amarga bisa nyegah silau.Onor Lighting nggunakake lensa PC sing njamin sorotan minimal saka lampu badminton LED.Perusahaan kasebut malah nyedhiyakake layanan khusus.Contone, tutup anti-glare unik diwenehake sing menehi pengalaman visual sing luwih apik kanggo para pemain.Ana macem-macem lampu stadion LED kanggo njaba ruangan lan njero ruangan.Penting kanggo milih miturut.A jumlah owahan saka tampilan munggah dibutuhake ing badminton.Kontrol silau iku penting kanggo mesthekake yen pemain badminton bisa ndeleng munggah.Sistem lampu langsung kudu digunakake kanggo mesthekake yen sorotan bisa dikontrol.Output cahya sing luwih murah bisa digunakake kanggo ngontrol sorotan.Ana tansah pilihan kanggo nggunakake tameng glare.Kajaba iku, fitting lampu kudu dipanggonke kanthi cara supaya garis pandang normal ora cedhak karo kelengkapan lampu.Iku bakal nyegah anter jemput saka katon angel.Sistem lampu ora langsung minangka jawaban kanggo kontrol silau amarga bakal mesthekake yen permukaan ora ngalami pantulan sing akeh banget.

soluations36

Desain Modular

Kauntungan liyane saka lampu stadion LED yaiku desain modular.Kerusakan sing digawe manungsa utawa karusakan liyane sing ora bisa diramalake kudu digatekake sadurunge.Kabeh peralatan ora bisa gampang diganti.Nanging, desain lampu LED sing unik ndadekake unit sing rusak bisa dicopot lan unit anyar dilebokake ing panggonane.Ngirit banget babagan wektu lan biaya sing dialami amarga desain lampu LED sing unik.

soluations37

anti banyu

Lapangan badminton mbutuhake lampu anti banyu.Pramila lampu LED minangka pilihan sing disenengi kanggo lapangan badminton, utamane nalika lapangan ana ing njaba ruangan.Lampu LED paling sethithik rating IP66 kudu dipikolehi.

Nggawe Lingkungan Ideal

Refleksi lan warna permukaan interior kudu dianggep nalika ngrancang lampu LED.Kontras padhange kudu diminimalisir ing antarane langit-langit lan kelengkapan cahya.Nanging, kontras ing padhang kudu maksimal.Langit-langit reflektansi sing dhuwur ora kudu digunakake amarga bakal nambah luminance sing bakal mengaruhi kinerja pemain badminton.

soluations38

Cara Milih Lampu LED Paling Apik Kanggo Badminton

Yen sampeyan pengin ngerti carane milih lampu LED paling apik kanggo badminton, sampeyan kudu mbudidaya prekara ing ngisor iki.

Pilih Lampu LED Kanthi Pas sing Sampurna

Lampu LED saka pas tengen mung kudu digunakake.Sing apik yaiku Onor Lighting nyedhiyakake lampu LED sing cocog kanggo lapangan badminton.Yen lampu LED ora pas, bisa nyebabake masalah lingkungan.

soluations39

Warna Bulb Tengen

Werna cahya nduweni peran gedhe ing kinerja.Amarga iki, warna sing tepat kudu dipilih.Biasane, cahya sing anget minangka pilihan sing paling apik ing lapangan badminton.Pilihan liyane kalebu cahya putih.Skala Kelvin digunakake kanggo ngukur suhu cahya.Suhu cahya ngidini kanggo ngukur werna.Sing luwih dhuwur rating warna nalika cahya nyedhaki sumber alam.Suhu werna nyetel swasana ati saka papan.Werna putih sing anget nyedhiyakake lingkungan sing santai.Nalika, cahya putih ningkatake lingkungan sing produktif.Lampu LED saka macem-macem suhu warna ditawakake Onor Lighting.Sawetara suhu warna sing populer kalebu putih awan, putih adhem, awan, putih anget, lan liya-liyane.

Indeks Rendering Warna

Indeks rendering warna utawa singkatan CRI minangka faktor penting liyane sing kudu dianggep nalika milih lampu LED.Iki digunakake kanggo ngukur kualitas cahya kanthi akurat.Kualitas sumber cahya diukur miturut indeks rendering warna kanggo nemtokake manawa cedhak karo sumber cahya alami.CRI sing luwih dhuwur minangka pilihan sing paling apik.Biasane, lampu LED sing duwe indeks rendering warna 85-90 cocog.Cahya duwe macem-macem frekuensi lan amarga alasan iki, CRI penting banget.Cahya alami nduweni imbangan sing sampurna ing antarane frekuensi lan paling apik kanggo menehi warna sing beda.

Lampu Non-Dimmable & Dimmable

Lampu LED kudu gampang surem.Lampu sing bisa surem mbantu nggawe efek unik.Lampu LED iku salah siji lampu non-dimmable lan dimmable.Yen ora, dimmer LED bisa migunani.Pilih lampu LED sing dimmable kanggo pilihan cahya sing paling apik.

Coba Lapangan Badminton

Kanggo milih lampu LED sing paling apik, siji kudu nimbang lapangan badminton.Ukuran, tata letak, lan desain lapangan badminton bakal mbantu sampeyan nemtokake lampu LED sing kudu dituku.Kanthi njupuk lapangan badminton, mung lampu LED sing paling efisien sing bakal digunakake.

