Case Studies

WTA 2019 Championship Guangzhou Stop

Renovasi lampu kanggo Kejuaraan Terbuka WTA Guangzhou 2019.Ing Juli 2019, kita ngrampungake panggantos kabeh lampu lapangan tenis njero ruangan lan ruangan ing Pusat Olahraga Guangzhou.Lampu halogen Philips 1000W asli diganti karo lampu LED super padhang 300W, sing ora mung nambahi katerangan kanthi 60%, nanging uga nambah keseragaman lan kelembutan sakabèhé.Nyedhiyakake jaminan cahya sing padhet kanggo final WTA sing bakal teka ing wulan September.Sawise ngunjungi pertunjukan lampu wengi, para pamimpin pusat olahraga ngomong babagan lampu stadion LED lightwing sing tekan tingkat maju internasional.

Lampu sorot olahraga tenis LED 300W

amba Beam: 60deg

CCT: 5700K

Zigbee Wireless Dimming Control

Jumlah: 140 pcs

Ganti lampu halogen Philips 1000W

Cahya rata-rata: 1500lux

seragam: 0.90

Lokasi: Pusat Olahraga Guangzhou Tian He

Produk Digunakake

CASE3

Tantangan proyek

1. Stadion kasebut nduweni lampu 2000 W MH sing umure nuduhake panyusutan abot, dadi kurang becik kanggo turnamen kelas donya.

2.Lengen instalasi cilik mung ngidini 1 titik tightening.

Standar pencahayaan WTA adhedhasar syarat ITF

♦ Miturut WTA, cahya kudu disebarake kanthi merata ing kabeh wilayah pengadilan lan duwe intensitas minimal sing disaranake 1076 LUX (yaiku setara karo lilin kaki 100 sing diselehake ing lapangan), adhedhasar rata-rata luwih saka 15 ing bacaan pengadilan.

♦ Kanggo siaran HDTV sing optimal, standar kasebut malah luwih dhuwur, kanthi iluminasi sing disaranake paling sethithik 2.000 lux (yaiku, padha karo lilin 185 kaki sing diselehake ing lapangan).Kajaba iku, cahya kudu disebarake ing lapangan kanggo nggawe suhu warna sing konsisten supaya pamirsa siaran bisa seneng tumindak kanthi jelas, awan utawa wengi.

♦ Rasio Dhuwur / Kurang: Kanggo nyukupi standar sing dibutuhake ing turnamen kelas donya kayata WTA Tour, rasio antarane maca cahya sing paling dhuwur lan paling ora kudu ngluwihi 1 × 2.0, kanthi rasio sing paling dikarepake yaiku 1 × 1.5.

CASE6

Sawise sukses WTA ing taun 2019, Pengadilan Tenis Tianhe mutusake ngganti wolung pengadilan sing isih ana karo Onor Lighting."Onor's Lighting apik kaya Musco kanthi glare sing luwih murah, sing dadi keuntungan rega sing gedhe," ujare direktur stadion kasebut.


Wektu kirim: Jul-18-2019