Case Studies

Renovasi Lampu LED Lapangan Bola

Sibuk masang lampu sorot olahraga LED 1200W kanggo stadion bal-balan ing Shenzhen Technician College.

Kita menang kanthi desain lampu sing luwih apik, layanan sing luwih fleksibel, wektu timbal sing luwih cepet lan lampu kualitas sing luwih dhuwur.

Kanthi lampu sorot olahraga LED 40pcs 1200W lightwing ing kutub 4nos 25m (nalika MUSCO mbutuhake kutub 40m kanthi lampu sorot 40pcs 1400W) kanggo ngganti lampu HID 2000W 45pcs.
Asil: Eav: 520lux, U0: 0.75

Kita tansah dadi pilihan becik kanggo klien domestik nalika MUSCO larang banget.

cases

Wektu kirim: Sep-20-2021