Products

Apolo UFO LED High Bay Light

Katrangan singkat:

Teluk dhuwur LED Apolo nduweni teknologi LED output cahya sing super kuat lan dhuwur kanthi irit energi sing luar biasa kanggo ngasilake investasi kanthi cepet.Ditawakake ing distribusi sinar sing sempit lan amba, lan ngirim nganti 36.000 lumen, macem-macem krenjang kanggo macem-macem proyek, produk kasebut bisa kalebu fitur dimming lan dilengkapi sensor gerak.
Sampurna kanggo bengkel, garasi, gudang, balai, supermarket…

-LED: Osram

- Supir: Meanwell

-0-10 V dimmable

-Sudut sinar sing bisa diatur, 60 ° / 90 ° / 110 ° ing pilihan

-Efisiensi Cahya: 155 lm/w

-CRI>Ra70

-CCT:3000K-5700K

Kisaran saka 100W - 240W

Apolo UFO LED High Bay Light1


Detail Produk

Spesifikasi

Ngundhuh

Ringkesan

Pinter Padhang Cilik Korek

Apolo seri LED highbay minangka lampu industri profesional sing unik.Iki nganggo heatsink die-casting sing diukir lan katon kaya karya seni tinimbang lampu.
Kauntungan unik sing paling gedhe yaiku sudut sinar sing bisa diatur 60 ° / 90 ° / 110 ° sing bisa diganti kanthi gampang kanthi corak driji.Saiki, siji lampu cocok kanggo kabeh proyek, siji lampu duwe 3 sudut sinar!
Permukaan sing dilapisi bubuk anti-karat sing polesan kanthi ati-ati nglindhungi saben komponen inti saka karusakan.
6063 cangkang aluminium njamin struktur kuwat lan sistem cooling stabil kanggo njaga umur dawa 50.000 jam.

√ LED Osram 2835, 155-200lm/w, CRI>Ra75/80/92.Suhu persimpangan <69 ℃

√ Driver LED Lifud, amba AC90V~305V, PF>0.96, THD kurang <9%

√ Transmisi cahya nganti 98%.Sudut sinar 60 ° / 90 ° / 110 ° bisa diatur tanpa alat

√ Desain unik ing tampilan.Instalasi prasaja, gampang disassembly.

√ paduan aluminium PURE 6030 kekuatan dhuwur.30-50% bobot kurang.

√ Digawe kanggo lingkungan sing paling angel

√ Gampang kanggo nginstal lan fokus

√ Lumahing dilapisi bubuk anti-karat sing polesan kanthi ati-ati nglindhungi saben komponen inti saka karusakan.√ Konektor IP68 ing njero kanggo kabel, luwih aman lan trep kanggo pangopènan.

√ Sensor gelombang mikro sing dibangun ing opsional

√ Werna Housing: Grey, Black, White

Apolo UFO LED High Bay Light10

Sudut Beam Optik

600W Outdoor LED High Mast Lighting2

Lembut Beam tanpa Dazzling

Apolo UFO LED High Bay Light2

Tutup lensa paten nyebarake cahya sing mencorong sing diasilake dening LED individu lan ngeculake sinar sing lembut nggawe lingkungan cahya sing harmonis.

Apolo UFO LED High Bay Light1

Ndhukung kontrol cerdas, wektu, deteksi gerakan & deteksi awan

Apolo UFO LED High Bay Light4

Pilihan Mouting

Apolo UFO LED High Bay Light5

Aplikasi

Apolo UFO LED High Bay Light9
Apolo UFO LED High Bay Light8
Apolo UFO LED High Bay Light7
Apolo UFO LED High Bay Light6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model NO.

    ONOR-HB-100

    ONOR-HB-150

    ONOR-HB-200

    ONOR-HB-240

    Daya Rated

    50W

    100W

    150W

    200W

    Fluks Lumen

    15.500lm

    23.250lm

    31.000lm

    36.000lm

    Tipe LED

    Osram 2835

    Suhu Warna

    2200K-6500K

    Suhu Kerja

    - 20 ℃ nganti 45 ℃

    Tegangan Input

    90-305VAC

    Bobot Net

    1.5kg (tanpa sopir)

    1.5kg (tanpa sopir)

    1.8kg (tanpa sopir)

    1.8kg (tanpa sopir)

    Sudut Beam

    60°/90°/110°

    Bahan

    Aluminium 6063 Body + Lensa PC

    Sertifikat

    CE RoHS

    Ingress Protection Grade

    IP65

    ukuran

    L146 * W108 * H268 mm

    L146 * W108 * H523 mm

    L146 * W108 * H777 mm

    L146 * W108 * H1032 mm

    Model Dimming

    0-10V, Zigbee, Dali, Microwave, PIR

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori