Solutions

Pandhuan Lampu & Solusi Race Track LED

Race Track LED Lighting Guide 2

Racing iku salah siji saka olahraga paling viewed ing donya.Apa sing nonton ESPN utawa Star Sports, turnamen internasional kaya Formula 1 lan Kejuaraan Dunia NASCAR cenderung ndominasi layar televisi.Alesan utama sukses balapan yaiku lampu LED.Trek mbutuhake cahya kanggo njamin safety ora mung driver nanging uga penonton.Lampu LED nyedhiyakake katerangan seragam lan padhang kanggo trek balap.Iki minangka solusi lampu sing paling umum digunakake lan wis ngganti pilihan lampu tradisional kayata halogen, uap merkuri, halida logam, lan lampu HPS.Daya tahan sing luwih dhuwur lan efisiensi sing luwih dhuwur dijamin karo lampu LED.Malah mayoritas lampu motor speedway kasusun saka LED.

Lampu LED minangka solusi utama kanggo madhangi trek balap utawa arena.Iki minangka sistem pencahayaan sing paling populer.Kajaba iku, pamilik trek balap entuk manfaat saka biaya listrik lan pangopènan sing luwih murah.Ora kaya jaman biyen, warna biru mung diprodhuksi dening lampu LED, lampu LED paling anyar malah menehi lampu warna putih sing nggawe lingkungan sing cocog kanggo trek balapan.Ana kemajuan gedhe ing bidang teknologi pencahayaan lan lampu LED wis ana ing ngarep pangembangan kasebut.Lampu LED luwih gampang kasedhiya tinimbang sadurunge.Iki minangka pilihan sing disenengi ora mung kanggo omah nanging uga komersial.Lampu LED trek balap elegan lan sampurna kanggo rekreasi lan kompetisi.Iki digunakake kanggo lampu arena balapan LED lan peralatan trek balapan.Kiriman iki nawakake pandhuan utama kanggo lampu LED trek balap.

1. Requirements cahya kanggo cahya Race Track

Ana syarat cahya tartamtu kanggo lampu trek balapan.Priksa manawa syarat cahya wis ditemtokake amarga lampu trek balapan ora bakal efektif yen ora ana.Dheweke bakal menehi sampeyan ide sing luwih apik babagan lampu trek balapan.

Daya tahan

Salah sawijining syarat cahya utama kanggo lampu trek balap yaiku daya tahan.Balapan ing wayah wengi pancen umum banget lan yen lampu mandheg nalika turnamen utama, bisa nyebabake ora mung kerugian ekonomi nanging uga masalah keamanan sing abot.Mulane daya tahan minangka syarat kanggo lampu trek balapan.Kabar apik yaiku lampu LED sing paling apik cenderung bertahan nganti 80.000 utawa luwih.Onor Lighting nawakake lampu LED sing awet banget sing tahan nganti 22 taun sanajan panggunaan 10 jam saben dina.Lampu LED bisa ngirit akeh dhuwit kanggo biaya energi lan pangopènan kanthi ngganti fluoresensi, HPS, uap merkuri, halida logam, lan lampu tradisional liyane.Daya tahan iku penting kanggo speedways lan trek balap sing dadi tuan rumah balapan sajrone 24 jam lan liya-liyane.Kajaba iku, balapan wengi minangka norma.

Polusi cahya

Wiwit paling trek balapan kathah kanggo terus lomba wengi, iku wigati kanggo mesthekake yen polusi cahya wis nyilikake.Yen salah siji milih kualitas cahya kurang, iku bakal mimpin kanggo kasebar cahya beam sing bakal bocor metu menyang tlatah sakubengé.Iki nggawe rong masalah utama.Sing pertama yaiku tingkat padhange pusat bakal luwih sithik, lan kualitas cahya bakal duwe pengaruh sing ora becik.Ana uga perlu kanggo ijol kanggo mundhut cahya liwat perlu kanggo lampu ekstra.Kajaba iku, polusi cahya minangka masalah serius sing ditindakake dening pamrentah ing saindenging jagad.
Onor Lighting nawakake lampu LED khusus sing cocog kanggo trek balapan lan dalan cepet.Iki digawe saka kombinasi tutup lensa, amba sinar, lan duwe daya beda kanggo mesthekake polusi cahya wis minimalake.Iki nyebabake wilayah sing ditemtokake ngalami katerangan sing luwih konsentrasi.

Anti-Glare

Trek balap mbutuhake solusi lampu anti-glare.Lampu LED paling anyar sing ditawakake Onor Lighting nggunakake sistem paling inovatif kanggo nyedhiyakake lampu anti-glare sing ora ana tandhingane.Iki kalebu katerangan sing seragam, kontrol lampu sing tepat kanggo dalan lan balapan, lan nyuda silau.Kajaba iku, cahya kudu ndhukung 4K kanggo mesthekake yen syuting HD bisa ditindakake ing wayah wengi.Amarga umume balapan internasional dianakake ing wayah wengi utawa paling ora suwe lan mbutuhake siaran langsung.Supaya syuting HD bisa rampung, cahya 4K wajib.Racetrack mbutuhake teknologi lampu anti-glare sing nyuda dampak lingkungan sing ora becik kaya polusi cahya.

