News

Produk inferior pesaing nggawa kerugian gedhe kanggo pelanggan

Atine nalika tim kita ditelpon menyang fasilitas olahraga komunitas lokal sing ngalami masalah karo lampu olahraga "LED paling anyar" sing diwenehake dening kontraktor non-spesialis.Kita kudu mbusak lampu sorot LED iki saka fasilitas sing bubar sawise instalasi mung sawetara wektu.

Sembarang instalasi lampu olahraga LED kualitas ing Inggris dilengkapi garansi lengkap 10 taun.Kabeh opsi lampu sorot LED sing disedhiyakake ing Inggris digawe ing EU kanthi alesan sing apik… padha tahan lan dijamin garansi pabrikan lengkap.

Klub olah raga lokal, aja nganti tergiur karo impor sing murah.Bakal biaya sampeyan Ngartekno luwih ing roto dawa.

Klien apes iki kudu tuku rong instalasi lampu.Yen wis diutus kita kanggo karya pisanan watara padha isih bakal seneng masalah free cahya olahraga lan bisa nggunakake dana winates liya kanggo entuk manfaat saka masyarakat.

Yen sampeyan duwe pitakon, pitakon utawa pengin menehi saran babagan lampu olahraga, hubungi tim kita sing bakal seneng nulungi.

new
news (2)
news

Wektu kirim: Aug-26-2021