Products

Mobile Lighting

  • Spark Mobile Lighting Tower LED Portable Light

    Spark Mobile Lighting Tower LED Lampu Portabel

    Spark Mobile Lighting Tower LED Floodlight minangka lampu sorot tipis sing dirancang kanggo proyek lampu area.
    Optik asimetris ngirimake cahya padhang sing tepat ing panggonan sing bener sanajan ing kahanan pemasangan sing ora rata.Output lumen sing dhuwur nyedhiyakake energi nganti 40%.
    Bisa langsung ngganti lampu MH / HID lawas ing menara cahya seluler sing ana tanpa ngganti T-bar ing menara cahya.

    Fitur

    • Range daya: 100W, 200W, 300W

    • Biaya manajemen energi sing murah

    • Gampang instalasi lan pangopènan

    • Siji-kanggo-siji langsung ngganti lampu lawas 300W-1000W

  • MaxPro Mobile Lighting Tower LED Floodlight

    MaxPro Mobile Lighting Tower Lampu Sorot LED

    Menara lampu seluler nduweni kaluwihan efisiensi cahya sing dhuwur, umur dawa, tahan suhu dhuwur, bobot entheng, lan gampang digawa.Padha banget ditresnani dening wong.Utamane digunakake ing lampu konstruksi, ngluwari lan relief lan tambang.Saiki, menara lampu seluler utamane dipérang dadi loro manual lan Otomatis, supaya cocog karo aplikasi ing skenario sing beda.Menara cahya seluler nggunakake lampu LED 4 200W, wadhah lampu bisa ngganti sudut proyeksi ing arah vertikal saka 0 ° nganti 90 °;cagak lampu mundhak: 10 meter, munggah wektu: 50S, tiba wektu: 20S;radius jangkoan cahya bisa Nganti 120 meter-150 meter.

    Fitur

    ● Lumileds LUXEON 3030 LED 2D lan 5050 LED opsional

    ● Suhu Warna 2200-6500k, CRI >74,80,92

    ● Desain modular, Déwan gampang lan pangopènan

    ● > 75.000 wektu urip kanggo 70% pangopènan lumen

    ● Manajemen termal banget

    ● Ultra-kurang sorotan lan kedhep

    ● Zigbee nirkabel, 0-10V, DALI lan model DMX dimming opsional

    ● Sensor Daylight&Microwave, glare shield lan slip fitter kasedhiya

    ● lapisan kelas Marine plus 316 komponen stainless steel kasedhiya kanggo lingkungan korosif kayata kolam renang lan wilayah pesisir.

    ● Werna omah: Ireng, Abu-abu, Putih, Perak

  • lightwing Mobile Tower LED Floodlight

    Lightwing Mobile Tower Lampu Sorot LED

    Lampu banjir LED menara seluler lightwing banget hotspot lan kompak tinimbang menara lampu konvensional utawa lampu kerja.Cahya sing disebar cocok kanggo ruangan njero ruangan lan acara ruangan, sing dadi solusi sing cocog kanggo aplikasi konstruksi dalan, operasi paving, konstruksi jembatan, konstruksi rel, penggalian, konstruksi pit lan trowongan, asosiasi lingkungan, acara sekolah, kemah, acara olahraga lan pesta. , parkir, set film, parkir, operasi telusuran lan nylametake.

    Fitur

    1. Cepet, lan gampang nyiyapake lan transportasi

    2. Dilengkapi LED 200-800W kanthi 100.000 jam

    3. Efisiensi cahya dhuwur kanthi 160lm / w

    4. Tutup lampu LED digawe saka bahan tahan panas lan banyu

    5. Aluminium alloy lan stainless steel njamin anti-karat

    9. 5-Taun babar pisan winates