Case Studies

Renovasi Lampu Klub Sepak Bola ing Austria

Nginstal lampu sorot olahraga LED lightwing kanggo ST.Klub STEFAN ing Austria.
Total 14pcs 1200W + 2pcs 800W + 5pcs 150W lampu sorot LED

Apa ing wayah sore ing dusk, utawa utamané sak kadhemen lan peteng sasi taun-ing taun anyar, latihan ing stadion bal-balan Rosenthal St Stefan wis dadi saya angel ing kahanan cahya diwenehi.Lampu sorot lawas ing alun-alun dibangun ing taun 1973 lan asline ora dirancang kanggo kompetisi.Mulane, dewan direksi TUS St. Stefan im Rosental mutusake kanggo ngrancang proyek lampu sorot LED anyar kanggo lapangan olahraga.Proyek kasebut diluncurake ing Januari 2020.

Konversi lengkap lampu anyar dibiayai lan didhukung dening kutha pasar Styria, TUS St. Stefan im Rosental lan St Stefan im Rosental.Mula, sawise konsultasi karo pamrentah kotamadya, proyek kasebut diluncurake ing pungkasan Agustus.Kerjasama karo e-Lugitsch |S.IN.N-VOLLE Energie, utamane karo Pak Erich Hötzl, kita ngadhepi tugas anyar iki bebarengan.

Saben lampu sorot LED duwe pembalap LED remot nggawe pangopènan luwih gampang.
Kita uga nyedhiyakake kothak driver kanggo driver LED saben kutub sing dipasang ing lapangan.

Asil: Eav: 256lux, U0: 0,77.

case2
case3
case5
case6
case4
case7

Wektu kirim: Mar-20-2020