Badminton minangka salah sawijining olah raga favorit masarakat Tionghoa."Going lan muter" wis dadi salah siji saka wangun utama olahraga.Saliyane ing acara profesional nasional lan ajang badminton liyane lan liyane katon ing wilayah omah lan kantor kantor kanggo nyukupi kepinginan masyarakat kanggo urip luwih apik, nanging nalika kita mlebu arena, kita wis siyap kanggo perang gedhe.Ing wektu iku, looking munggah ing werni, "mripat goyang", ora bisa nemtokake titik landing werni, mengaruhi skills werni, nanging uga mengaruhi comfort saka olahraga.

Milih luminaire sing tepat - wis dadi masalah lan masalah sing paling umum ing operasi lan pambangunan venue badminton.

banjur,

1. Apa jenis lampu sing kudu dipilih kanggo lapangan badminton?

2, akeh lampu ing pasar, lampu apa sing luwih apik?

Dina iki, Wanye teka kanggo nuduhake sawetara lampu sing umum digunakake ing lampu badminton.

(1) Lampu baris lapangan badminton.Minangka salah sawijining lampu awal sing umum ing balai badminton, lampu baris irit lan gampang dipasang.Iki minangka koleksi baris tabung (lampu neon utawa tabung LED).Sumber cahya cedhak karo sumber cahya permukaan, sing uga kurang sorotan.Alesan utama yaiku dhuwure instalasi kira-kira 2-4 meter.Kauntungan paling gedhe saka lampu baris yaiku bisa ngatasi masalah silau ing premis ekonomi sing cukup, nanging kerugian uga jelas.Padhange mung bisa dijaga ing babagan 200LX, kang ora bisa ketemu tingkat sing luwih dhuwur.Sarat acara kasebut, disusul cahya sing ora cukup ing papan sing dhuwur.Mulane, angel kanggo ndeleng lampu ing arena profesional.

soluations5

(2)Lampu logam halida.Lampu halida logam wis digunakake minangka merek lawas kanggo wektu sing suwe.Padha digunakake minangka lampu kanggo bale badminton.Padha uga digunakake kanggo dangu.Fitur: wiwitan alon, efisiensi cahya sithik, indikasi sing ora apik, kaya wiwit wiwitan nganti cahya lengkap, butuh limalas menit kanggo miwiti Wektune alon banget.Pasar iku umum banget, rega banget cedhak karo wong, tanpa lampu liyane kanggo milih saka, iku cukup competitive, nanging padha emas halida, longkangan uga amba banget, saka atusan kanggo puluhan. ewu orane simultaneous, Dina iki, Aku bakal pirembagan bab pilihan saka lampu ing lapangan badminton.Kanthi tekane saka LED anyar lan lampu neon gantung dhuwur, sampeyan bisa mateni lampu halida logam ing lampu lapangan badminton.

Sawise kabeh, rasa ora puas saka efek cahya saka lampu bulutangkis langsung nundha wektu operasi stadion, lan uga nyebabake rasa ora puas ing antarane para pelanggan, sing nyebabake mundhut anggota pelanggan, nyuda langsung keuntungan operasi lan ngrusak citra merek.

soluations4

(3)Lampu LED Stadion Kab.Lampu LED minangka mode iluminasi sumber cahya titik, fitur paling gedhe yaiku efisiensi cahya sing dhuwur lan hemat energi, nanging masalah paling gedhe yaiku silau lan bosok cahya.Distribusi lampu LED awal relatif kasar, lan desaine ora wajar.Saiki kanthi aplikasi jero, lampu stadion Wanye LED digabungake karo data gedhe, distribusi cahya dirancang khusus kanggo properti stadion.Ing wektu sing padha, kaca lensa lampu bisa ditutupi topeng matte, lan tutup anti-silau bisa dipasang.Nilai GR glare bisa dikontrol ing watara 15, banjur cahya bosok.Pangukuran kamar, lampu stadion LED Wanye 10,000 jam bosok cahya bisa kurang saka 12%, tekan tingkat utama industri.

soluations3

Lampu LED biasa

soluations2

Lampu LED profesional

(4)Seri lampu neon gantung dhuwur.Wis misuwur nganti pirang-pirang taun.Wis pirang-pirang taun ing jaban rangkah.Ph.D cahya lapangan badminton lair.Kanthi upgrade konsumsi domestik, Expo bakal dianakake kanthi sukses.Aku percaya yen mabur menyang omahe wong biasa mung cedhak.Ora akeh omong, rasakna langsung badminton padhang.

soluations1

Lampu fluoresensi gantung dhuwur

Babagan kinerja rinci luminer iki, uga syarat standar nasional kanggo lampu lapangan badminton, kita bakal ngomong babagan sabanjure (yen wektu cendhak, wektu wis rampung, haha).

Ringkesan, kanggo pilihan lampu venue badminton, apa bangunan anyar utawa situs renovasi, yen syarat cahya cukup dhuwur (kayane omong kosong, saiki pemain sing main bal bisa luwih dhuwur), LED sing disenengi. lampu olahraga lan lampu neon Highly dilereni soko tugas.PS, kita profesional banget!


Wektu kirim: Jan-07-2022