Products

Lightwing Mobile Tower Lampu Sorot LED

Katrangan singkat:

Lampu banjir LED menara seluler lightwing banget hotspot lan kompak tinimbang menara lampu konvensional utawa lampu kerja.Cahya sing disebar cocok kanggo ruangan njero ruangan lan acara ruangan, sing dadi solusi sing cocog kanggo aplikasi konstruksi dalan, operasi paving, konstruksi jembatan, konstruksi rel, penggalian, konstruksi pit lan trowongan, asosiasi lingkungan, acara sekolah, kemah, acara olahraga lan pesta. , parkir, set film, parkir, operasi telusuran lan nylametake.

Fitur

1. Cepet, lan gampang nyiyapake lan transportasi

2. Dilengkapi LED 200-800W kanthi 100.000 jam

3. Efisiensi cahya dhuwur kanthi 160lm / w

4. Tutup lampu LED digawe saka bahan tahan panas lan banyu

5. Aluminium alloy lan stainless steel njamin anti-karat

9. 5-Taun babar pisan winates


Detail Produk

Spesifikasi

Ngundhuh

Ringkesan

Lampu LED kinerja dhuwur sing dipasang ing menara cahya sing dawane nganti 23ft menyang udhara.Cahya padhang sing kuat sing diasilake bisa fokus lan diowahi maneh supaya cocog karo kabutuhan cahya sampeyan.Teknologi LED canggih lan optik proprietary nyebarake Cahya menyang area target kanthi cara sing wis ditemtokake.Teknologi iki nggawe situs kanthi keseragaman sing luar biasa lan kenyamanan visual putih sing mbutuhake lumen luwih sithik.Lampu LED duwe hardware baja tahan karat sing dilapisi bubuk sing tahan korosif, lan gasket sing diobati tahan klorin.

Teknologi LED canggih lan optik proprietary nyebarake cahya menyang area target kanthi cara sing wis ditemtokake.Iki nggawe situs kanthi keseragaman sing luar biasa lan kepenak visual nalika mbutuhake lumen sing luwih sithik.

lightwing Mobile Tower LED Floodlight1
lightwing Mobile Tower LED Floodlight11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • lightwing Mobile Tower LED Floodlight2

    Model NO.

    LW-200

    LW-400

    LW-600

    LW-800

    LW-1200

    LW-1600

    Daya Sistem (watt)

    200

    400

    600

    800

    1200

    1600

    Ganti (MH/HID)

    400W±

    900 W±

    1500W±

    2000W±

    2500W±

    3500W±

    Efisiensi cahya

    160LM/W

    Delivered Lumen (LM)

    32.000lm

    64.000lm

    96.000lm

    128.000lm

    192.000lm

    256.000lm

    Tegangan Input (V)

    AC90-305V, AC347-480V

    Faktor Daya

    0.98

    Suhu Warna (Kelvin)

    3500K, 4000K, 5000K, 5700K, 6500K

    Sudut Beam

    10°, 30°, 60°, 90°, 80*150°, Asy P45 30*110°, Asy P60 30*90°

    CRI

    74/80/92

    Bobot Net (karo driver)

    5.0Kg

    10,5 kg

    14.0kg (Pro)

    12,0kg

    9.0kg (Pro)

    22.0Kg

    25.0Kg (Pro)

    26,0Kg

    33.2Kg (Pro)

    46,0 Kg

    Bobot Net (tanpa driver)

    3,8 Kg

    7,7 kg

    12.0kg (Pro)

    18,0kg

    15.0kg (Pro)

    17,5 Kg

    20.5Kg (Pro)

    22.0Kg

    35.9Kg (Pro)

    39,0 Kg

    EPA/Wilayah Angin (m²)

    0,028

    0.06

    0.03 (Pro)

    0.12

    0.093 (Pro)

    0.16

    0.13 (Pro)

    0.24

    0.21 (Pro)

    0.31

    Suhu operasi ()

    -40 ℃ ~ +55 ℃

    Piranti Proteksi Surge

    20KV

    Ingress Protection

    IP67

    Warna Housing

    RAL9007, Ireng, Putih

    Bahan Hardware

    AISI304 kanggo braket, sekrup, pengikat, gasket (AISI316 kanggo lingkungan sing kasar) Aluminium kanggo kothak driver, visor, AISI304 kanggo pelindung kawat

    Kelas Isolasi Listrik

    I

    Dimming Control (opsional)

    Ngalih, Zigbee Wireless, Dali, DMX

    Perawatan lumahing

    Gavanizing kanggo kurung, visor, tutup, Sand-blasting kanggo bagean aluminium, Akzo Nobel Powder Coating kanggo Kabeh

    Umur sing Dikarepake (jam)

    > 100.000 jam.

    Garansi

    10-Taun ing LED, 7-Taun ing Driver;Garansi Lengkap @ www.onorlighting.com

    Menara lampu seluler utamane nglayani industri lan skenario

    1. Lampu konstruksi: digunakake ing konstruksi teknik, pipa konstruksi kutha, paving dalan, pangopènan dalan, nylametake dalan;

    2. Lampu darurat: digunakake kanggo nylametake darurat, kesiapan gempa, pemadam kebakaran polisi bersenjata, relief bencana gempa bumi, nyegah lan ngluwari banjir;

    3. Lampu persiapan perang: digunakake ing darurat persiapan perang, macem-macem nylametake, latihan lapangan, kemah lan distribusi;

    4. Tambang cahya: digunakake ing open-pit mine cahya, mine trowongan cahya, panyimpenan mbagekke lan transportasi, mine camping;

    5. Lampu seluler: digunakake ing acara olahraga, shooting film lan televisi, serep bandara, daya sepur;

    6. Lampu darurat: digunakake ing transportasi, listrik, pipa banyu, gas, lan konstruksi telekomunikasi.

    Bisa dideleng manawa skenario panggunaan menara lampu seluler amba banget.Minangka langkah tambahan kanggo pasokan listrik sawise bencana, piranti lampu seluler nduweni peran sing ora bisa diganti ing pembangunan kanthi cepet kerja bantuan bencana lan pangopènan lampu dhasar saben dina.Padha digunakake minangka perlengkapan ruangan.Bagéyan saka iku nuduhake momentum kuwat saka pembangunan cepet saka industri sunrise.

    lightwing Mobile Tower LED Floodlight10

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita