Solutions

Pandhuan & Solusi Lampu LED Lapangan Tenis

Tenis minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing donya.Biasane dimainake ing Amerika Utara lan Eropa, uga ing bagean liya ing jagad iki.Yen sampeyan wis ndeleng pertandhingan tenis, kemungkinan sampeyan bakal weruh lampu LED sing padhang.Ora ana cara sing luwih apik kanggo madhangi pengadilan, banjur nggunakake lampu LED.Kajaba iku, ana akeh pilihan solar.Lampu LED cenderung luwih awet lan mbantu ngirit energi.Iki minangka alternatif populer kanggo lampu halogen utawa halida logam.Kajaba iku, nalika siji ngalih menyang lampu LED, padha bisa nyana tagihan listrik bakal suda luwih saka setengah nalika ngalami padhange luwih.

Nalika nerangake lapangan tenis, ora ana alternatif kanggo lampu lapangan tenis LED.Kanthi garansi sing dawa lan kualitas sing luwih apik, lampu LED mung minangka kabutuhan lapangan tenis.Ana rong alasan utama kenapa lampu LED umume digunakake.Panggunaan lan hemat energi dijamin nalika lampu LED digunakake.Salajengipun, pengalaman muter tansah luwih apik karo lampu LED.Pamilik lapangan tenis ngerti pentinge lampu LED lan carane bisa ngoptimalake cahya nggunakake lampu LED.Solusi LED kayata lampu LED lapangan tenis dikenal kanthi kemampuan kanggo mbayar dhewe liwat tabungan biaya.

Tennis Court LED Lighting Guid2

Keperluan Lampu kanggo Lampu Lapangan Tenis

Miturut pedoman Federasi Tenis Internasional, lapangan njero ruangan lan ruangan ruangan duwe syarat sing padha.Sawetara syarat cahya utama kanggo lampu lapangan tenis kalebu pencegahan polusi cahya, suhu warna, CRI, anti-glare, keseragaman cahya, lan padhang lemah utawa tingkat lux.Ana macem-macem jinis lapangan tenis, mula angel kanggo nemtokake syarat lampu LED tanpa ngliwati paramèter.Iku penting kanggo nemtokake ngendi lapangan tenis wis dirancang kanggo pertandhingan televisi utawa kompetisi profesional.Contone, lapangan tenis sing diklasifikasikake minangka 1 mbutuhake padhang lemah sing cedhak karo 500 lux.Tingkat keseragaman sing disaranake paling sethithik 0,7.Kajaba iku, suhu warna kudu 4000K lan CRI cedhak 80. Nalika standar lampu mundhak, biaya lampu LED uga mundhak.Sing luwih seragam lan luwih dhuwur daya sing dibutuhake, luwih akeh regane.

Tennis Court LED Lighting Guid3
Tennis Court LED Lighting Guid4

Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Ngrancang Lampu kanggo Lapangan Tenis

Ana faktor tartamtu sing kudu dianggep nalika ngrancang lampu kanggo lapangan tenis.Sawetara faktor sing paling penting kasebut ing ngisor iki.

Tennis Court LED Lighting Guid5

Padhang sing luwih dhuwur

Yen dibandhingake karo lampu sorot HID, lampu LED menehi padhange sing luwih gedhe.Pamrentah AS wis nganakake survey lan nemokake manawa meh 40 persen lapangan tenis nggunakake HID, dene 60 persen liyane nggunakake lampu LED.Yen dibandhingake karo lampu LED, lampu HID mbutuhake dhuwit ekstra kanggo operate.Amarga iki, luwih akeh stadion lan klub tenis ngganti lampu merkuri, sodium, utawa halida logam nganggo lampu LED.Daya maksimum sing kasedhiya kanggo lampu LED yaiku 10.000 watt, nanging mung 1500-200 watt sing ditawakake kanggo lampu sorot halida logam.Kajaba iku, sawetara set HID dibutuhake kanggo panggantos dibandhingake ora ana syarat tambahan kanggo lampu LED.

Tennis Court LED Lighting Guid6

Efikasi Luminous

Faktor penting liyane sing kudu dianggep yaiku khasiat sing padhang.Ing tembung prasaja, tegese output maksimum.Minangka aturan, elinga yen lumen sing luwih dhuwur, padhange lampu LED luwih dhuwur.Ngirit energi bisa gampang dituduhake kanthi ngerteni khasiat lampu LED sing padhang.Kanggo nemtokake khasiat luminous, luwih becik dibagi lumen kanthi watt.Iki bakal ngidini sampeyan nemtokake jumlah lumen sing diprodhuksi kanggo saben watt listrik sing dibutuhake.Lampu LED bakal mbantu ngirit biaya listrik.

Lampu LED Solar-Powered

Penting kanggo mutusake apa lampu LED kudu nganggo tenaga surya utawa ora.Sanajan, lampu LED ngirit listrik akeh, mesthi dadi ide sing apik kanggo nandur modal ing pilihan energi sing bisa dianyari kanggo ngirit biaya energi.Kanthi nginstal lampu LED tenaga surya, sampeyan bisa yakin manawa lampu LED bakal nyerep energi saka srengenge lan digunakake maneh ing wayah wengi.Biasane, baterei kudu tahan 3-4 jam gumantung saka panggunaan.Lampu LED tenaga surya tansah dadi pilihan sing luwih apik, utamane ing jangka panjang.

