Products

Spark

  • Spark Mobile Lighting Tower LED Portable Light

    Spark Mobile Lighting Tower LED Lampu Portabel

    Spark Mobile Lighting Tower LED Floodlight minangka lampu sorot tipis sing dirancang kanggo proyek lampu area.
    Optik asimetris ngirimake cahya padhang sing tepat ing panggonan sing bener sanajan ing kahanan pemasangan sing ora rata.Output lumen sing dhuwur nyedhiyakake energi nganti 40%.
    Bisa langsung ngganti lampu MH / HID lawas ing menara cahya seluler sing ana tanpa ngganti T-bar ing menara cahya.

    Fitur

    • Range daya: 100W, 200W, 300W

    • Biaya manajemen energi sing murah

    • Gampang instalasi lan pangopènan

    • Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas 300W-1000W