About Us

Babagan Kita

Babagan Kita

Wiwit 2003, ONOR Lighting wis setya ngrancang lan nggawe lampu sorot olahraga canggih, lampu mast dhuwur lan lampu industri.Produk lan layanan teknis kita wis nglayani ewonan klub tenis, lapangan bal-balan, stadion olahraga, pelabuhan, dermaga, pabrik lan wilayah industri sing ora kaetung.

We independen ngembangaken radiator paten, lensa optik lan omah.Kabeh produk bisa muter kaluwihan hemat energi lan kaendahan LED.Kita nggawe hubungan kerjasama sing apik karo pemasok, kalebu perusahaan domestik lan pabrik cetakan, pangolahan omah, MeanWell, CREE, Philips Lumileds, Inventronics, LEDiL, lan perusahaan terkenal liyane.Ora mung bisa njamin produk berkualitas tinggi, nanging uga njamin wektu pangiriman sing cepet.

Teknologi

ONOR Lighting nduweni distribusi cahya sing unggul lan teknologi desain optik sing unik.Kita duwe pengalaman insinyur struktural, insinyur optik, insinyur desain lampu lan teknisi liyane sing wis ana ing industri iki luwih saka 10 taun.ONOR tansah netepi riset lan pangembangan sawijining, inovasi terus-terusan, kanggo njupuk sawetara paten penemuan ing lapangan cahya olahraga LED, cahya mast dhuwur lan cahya industri.

Technology

ONOR cahya tetep jangkah karo wektu.Adhering to thenet of "Customer first and walking in the forefront of technology", kita wis ngembangake seri lampu stadion, lampu mast dhuwur lan lampu industri.Ngapikake efisiensi energi lan menehi solusi sing terjangkau kanggo ngontrol cahya lan sorotan.Kita cumadhang kanggo bisa karo sampeyan kanggo terus-terusan njelajah pasar cahya lan kuwat lumaku ing dalan cahya LED kanggo keuntungan bebarengan lan menang-menang.

about us1

prabotan

ONOR (1)
ONOR (3)
photometer
Test equipment of ONOR LED Lighting (2)
Test equipment of ONOR LED Lighting (6)
Test equipment of ONOR LED Lighting (9)

Kanthi peralatan produksi modern kayata analyzer optik, mesin tes semprotan uyah, solder reflow inframerah, oven suhu konstan, beban saiki lan lab optik sing sampurna, bengkel uyuh bubuk, mesin sand-blasting, bengkel galvanis, riset bahan pendingin lan basis laboratorium tes lampu.

Test equipment of ONOR LED Lighting (1)
Test equipment of ONOR LED Lighting (8)
Test equipment of ONOR LED Lighting (3)
Test equipment of ONOR LED Lighting (4)
integrating sphere
Test equipment of ONOR LED Lighting (5)
Test equipment of ONOR LED Lighting (11)

Kaluwihan

ONOR cahya tetep jangkah karo wektu.Adhering to tenet saka "customer pisanan lan lumaku ing ngarep teknologi", kita wis ngembangaken seri lampu stadion, lampu mast dhuwur lan lampu industri.Ngapikake efisiensi energi lan menehi solusi sing terjangkau kanggo ngontrol cahya lan sorotan.Kita cumadhang kanggo bisa karo sampeyan kanggo terus-terusan njelajah pasar cahya lan kuwat lumaku ing dalan cahya LED kanggo keuntungan bebarengan lan menang-menang.

Sertifikat

certificate

Kita Kene Kanggo Nglayani Sampeyan

Lampu ONOR wis ana ing industri lampu LED luwih saka 9 taun.

Kita fokus ing lampu banjir LED daya dhuwur, lampu olahraga LED, lampu sorot mast dhuwur LED, lampu highbay LED lan lampu jalan LED.Digunakake ing lapangan olahraga ruangan, stadion, lapangan bal-balan, lapangan bal-balan, lapangan tenis, stadion baseball, arena, lapangan Hockey, pelabuhan laut, bandara, gudang, mast dhuwur, lampu billboard lan liya-liyane.

Quaility punika kita setya.Sugeng rawuh ing Onor, ayo nggawe bisnis win-win

Kita Kene Kanggo Nglayani Sampeyan

● Kualitas produk sing dipercaya, ora kuwatir sawise adol

● Pemikiran layanan sawise-sales, bakal èfèktif ngatasi cepet

● Dhukungan teknis sing kuat, kalebu rencana sakabèhé, suhu warna & saran sudut sinar, pandhuan instalasi, simulasi DIALux, lsp

● bisnis win-win lan reputasi gedhe

Kita Kene Kanggo Nglayani Sampeyan

ONOR, minangka sikap tanggung jawab kita marang klien.

Preduli saka biaya, kita sijine akeh tenaga lan sumber daya kanggo inovasi, kanggo ngowahi, pilihan saka bahan lan fasilitas lan peralatan modern paling dhuwur ing donya.

Mung kanggo komitmen ONOR, kita ora bakal ngedol masa depan kanggo entuk manfaat jangka pendek.

Usaha lan upaya tanpa henti kita terus-terusan, tambah akeh pangenalan lan kepemilikan konsumen, sing dadi motivasi paling gedhe kanggo maju!