News

Renovasi Lampu Pusat Olahraga Anyar

We are busying karo ngganti iki luminaires lawas ing Sports Center of Shenzhen Bay.

Pusat Olahraga Teluk Shenzhen, dijuluki Spring Cocoon amarga bentuke, minangka stadion serbaguna ing Shenzhen, China.Biasane digunakake kanggo tenis meja, nglangi lan kompetisi bal-balan.Stadion iki dikenal dadi tuan rumah Kompetisi Robotika RoboMaster taunan wiwit taun 2015, uga upacara pembukaan lan pirang-pirang kompetisi ing Universiade Musim Panas 2011.Stadion iki nduweni kapasitas 20.000 penonton lan arena kursi 13.000 liyane.Pusat Olahraga uga dadi tuan rumah konser reguler lan wis digunakake minangka area pementasan militer.

NEWS6

Lampu lawas menehi sorotan dhuwur lan cahya tumpahan, keseragaman cukup sithik.Kabeh kahanan sing ora apik iki bakal didandani kanthi lampu sorot olahraga LED sing canggih utamane lensa asimetris lan desain kontrol silau.

NEWS11
NEWS4

Luwih saka 200pcs lampu anyar bakal diinstal ing 10 dina.

NEWS 1
NEWS3

Wektu kirim: Sep-13-2021