Race Track LED Lighting Guide 4

2. Faktor sing kudu Ditimbang Nalika Desain Lampu Kanggo Trek Balapan

Desain lampu trek balapan nyetel nada apa sing kudu diarepake.Efektivitas lampu LED bisa maksimal utawa suda amarga desain lampu trek balapan.Pramila penting kanggo mesthekake yen kabeh faktor penting sing mengaruhi asil desain dianggep.Faktor ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan ngrancang lampu trek balapan sing paling apik.

Tingkat padhang

Padhang penting kanggo desain lampu sing efisien kanggo trek balapan.Kendaraan kanthi kacepetan dhuwur mbutuhake konsentrasi penuh ing saindhenging trek balapan.Ana tansah kamungkinan saka darurat kedadeyan ing trek kang ndadekake iku penting kanggo duwe tingkat padhange tengen.Nalika nerangake trek racing, tingkat padhange kudu paling ing ngendi wae watara 700 kanggo 1000 lux gumantung ing syarat nyetel dening asosiasi racing.Kanggo tingkat padhange vertikal lan horisontal, syarat bisa nganti 1500 nganti 2000 lux.Mulane, nalika ngrancang lampu LED trek balap, tingkat padhange kudu dianggep.Tingkat lux ditemokake ing rong jinis utama yaiku vertikal lan horisontal.Sing terakhir fokus ing padhang lemah, dene sing pisanan katon ing cahya sisih.Kanggo entuk cahya sing optimal, rasio kudu 1: 1 kanggo papan balapan.Kanggo nemtokake tingkat padhang sing tepat, dhuwur, area, lan dawa trek balapan kudu dianggep.

Race Track LED Lighting Guide 5

Keseragaman Iluminasi

Saliyane mung tingkat padhang, keseragaman iluminasi minangka faktor penting liyane sing kudu digatekake nalika ngrancang lampu LED kanggo trek balapan utawa lampu dalan motor.Cahya seragam dituduhake kanthi nyebarake lux ing saindhenging trek balapan.Cahya kudu ora padhang utawa surem banget amarga bisa nyebabake pembalap lan bisa nyebabake kacilakan.Cahya seragam kudu padha karo 1.
Biasane, keseragaman iluminasi 0.5-0.6 cocok.Nanging, kanggo nambah pengalaman sakabèhé, 0.7-0.8 saka uniformity katerangan kudu kasedhiya.Iku bakal nyedhiyani pengalaman cahya sing unparalleled.Laporan fotometer bisa digunakake kanggo nemtokake keseragaman iluminasi sing dibutuhake.

Indeks Rendering Warna (CRI)

Indeks rendering warna utawa CRI kanggo pengaruh singkat ing desain lampu LED.Ing tembung sing prasaja, CRI digunakake kanggo ngukur sepira nyata warna obyek katon ing cahya sing diwenehake.CRI sing sampurna bakal padha karo 100 sing diwenehake dening sinar matahari.CRI minangka parameter penting sing kudu digatekake nalika ngrancang lampu LED kanggo trek balap amarga CRI sing sithik bakal nyebabake kacilakan amarga warna bakal kleru.A CRI saka 80 kanggo 90 becik kanggo trek balapan minangka njamin sing werna nyata katon.

Lampu Tanpa Kelip-kelip

Kanggo ngrasakake sensasi ing wayahe, lampu sing ora kedhip kudu diwenehake.Iku ngidini saben wayahe dijupuk.Onor Lighting nawakake lampu LED sing nggunakake teknologi sing njamin momen tanpa kedhep.Salajengipun, trek balapan mbutuhake lampu tanpa kelip-kelip amarga pembalap obah kanthi kecepatan dhuwur lan kabeh kudu katon sawayah-wayah.

3. Cara Pilih Lampu LED Paling Apik kanggo Trek Balapan

Bisa dadi tugas sing angel kanggo milih lampu LED sing paling apik kanggo trek balapan.Nanging, yen sampeyan nimbang faktor ing ngisor iki, sampeyan bakal bisa milih lampu LED sing paling apik ing wektu sing cendhak.

Race Track LED Lighting Guide 1

dawa umure

Ing pungkasan dina, umur dawa minangka salah sawijining perkara sing paling penting sing kudu dianggep kanggo milih lampu LED sing paling apik.Iki tegese bakal ana biaya pangopènan lan panggantos sing luwih murah.Onor Lighting nyedhiyakake lampu LED trek balap sing tahan luwih saka 10 taun.Iki nerjemahake udakara 80,000 jam sing dadi investasi sing apik yen sampeyan mikir.

Irit energi

Lampu LED kudu hemat energi amarga trek balapan mbutuhake cahya ing wayah wengi.Bab sing padha kanggo motor speedway.Lampu LED sing nganggo listrik kurang lan hemat energi kudu dipilih.Padha nawakake nganti 70 persen tabungan ing energi dibandhingake opsi cahya lawas.

Biaya Efektif

Lampu LED trek balap kudu terjangkau lan kasedhiya kanthi rega sing pas.Lampu LED sing larang regane minangka pilihan sing luwih apik.Sanajan lampu LED umume luwih murah, ana sawetara perusahaan sing nawakake pilihan paling efektif kayata Onor Lighting.Yen lampu LED larang regane, trek balapan bisa dipadhangi luwih apik kanggo biaya sing luwih murah.

Gampang Kanggo Instal & Diposaken

Pungkasan, lampu LED sing paling apik yaiku sing gampang dipasang lan didandani.Amarga trek balapan lan dalan motor biasane akeh lampu, lampu kasebut kudu dipasang utawa didandani ing wektu sing cendhak.


Wektu kirim: Jan-08-2022