Solutions

Cricket Ground LED Lighting Guide & Solution

Cricket minangka olahraga Inggris sing wis nguwasani bekas koloni.Iki dimainake ing saindenging jagad ing negara kayata Pakistan, India, Bangladesh, Australia, Selandia Baru, Afrika Kidul, lan Inggris dhewe.Piala Kriket Internasional minangka salah sawijining pertandingan olahraga sing paling ditonton ing saindenging jagad.Iki mung ana ing posisi kaping papat sawise Piala Dunia Rugby, Piala Kerja Sepak Bola, lan Olimpiade.Nalika nerangake cahya lemah jangkrik, lampu LED mesthi dadi pilihan sing disenengi.Iku luwih apik tinimbang logam halida, merkuri, lan halogen.Kajaba iku, lampu LED cenderung luwih irit energi lan luwih padhang tinimbang lampu tradisional.Daya tahan dijamin nalika milih lampu LED.Lampu stadion jangkrik LED akeh dikarepake amarga nyedhiyakake lampu sing cocog kanggo penonton, pemain, lan pertandhingan sing beda.Lemah gambut bunder stadion jangkrik kudu diubengi lampu.Lampu LED daya dhuwur dibutuhake kanggo katerangan sing tepat amarga lelungan adoh lan nutupi kabeh stadion.Onor Lighting minangka salah sawijining perusahaan sing paling misuwur ing jagad lampu LED stadion jangkrik.Mung solusi lampu LED sing paling apik lan paling terjangkau sing ditawakake perusahaan.

 Cricket Ground LED Lighting G2

Requirement cahya kanggo Cricket Ground Lighting

Stadion jangkrik mbutuhake lampu LED paling sethithik CRI 90 amarga njamin konversi warna sing sempit lan warna relatif sing jelas.Mung yen indeks rendering warna 90 utawa luwih, kamera bisa njupuk harmoni warna tanpa ana distorsi.Lampu LED nggunakake kontrol efek cerdas lan njamin pangembangan 4K, sing penting kanggo siaran TV sing tepat.Iki minangka alesan utama kenapa stadion jangkrik nganyarke dadi lampu LED.Tingkat overflow cahya kudu kurang.Lintasan bal kudu ditutupi karo panyebaran cahya vertikal lan horisontal kanggo pemain jangkrik bisa nindakake sing paling apik.Ana syarat tartamtu sing kudu ditindakake kanggo lampu lemah jangkrik sing apik kaya sing kasebut ing ngisor iki.

 Cricket Ground LED Lighting G3

Keperluan Padhang (Tingkat Lux)

Ing cilik saka kompetisi entheng antarane anggota tim, ngendi wae saka 250-350 lux cukup.Umumé ditrima kanggo stadion jangkrik rekreasi lan latihan Nalika ing tangan liyane, nalika nerangake pertandhingan profesional, tingkat lux kudu 500-750.Kajaba iku, padhange sing luwih dhuwur dibutuhake kanggo njamin gerakan sing kuat.Pemain kriket rumangsa semangat amarga cahya intensitas dhuwur sing mung mbantu nambah kinerja.Yen stadion jangkrik nganakake turnamen internasional sing disiarkan langsung, standar sing luwih dhuwur yaiku 1500-2500 lux dibutuhake.Penting amarga video lan foto sing luwih jelas kudu dijupuk kanggo siaran donya.

 Cricket Ground LED Lighting G4
 Cricket Ground LED Lighting G5
 Cricket Ground LED Lighting G6

Total Cahya Dibutuhake Ing Lapangan Kriket

Biasane, radius lapangan iku watara 70 meter.Iki ndadekake wilayah kasebut kira-kira 15.400 meter.Contone, yen pertandhingan profesional, 750 lux bakal dibutuhake.Jumlah total lumen sing dibutuhake bisa gampang diitung kanthi ngetung 15.400 karo 750. Iki bakal ngasilake 11.550.000 lumen.Mangkono, siji bisa multiply watt karo lumen kanggo nemtokake daya minimal dibutuhake dening stadion jangkrik.

 Cricket Ground LED Lighting G7

Faktor sing Perlu Ditimbang Nalika Ngrancang Lampu Kanggo Lapangan Jangkrik

Biasane, desain lapangan jangkrik kalebu desain 6 pole utawa paling ora desain 4 pole.Desain 6 pole luwih umum ing ngendi dolanan televisi melu.Lampu tumpahan sing luwih apik bisa uga dibutuhake.Garis wates lan area dolanan kudu dianggep nalika ngrancang lampu kanggo lapangan jangkrik.Analisis fotometrik sing apik lan akurat dibutuhake kanggo nambah cahya ing lapangan jangkrik.Onor Lighting minangka panyedhiya lampu LED sing berpengalaman sing wis nggarap macem-macem proyek olahraga kayata lampu stadion jangkrik.Faktor ing ngisor iki kudu dianggep nalika ngrancang lampu kanggo lapangan jangkrik.

 Cricket Ground LED Lighting G8
 Cricket Ground LED Lighting G10
 Cricket Ground LED Lighting G9

Distribusi Tingkat Lux

Salah sawijining perkara sing paling penting sing kudu digatekake yaiku distribusi tingkat lux.Mesthine ana ing antarane 2.000 lan 3.000 kaya sing disaranake kanggo lapangan olahraga profesional sing dadi tuan rumah pertandingan internasional.Distribusi tingkat Lux njamin tingkat padhang tetep ing stadion utawa lapangan.Efisiensi luminous uga kudu dianggep nalika mbandhingake opsi sing beda.Lampu LED njamin irit energi sing cukup.Kajaba iku, chip canggih digunakake dening lampu LED kanggo nambah cahya fokus.Penyesuaian optik uga ditindakake dening Onor Lighting kanggo ngidini lapangan jangkrik ngalami katerangan sing cukup.

