Case Studies

Instalasi Lampu LED Stadion Bola

Kita nggunakake lampu sorot LED 40pcs 1200w ing kutub 4 * 25m (nalika MUSCO njaluk kutub 40m kanthi 40pcs 1400W) kanggo ngganti lampu HID 2000W.
Entuk rata-rata 500lux kanthi luwih saka 0,75 keseragaman.foto liyane bakal teka rauh.

cases7
cases2

Sibuk masang 1200W kitaLampu sorot olahraga LED Jadwal kanggo stadion bal-balan ing Shenzhen Technician College.

cases5

Kita menang kanthi desain lampu sing luwih apik, layanan sing luwih fleksibel lan lampu kualitas sing luwih dhuwur.Kita tansah dadi pilihan becik kanggo klien nalika MUSCO larang banget.


Wektu kirim: Oct-22-2021