Products

MaxPro

  • MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight

    MaxPro Mobile Lighting Tower Lampu Sorot LED

    Menara lampu seluler nduweni kaluwihan efisiensi cahya sing dhuwur, umur dawa, tahan suhu dhuwur, bobot entheng, lan gampang digawa.Padha banget ditresnani dening wong.Utamane digunakake ing lampu konstruksi, ngluwari lan relief lan tambang.Saiki, menara lampu seluler utamane dipérang dadi loro manual lan Otomatis, supaya cocog karo aplikasi ing skenario sing beda.Menara cahya seluler nggunakake lampu LED 4 200W, wadhah lampu bisa ngganti sudut proyeksi ing arah vertikal saka 0 ° nganti 90 °;cagak lampu mundhak: 10 meter, munggah wektu: 50S, tiba wektu: 20S;radius jangkoan cahya bisa Nganti 120 meter-150 meter.

    Fitur

    ● Lumileds LUXEON 3030 LED 2D lan 5050 LED opsional

    ● Suhu Warna 2200-6500k, CRI >74,80,92

    ● Desain modular, Déwan gampang lan pangopènan

    ● > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen

    ● Manajemen termal banget

    ● Ultra-kurang sorotan lan kedhep

    ● Zigbee nirkabel, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional

    ● Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya

    ● lapisan kelas Marine plus 316 komponen stainless steel kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

    ● Werna omah: Ireng, Abu-abu, Putih, Perak