Kekiatan sing luwih gedhe

Daya tahan minangka faktor penting liyane sing kudu dianggep nalika ngrancang lampu kanggo lapangan tenis.Babagan sing apik babagan lampu LED yaiku kasunyatane menehi umur layanan sing luwih dawa.Yen sampeyan ndeleng umur lampu LED, dheweke bakal sok dong mirsani yen penggantian sing kurang kerep dibutuhake.Lampu LED umure udakara 100.000 jam, dene lampu halogen mung 2.000 jam.

anti banyu

Lapangan tenis ruangan mbutuhake lampu LED anti banyu.Miturut standar, lampu LED paling ora IP64 kudu dianggep amarga bisa nolak jet banyu.Lampu LED dikenal kanthi fitur anti banyu.Kajaba iku, ora ana filamen, kaca pecah, utawa tabung discharge gas ing lampu LED.

Pembuangan panas

Apa lapangan tenis ing njero ruangan utawa ing njaba ruangan, panyebaran panas saka cahya iku penting.Alasan ing mburi iki yaiku yen tanpa sistem pembuangan panas sing tepat, umur layanan lampu bakal suda sacara signifikan amarga panas sing kepepet ing njero awak mbebayani.Lampu LED biasane ngasilake kurang panas dibandhingake bolam pijar.Sistem panyebaran panas lampu LED mbantu mesthekake yen panas metu ing njaba awak lampu.

Tennis Court LED Lighting Guid7

Cara Milih Lampu LED Paling Apik Kanggo Lapangan Tenis

Tennis Court LED Lighting Guid8

Ngerti Alesan Kenapa Lampu Lapangan Tenis Dibutuhake

Babagan pisanan sing kudu ditindakake yaiku ngerti kenapa lampu lapangan tenis dibutuhake.Siji kudu mutusake kapan lampu LED bakal diuripake lan suwene suwene.Sabanjure, sampeyan kudu ngerti apa lapangan tenis njero ruangan utawa lapangan tenis ruangan.Cuaca uga kudu dianggep.Tanpa lampu, ora bisa main tenis ing wayah wengi.Kajaba iku, awan ora cukup kanggo lapangan tenis njero ruangan lan bakal mengaruhi kinerja pemain tenis uga tingkat motivasi.Cahya ekstra tansah dadi ide sing apik.Iku mbantu nyetel swasana ati sing bener.

Tennis Court LED Lighting Guid9

Ukuran Pengadilan

Kanggo milih lampu lapangan tenis sing tepat, sampeyan kudu ngerti ukuran lapangan.Sawise kabeh, milih lampu LED dudu proyek DIY.Iku investasi siji-wektu lan mulane, sampeyan kudu ati-ati.

Tingkat Iluminasi

Mung pilih lampu LED sing nyedhiyakake jumlah katerangan sing tepat.Visibilitas sing apik penting kanggo kemajuan pertandhingan.Loro-lorone penonton lan pemain bakal ngapresiasi tingkat katerangan sing apik.

Keseragaman Iluminasi

Sabanjure, nalika milih lampu LED, siji kudu mesthekake yen katerangan seragam ing saindhenging lapangan playing.Yen ora, iku bakal mimpin kanggo potensial unrealized antarane pemain sing bakal aran frustasi karo pengadilan.

Tennis Court LED Lighting Guid10

Undang-undang Overnment

Kanggo milih lampu LED sing tepat kanggo lapangan tenis, undang-undang pemerintah sing relevan uga kudu dingerteni.Ana peraturan tartamtu ing panggonan kang katon ing tingkat cahya olahraga .Mula, bisa uga dadi ide sing apik kanggo ngubungi perusahaan lampu LED profesional kayata Onor Lighting amarga perusahaan ngerti babagan undang-undang sing relevan.Kajaba iku, luwih efektif kanggo ngerti babagan undang-undang pemerintah sadurunge sampeyan salah tuku.

biaya

Ana macem-macem biaya sing kudu ditemtokake sadurunge sampeyan milih lampu LED.Sawetara biaya sing kudu dianggep kalebu biaya pangopènan, biaya mlaku, biaya instalasi, biaya pengiriman, biaya lampu, lan liya-liyane.

Tennis Court LED Lighting Guid11

Kuthah cahya

Pamilik lapangan tenis saya suwe saya ngerti babagan polusi cahya.Pamrentah malah ngetrapake undang-undang sing ketat kanggo ngontrol lampu tumpahan.Nalika masang lampu LED ing njaba, priksa manawa sampeyan milih lampu LED sing nyilikake cahya tumpahan lan nggedhekake konsentrasi cahya.

Tennis Court LED Lighting Guid1

Tip khusus

Tip ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan entuk ide babagan cara milih lampu LED sing paling apik
• Priksa manawa penonton lan pemain ora ngalami glare nalika muter.
• Nawakake tampilan visual sing cetha sing ora kena pengaruh cahya.
• Mesthekake yen dhuwur soyo tambah ngendi wae antarane 8-12 m lan ora luwih kanggo pengadilan siji.
• Lingkungan sekitar uga kudu digatekake supaya ora ana gangguan ing wilayah kasebut


Wektu kirim: Jan-08-2022