Solutions

Solusi

Solusi

  • Tennis Court LED Lighting Guide & Solution

    Pandhuan & Solusi Lampu LED Lapangan Tenis

    Tenis minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing donya.Biasane dimainake ing Amerika Utara lan Eropa, uga ing bagean liya ing jagad iki.Yen sampeyan wis ndeleng pertandhingan tenis, kemungkinan sampeyan bakal weruh lampu LED sing padhang.Ora ana cara sing luwih apik kanggo lara ...
    Waca liyane
  • Swimming Pool LED Lighting Guide & Solution

    Pandhuan & Solusi Lampu LED Kolam Renang

    Nglangi banget nyenengake lan sehat ing wektu sing padha.Cahya dianggep minangka aspek penting kanggo nglangi, preduli saka pangopènan utawa instalasi kolam renang sing ana.Lampu Onor minangka produsen lampu LED kolam renang sing paling apik.Perusahaan bokong...
    Waca liyane
  • Seaport Wharf Lighting Guide & Solution

    Seaport Wharf Lighting Guide & Solution

    Tenis minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing donya.Biasane dimainake ing Amerika Utara lan Eropa, uga ing bagean liya ing jagad iki.Yen sampeyan wis ndeleng pertandhingan tenis, kemungkinan sampeyan bakal weruh lampu LED sing padhang.Ora ana cara sing luwih apik kanggo lara ...
    Waca liyane
  • Rugby Field LED Lighting Guide & Solution

    Pandhuan Lampu LED Lapangan Rugby & Solusi

    Rugby minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing donya, utamane ing Afrika Kidul, Australia, Selandia Baru, Inggris, lan Amerika Serikat.Iki diputer ing meh kabeh bagean ing ndonya.Liga Rugby ditayangke ing televisi lan disiarkan sacara internasional....
    Waca liyane
  • Race Track LED Lighting Guide & Solution

    Pandhuan Lampu & Solusi Race Track LED

    Racing iku salah siji saka olahraga paling viewed ing donya.Apa sing nonton ESPN utawa Star Sports, turnamen internasional kaya Formula 1 lan Kejuaraan Dunia NASCAR cenderung ndominasi layar televisi.Alasan utama kanggo sukses ...
    Waca liyane
  • Hockey Field LED Lighting Guide & Solution

    Pandhuan & Solusi Lampu LED Lapangan Hockey

    Ice Hockey digunakake kanggo muter njobo mung ing sasi.Iki tegese suhu kudu ngisor nol derajat kanggo para penggemar hoki es kanggo muter hoki es.Nanging, tansah ana rasa wedi marang owah-owahan cuaca ing sembarang wektu.Pertandingan hoki es kudu ...
    Waca liyane
  • LED Golf Couse Lighting Guide & Solution

    Pandhuan & Solusi Lampu Golf Couse LED

    Kanggo muter golf ing wayah wengi, kudu ana katerangan sing cukup, sing nyedhiyakake syarat dhuwur kanggo lampu lapangan golf.Keperluan lampu lapangan golf cahya beda karo lapangan olahraga liyane, lan masalah sing kudu ditimbang beda karo olahraga liyane ...
    Waca liyane
  • Football Field LED Lighting Guide & Solution

    Pandhuan Lampu LED Lapangan Sepakbola & Solusi

    Apa sampeyan mikir ngganti lampu tradisional nganggo lampu LED?Bal-balan minangka olahraga populer sing dimainake ing saindenging jagad.Ana wektu nalika bal-balan mung dimainake ing njaba ruangan.Ing jaman saiki, iki minangka olahraga sing dimainake ...
    Waca liyane
  • Badminton Court Lighting Guide & Solution

    Pandhuan & Solusi Lampu Lapangan Badminton

    Badminton minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing saindenging jagad, utamane ing negara-negara Asia kayata Malaysia lan China.Iku game ngendi loro kanggo papat pemain nggunakake raket lan shuttlecock kanggo bat antarane net.Perlengkapan lampu dibutuhake dening lapangan badminton, utamane ...
    Waca liyane