About Us

Layanan

Simulasi cahya

 

 

 

Tim desainer lampu profesional duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing solusi lampu olahraga.
Kita nggunakake piranti lunak desain paling anyar kayata DIALux, Relux lan AGi32.ONOR nyedhiyakake layanan desain lampu gratis.
Kita nyoba sing paling apik kanggo nimbang kabutuhan nyata saben pelanggan lan proyek, kanthi ati-ati milih produk lampu sing cocog, lan ing wektu sing padha njamin kinerja lan kepuasan biaya sing paling apik.
Kabeh desain dirancang miturut standar sing diakoni sacara internasional utawa syarat pelanggan.

 

 

 

services
index
SPORTS FIELD LIGHTING DESIGN

Mast Design & Supply

pole mast design and supply (1)

Kita wis kerja sama karo produsen tiang lampu ndhuwur ing China wiwit taun 2013.
Ora kaya pabrik-pabrik tiang lampu biasa, mitra pole kita duwe standar produksi paling dhuwur lan keahlian tingkat paling dhuwur ing donya.
Profesionalisme lan kerjasama sing paling apik.
Nalika pelanggan liyane isih kepingin weruh apa padha bisa nemokake tiang lampu sing aman lan dipercaya, kita bisa nyedhiyani versi Inggris lengkap gambar desain pole, gambar construction lan kutipan ing paling cendhak siji dina.
Kerjasama tacit lan profesionalisme wis ngirit biaya lan wektu sing ora bisa diukur kanggo para klien.

Instalasi

 

 

 

Lampu ONOR bisa nyedhiyakake layanan sing dibutuhake kanggo para pelanggan, kalebu nyediakake, instalasi lan komisioning tiang lampu, lampu lan aksesoris listrik.Yen sampeyan milih ONOR kanggo rencana instalasi lengkap, sampeyan bisa mesthekake kemajuan Gamelan kabeh project.

Instruksi instalasi lan komisioning lampu, gambar instalasi tiang lampu, diagram listrik, instruksi video, lan sapiturute kabeh layanan rinci sing diwenehake marang para pelanggan babagan instalasi.

Kita setya nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan lan bangga karo kemampuan kanggo nyedhiyakake solusi lampu lengkap.

 

 

 

Installation (1)
Installation (1)
Installation (2)
Installation (7)
Installation (4)