Products

Spark Mobile Lighting Tower LED Lampu Portabel

Katrangan singkat:

Spark Mobile Lighting Tower LED Floodlight minangka lampu sorot tipis sing dirancang kanggo proyek lampu area.
Optik asimetris ngirimake cahya padhang sing tepat ing panggonan sing bener sanajan ing kahanan pemasangan sing ora rata.Output lumen sing dhuwur nyedhiyakake energi nganti 40%.
Bisa langsung ngganti lampu MH / HID lawas ing menara cahya seluler sing ana tanpa ngganti T-bar ing menara cahya.

Fitur

• Range daya: 100W, 200W, 300W

• Biaya manajemen energi sing murah

• Gampang instalasi lan pangopènan

• Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas 300W-1000W


Detail Produk

Detail Produk

Ngundhuh

Ringkesan

Product Details1

Menara lampu bisa dipérang dadi rong kategori: mercusuar portabel lan menara lampu semi-portabel.Menara lampu portabel bisa nganti 25 kaki lan biasane mung nggawa 2-4 lampu.Mercusuar semi-portabel, uga dikenal minangka mercusuar stadion, bisa nganti dhuwuré 80 kaki lan bisa nampung 6 nganti 18 lampu.
Kabeh menara lampu Tower Solutions nyedhiyakake jangkoan cahya sing luwih akeh tinimbang produk pesaing.Lampu sing dipasang ing menara dirancang kanggo ngasilake cahya sing nyebar ing area sing amba tanpa nyebabake silau utawa polusi cahya.Iki kalebu opsi menara sing bisa nampung nganti 18pcs lampu 1.500 watt (kanthi daya total 27.000 watt) ing ngendi wae.Amarga menara bisa tekan dhuwur unparalleled saka 80 kaki, padha bisa nyedhiyani tingkat sing luwih dhuwur saka seragam lan srengenge-kaya katerangan ing sembarang wilayah tartamtu.Peralatan lampu kita awet kanthi umur layanan 50.000 jam lan garansi 5 taun.Kajaba iku, dhuwur unik saka menara ngidini kanggo ngganti sawetara menara independen sing mbutuhake energi luwih nanging gawé output padha.Mercusuar wolulas dhewe bisa ngasilake cahya sing cukup kanggo nutupi telu nganti papat lapangan bal-balan.

Product Details2
Product Details23

Sudut Beam

Product Details24

Aplikasi

Menara lampu portabel saka solusi menara kabeh bisa dikustomisasi kanthi macem-macem fitur sing saben-saben diarahake kanggo cocog karo kabutuhan tartamtu.Aplikasi macem-macem sistem lampu ruangan portabel kalebu lampu banjir, lampu industri, lan lampu konstruksi.Opsi kasebut luwih disesuaikan kanthi menehi pilihan sumber daya sing kalebu baterei, generator, solar, utawa sistem tenaga surya.specifications luwih kanggo menara kasedhiya ing panyuwunan.

Product Details13
Product Details6

Gambar Dimensi

Product Details5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model NO.

    ONOR-SP-100

    ONOR-SP-200

    ONOR-SP-300

    Daya Rated

    100W

    200W

    300W

    CRI

    Ra> 74, 80, 90

    CCT

    2200k-6500K

    Lumen Output

    16.000lm

    32.000lm

    48.000lm

    Merk LED Kab

    Philips

    Merk Driver

    Inventronics, MeanWell

    Ukuran Packaging

    389 * 307 * 81 mm

    510 * 415 * 105 mm

    610 * 475 * 125 mm

    NW/GW

    4.1KG / 4.7KG

    6.8KG / 7.2KG

    11KG / 12KG

     

     

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita