Products

Cahya

  • lightwing Mobile Tower LED Floodlight

    Lightwing Mobile Tower Lampu Sorot LED

    Lampu banjir LED menara seluler lightwing banget hotspot lan kompak tinimbang menara lampu konvensional utawa lampu kerja.Cahya sing disebar cocok kanggo ruangan njero ruangan lan acara ruangan, sing dadi solusi sing cocog kanggo aplikasi konstruksi dalan, operasi paving, konstruksi jembatan, konstruksi rel, penggalian, konstruksi pit lan trowongan, asosiasi lingkungan, acara sekolah, kemah, acara olahraga lan pesta. , parkir, set film, parkir, operasi telusuran lan nylametake.

    Fitur

    1. Cepet, lan gampang nyiyapake lan transportasi

    2. Dilengkapi LED 200-800W kanthi 100.000 jam

    3. Efisiensi cahya dhuwur kanthi 160lm / w

    4. Tutup lampu LED digawe saka bahan tahan panas lan banyu

    5. Aluminium alloy lan stainless steel njamin anti-karat

    9. 5-Taun babar pisan winates