Case Studies

Renovasi Lampu Olahraga Olahraga Provinsi ZheJiang

Kita wis nginstal 280pcs 200W / 300W spark series LED olahraga lampu sorot kanggo proyek iki kalebu lapangan tenis ruangan / njero ruangan, lapangan basket lan kolam renang.Kanthi luwih saka 70% hemat energi lan keseragaman super dhuwur, kita wis nampa pujian dhuwur saka kontraktor lan pejabat pemerintah.

case1
case4

Kauntungan paling gedhe saka lampu LED kita:
- Super kurang sorotan lan ora ana cahya kuthah
- Instalasi cepet tanpa sudut elevasi, mung kudu masang lampu horisontal ing kutub
- Bobot entheng lan ukuran kompak sing 40% saka lampu HID/MH lawas

case6
case3

Wektu kirim: Jun-09-2021