 Cricket Ground LED Lighting G11

Pembuangan panas

Lapangan jangkrik njaba ruangan lan njero ruangan mbutuhake lampu LED sing njamin boros panas.Sistem pembuangan panas sing efisien penting banget kanggo lemah jangkrik njero ruangan amarga panas bisa gampang macet ing langit-langit.Salajengipun, panas cenderung nglumpukake nalika lampu diuripake.Yen suhu terus dhuwur banget, bakal ngrusak lampu LED.Mulane sampeyan butuh solusi LED dhuwur kayata lampu LED sing ditawakake Onor Lighting sing nggunakake sistem manajemen panas.Mangkono, kanthi sistem boros panas sing tepat, biaya pangopènan lan panggantos bisa dikurangi kanthi signifikan kanthi lampu LED.

Lampu Bebas Kelip-kelip lan Anti-Glare

Nalika nerangake turnamen jangkrik internasional, iku penting kanggo lampu LED kualitas paling dhuwur.Salah sawijining faktor sing paling penting sing kudu digatekake nalika ngrancang lampu LED kanggo lapangan jangkrik yaiku katerangan tanpa kelip-kelip.Kanthi katerangan tanpa kelip-kelip, kamera sing cepet lan cepet bisa njupuk kabeh kanthi cahya sing sampurna.Mangkono, owah-owahan ing lumen bakal diabaikan.Kajaba iku, anti-glare uga penting amarga nyuda efek sing nggumunake ing penonton lan pemain ing stadion jangkrik.Uga njamin polusi cahya lan tumpahan minimal.

 Cricket Ground LED Lighting G12

Keseragaman Iluminasi

Faktor penting liyane sing kudu dianggep nalika ngrancang lampu LED yaiku keseragaman iluminasi.Ora ana area ing lapangan jangkrik sing cerah banget utawa surem.Iku mung bakal nggawe ora nyaman ing mripat.Ora dikarepake lampu tiba-tiba dadi padhang utawa surem.Onor Lighting nggunakake optik kualitas dhuwur sing nambah nilai keseragaman sing cocog karo standar sing paling apik.Kajaba iku, optik anti-glare digunakake kanggo nggawe pemain gampang ndeleng kabeh lapangan lan nindakake sing paling apik.Minangka stadion jangkrik nampung ewonan penonton jangkrik, penting kanggo mesthekake yen ana lampu seragam supaya meh kabeh wong bisa ndeleng kanthi jelas pertandingan saka saben bagean stadion.Low-glare gampang ing mripat lan nyedhiyakake pamirsa kanthi sesanti sing cetha.

Desain Modular

Faktor sabanjure sing kudu dianggep yaiku desain modular.Minangka tansah kamungkinan saka bilai alam serius utawa sambungan kabel salah, iku penting kanggo desain modul.Iku bakal nggawe gampang kanggo lampu LED gampang diganti.Mangkono, siji bakal entuk manfaat saka nyuda biaya ndandani lan pangopènan uga ngirit wektu sing bakal ditindakake kanggo ndandani peralatan kasebut.

 Cricket Ground LED Lighting G13

Cara Milih Lampu LED Paling Apik Kanggo Lapangan Kriket

Amarga lampu LED sing luwih apik mlebu pasar saben dina, ana macem-macem sing bisa dipilih.Mulane, bisa dadi angel kanggo milih lampu LED sing paling apik kanggo lapangan jangkrik.Nganti lampu wis diinstal, bisa dadi angel kanggo nemtokake yen lampu pas sampurna.Bisa dadi tantangan kanggo akeh sing milih lampu LED sing pas kanggo stadion jangkrik.Tip ing ngisor iki bakal mbantu milih lampu LED sing paling apik kanthi cepet.

Tujuan kanggo Kualitas

Siji kudu ora kompromi babagan kualitas.Apa biaya bisa uga luwih akeh, kualitas minangka barang sing ora bisa dilalekake.Lampu LED berkualitas tinggi nyedhiyakake suhu sing adhem lan padhang sing cukup kanggo lemah jangkrik.Lampu LED sing ditawakake Onor Lighting nduweni kualitas sing paling dhuwur lan tingkat malfungsi sing sithik.

Pambuangan Panas & Rating Glare

Tansah milih lampu LED sing duwe sistem pembuangan panas sing tepat.Aluminium murni dikenal kanthi kualitas ventilasi.Aluminium majeng ing tangan liyane nduweni tingkat konduktivitas paling apik.Pungkasan, rating glare uga kudu dianggep.Cukup jumlah glare sing tepat dibutuhake kanggo kenyamanan visual.

Sudut Beam

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu nimbang iku amba beam.Sudut sinar nduweni peran kritis yaiku nemtokake cara nyebarake cahya ing lapangan.Yen amba banget amba, reguler cahya bakal dhuwur lan yen amba banget ciut, keseragaman cahya ora bisa dijamin.Mula, penting banget kanggo menehi perhatian marang sudut sinar supaya ana keseimbangan cahya ing lapangan utawa stadion jangkrik.

 Cricket Ground LED Lighting G14
 Cricket Ground LED Lighting G1

Pilih Lampu Anti banyu

Alam ora dikarepke.Siji ora bisa prédhiksi kanthi akurat kapan bakal udan.Mulane, penting kanggo lampu LED dadi anti banyu.Cahya sing anti banyu nduweni umur sing luwih dawa lan luwih efektif.Lampu LED anti banyu bisa tahan banyu lan kelembapan.Dheweke dikenal kanthi kinerja sing luar biasa sanajan ing kahanan cuaca sing atos.


Wektu kirim: Jan-08-2022